sâmbătă, 28 iunie 2008

Bucharest

Imi cer scuze de inactivitate, dar am fost plecata aprox. o saptamana in Bucuresti, unde chit ca a fost infernal de cald (ma scurgeam pe acolo), a fost si distractiv.
Ca de obicei, am obligat-o pe Onishka sa ma tarasca prin tot felul de dugheni si bombe de locuri. Astfel am ajuns la magazinul Emily the Strange unde abia dupa cateva zile de dat tarcoale in jurul acelui magazin cu ea si cu Ioana, nu am mai rezistat si mi-am cumparat acesti balerini TUK:Imi pare rau dar nu am gasit o imagine mai mare. Promit ca atunci cand voi avea poza cu ei, o sa postez ca sa ii vedeti mai clar.
Pe langa asta, miercuri cand ma duc in Bucuresti (din nou) mai trec pe acolo sa mai iau cate ceva. Ooo da, imi place magazinul ala :D
Vagaunele pe care le-am vizitat in decursul acestei mici vacante au fost: Hanul cu Tei, Mes Amis, alte 2 terase si Jack. Per ansamblu, m-am simtit destul de bine incat am revenit la un moment dat la vechile obiceiuri din Galati:bautul de vodka prin parc (aici in Cismigiu).
Prea multe nu prea sunt de zis despre aceasta saptamana, oricum, in maxim o luna o sa va surprind cu un lucru ce poate pe unii o sa ii bucure, iar altii o sa ramana indiferenti.

In alta ordine de idei am aflat ca pot face masaj la picioare.

Si in cealalta ordine de idei, ma dor oleaca picioarele de la cat Depeche Mode am dansat aseara in Clocks.

Un comentariu:

Onishka spunea...

In 2saptamani, revii cud etalii, ba!