sâmbătă, 28 iunie 2008

Anonim again

Stau si citesc comment-urile deosebit de amuzante de la "anonimi". Voi chiar sunteti extraordinar de prosti. Sau poate ca va afecteaza ceea ce scriu si va simtiti cu musca pe caciula. Alta explicatie nu am ce sa dau.
Vocabularul meu s-a limitat momentan la cateva adjective definitorii pentru voi de cand primesc comentarii de la aceiasi anonimi.
Ma repet, poate asa o sa intelegeti:sunteti prosti. Dar voi oricum considerati repetentia ceva inteligent la fel ca si copierea si pierderea de timp pe site-uri cretine. Eh, aici nu suntem pe aceeasi lungime de unda observ.

Asta e, unii oameni au capacitati mentale mai dezvoltate ca voi.

Daca tot sunteti atat de viteji incat sa comentati si sa improscati cu noroi, macar spuneti cine sunteti, nu va mai semnati "anonim".

Specimene inferioare era o vorba : "Mare e gradina lui D-zeu si multi nebuni au sarit gardul". Trageti si voi concluziile. Oh, stai! Sunteti prea prosti ca sa trageti o concluzie, ma scuzati ca am indraznit sa va spun sa puneti creierul la contributie.

In alta ordine de idei daca tot aveti chef de comentarii vizitati maine blogul. O sa pun un nou specimen. Poate va regasiti din nou prin el si trimiteti apoi comentarii de 2 lei -de fapt stai, ca e prea mult 2 lei pentru mintea voastra- de un ban.
Acum scufundati-va in prostia voastra, enervati-va, fiti frustrati si trimiteti din nou comentarii. Omul mai are nevoie sa se mai destinda(pentru retardati, explicatie:da, eu rad de voi)

5 comentarii:

Anonim spunea...

Degeaba le zici, ca ei tot in lumea lor ingusta traiesc! Adevarul e ca nici fara ei nu se poate trai. Fara ei nu am mai putea face diferenta. Inca ne distreaza prezenta lor.

Anonim spunea...

de ce esti asa de agitata? si care e faza cu "repetentie", ce-i cu ticul asta verbal? tu nu ai invatat la scoala sa injuri mai juicy? nu stiu, "repetentule" e genul de jignire pe care o auzeam prin clasa a treia.
dude...chill. e lumea plina de mizerii umane.

MB spunea...

skin, folosesc mai des acel cuvant pentru ca stiu despre cine e vorba si are tangente foarte mari cu ceea ce inseamna.

Anonim spunea...

oh, in that case, sorry, my bad :D
totally unrelated: fuckin luv ur make-up!

Anonim spunea...

De ce iti trimit cu anonim?