luni, 19 mai 2008

Inaugurare

Da, Malice Bathory si-a facut blog. De ce? A fost torturata cu acest cuvant "blog" cat timp a stat in Bucuresti mai mult decat de cuvantul "emo" - si asta e in trend acuma.

Lasand aceasta vaga introducere (fiind primul post trebuie si eu sa respect macar regulile unei compuneri), acesta va fi locul in care imi voi bate joc, detrona, lauda sau aprecia anumite lucruri, persoane si evenimente. Deci da, aici va fi locul in care veti putea citi "vocea din spatele chipului". Cateodata o sa mai postez si cate o lucrare "geniala si superba ca doar sunt o artista veritabila" (in ghilimele, deoarece deja a inceput atacul la persoane)

Acestea fiind zise, trecem la treaba.
Last event? Concertul Moonspell din Bucuresti

Planuiam sa merg de ceva timp, am reusit cu greu sa fac rost de bani si sambata la pranz, eram deja in drum spre concert. Lucruri interesante in maxi taxi nu s=au intamplat, doar faptul ca la popas in Buzau claxonau masinile ca nu au mai vazut o pereche de picioare (eram in fusta). Ajung la autogara in Bucuresti, cobor si deja incep sa simt spiritul acestui oras cu ajutorul unui tigan care nu ma lasa in pace pana cand i-am zis eu niste cuvinte "de dulce". M-am intalnit cu Ioana(Silverrspells), o fata foarte dulcica si, desigur, domnita Onishka care nu credeam ca poate sa fie atat de simpatica si de treaba femeia aia.
Ajungem cu chiu, cu vai la concert, desigur lumea se uita ciudat la noi, cu o oarecare expresie ciudata (de vina erau dresurile mele rupte, abdomenul meu "cul", inaltimea mea si capul meu rosu tare de tot). Tiganii ne filmau pe strada (Uau! Eram vedete!), iar in fata concertului erau personaje care ne faceau poze pe ascuns.
Am cunoscut-o si pe Diana(BleedingAncientSoul), Sebi(flame_of_lucifer) si Nadia(Violence_is_my_vice) care sunt foarte de treaba si ne-am distrat.
Parere despre concert? Nu am cuvinte! Show-ul a fost extraordinar, sonorizarea destul de buna (au fost cateva scapari), public destul de entuziasmat insa destul de static. Recunosc, imi tremurau picioarele la concert din cauza emotiei ca ii vad live.
Cateva cuvinte despre organizare? Nu inteleg de ce ne dadea sticlele de suc fara capace(erau sticle de plastic wtf?). Credeau ca aruncam cu ele pe scena? De parca nu am fi putut sa aruncam si cu sticle... Enervanta e faza ca toate musculitele veneau la gura sticlei, altele dansau si se scaldau in suc si tu cand beai te serveai cu un mic aperitiv.

Concertul s-a terminat la 11. Dupa, toata lumea s-a imprastiat la casele lor, eu m-am intalnit cu don'soara Onishka si don'sorul a carui identitate nu o pot dezvalui ca e urmarit de KGB. Am vizitat, stat si vegetat in 3 baruri: LMC - era multa lume, dar cam boring, Revenge - nu am simtit in viata mea o asemenea inabuseala, Jack - nice place! Am avut o oarecare tentativa de a adormit intr-un mod secret, dar oamenii m-au sesizat si m-am trezit imediat.

Faza zilei/noptii? Ora 6 fara un sfert, pasim pe poarta afara, cerul luminat, aproape orbitor. Reactia noastra? O_O Ajungem la autogara unde un paianjen atenta la mine.

Da, imi e dor de Bucuresti. Chit ca urasc acel oras.

7 comentarii:

Onishka spunea...

Oui! Oui!
In Bucuresti sunt droage in aer, politia stie si nu face nimic. Asa ne atragem populatia.

Anonim spunea...

ce KGB visa ala? daca ala e urmarit de KGB, io's urmarit de Mossad si Panterele Negre. pacat ca kgb-ul nu mai exista din 1991.

the elder spunea...

HA HA daaaaaaa, o urmareste KGB-ul, cu mine in frunte.
Ce bine ca ti-ai facut bloage. A fost un concert incendiar.

Anonim spunea...

lol, uitasem de paianjen. si onishka a venit cu ideea ca sunt urmarit de KGB, eu doar nu vreau sa-mi dezvalui identitatea

Anonim spunea...

Inaugurare fara PORC nu se poate...

Onishka spunea...

Ne trebuia un motiv stupid pentru care Steven sa nu-si dezvaluie identitatea...

herminedirt spunea...

welcome, malice.