vineri, 13 iunie 2008

Musique



Symbiosis


Nu mai are voie lumea sa posteze un clip, sa scrie ce formatii asculta sau sa isi puna status pe messenger cu ce asculta, ca peste o zi, doua vezi deja multe persoane care asculta acelasi lucru.

Is it just me or is this thing annoying?

4 comentarii:

Pretty.Damned spunea...

Hmm.. ba da.
Am observat si eu chestia asta.
Mai nou majoritatea prietenilor mei (coclarai de fel, ca de, is din Caracal) asculta rock. -__-
Totin stiu cine'i Nirvana, cinei'i Metallica and so on and so forth

Dee spunea...

E annoying, clar. Imi luasem intr-o zi de pe net cateva melodii de'ale lui Rob Zombie. Dupa care am facut prostia sa-i trimit la una care nu auzise de el. Dupa cateva zile avea album special dedicat lui Rob Zombie pe haifaiv.Asa ceva n-am vazut :))
De acuma cand imi mai scot ceva formatie si mi se cere-cu riscul de a parea cea mai zgarcita persoana- spun frumos "iti trebuie? cauta!"

Anonim spunea...

hehe, been there

Laura Quinn spunea...

no shit! eu de cand mi-am deschis gura prin reghin ca ador industrial genre, ce crezi ca s-a intamplat? toata lumea ma intreaba ce-i aia, le-am aratat (duceam cd-uri in barul unde umblam ca sa pot cere muzica mea din cand in cand). Si ce crezi ca s-a intamplat dupa asta? Tot reghinu asculta industrial si vorbesc de parca asta ar fi ascultat toata viata, si daca cineva ii intreaba (cum m-au intrebat ei pe mine cu 2 zile inainte) ce ii, ei rad si cica "nu stii ce-i? :))" so lame :| INSA normal ca si desteptii respectivi care au devenit experti peste noapte asculta doar the cathcy stuff, dar daca ii intrebi de NIN atunci pauza,habar n-au. ( I just had to! Its not just you;it IS annoying.)