miercuri, 11 iunie 2008



I'm the bitch you hated
Filth infatuated!



Scrisoare pentru toti:
Am stat si analizat. De ce sa imi bat capul cu tampiti si prosti ca voi(da, stiu, imi citesti blogul, mi-am dat seama). De precizat totusi ca acest mesaj nu este pentru toti dintre voi. Se stiu acele persoane pe care nu le acuz de nimic.
Restul, uitati ca imi pierd 5 minute din viata ca sa va comunic ceva:
Sunteti prosti, oligofreni, cretini, repetenti, handicapati, increzuti. Mai vreti un adjectiv? Nu? Bine, voi continua mai incolo. Ce e cu aceasta razvratire a mea? Ca sa va dati seama ca ma doare undeva de voi si de amenintarile voastre de cacat, de afisele voastre postate pe strada, de drogurile injectate in tigari sau de pastilele puse in bautura (chiar credeti ca nu ma prind?). Mai bine cititi o carte sau mai dati pe la scoala, poate va gasiti o alta ocupatie. Degeaba incercati sa imi faceti ceva ca nu puteti la cat de prosti sunteti.
Da, stiu, imi urmariti blogul in fiecare zi, comentati apoi despre el, va enerveaza ca ma iau de voi subtil, dar totusi la obiect si totusi nu puteti avea replica. De aceea, iar va recomand o carte, poate asa mai gasiti expresii.
Stiu ca ma repet, dar prostia voastra este imensa! Nu degeaba aveti antecedente (nu dau totusi detalii, sunt fata finuta).
M-am saturat de voi, panaramelor, si de discutiile voastre de doi lei. Mai bine aduceti-va aminte de unde ati inceput si cat de mult m-ati pupat in cur ca sa va bage si pe voi lumea in seama.
Dar prostul, tot prost ramane, ca deh, ce alte sperante ai putea avea de la ei?
Da, tu cel care citesti, da, e foarte posibil sa fie vorba despre tine.

Scoteti-va impresiile de 2 lei din cap. Poate sunteti mai mari decat mine, sau chiar de aceeasi varsta, dar cat timp voi nu stiti nimici decat Hi5, droguri, facut in ciuda, chiulit de la scoala pana la repetentie si alte aberatii, nu aveti nici un drept. Da, sunt cu mult deasupra voastra prostilor! Nu sunt perfecta, dar din greseli eu chiar invat si nu le repet. Nu ca voi, de parca ati fi intr-un desen animat cu un omulet care se da cu capul incontinu de prag ca e prea prost sa isi dea seama ca trebuie sa se aplece.
Cam asa sunteti voi.

Astept in continuare comentarii!
Pana atunci "monstrul perfect", "monstrul divin" ce alte porecle mai am intre voi, OWNS YOU.



In alta ordine de idei, oferta cu hair-falls ramane valabila. Am nevoie de bani, nu pentru scopuri personale, ci tot pentru voi intr-un anumit fel o sa fie. Asta o sa vedeti peste maxim o luna.

3 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Arisen_Avengers spunea...

Ce pwla mea au cu tine ma? ce dracu nu le convine? stiam ca prosti si retardati indolenti sunt cu duiumul in lumea asta....da la dracu se inmultesc sau ce?!
In alta ordine de idei video ala de la Prodigy il ascultam pe la 9-10 ani...pfff....e febletea mea:))

Transmite'le alora care s-au saturat de laba/frecat menta/mancat kkt si nu mai au ce face altceva decat sa barfeasca ca le doresc sa prinda lepra si sa le cada gurile:D

Anonim spunea...

mai micuto, mi-ai frant inima cu mesajul pe care mi l-ai lasat pe blog! da' cum ai facut, ai dat de mine asa.. din intamplare? hm...mi-a placut scrisoarea ta "pentru toti" e foarte docta! te pup, o sa mai trec pe-aici!
Silvia