miercuri, 27 august 2008

Nile, petreceri si produse de igiena corporala

Incep prin a va reaminti ca maine imi misc trupul spre Bucuresti unde voi sta 2-3 zile, special pentru a participa la Fucked Up Party 4 Fucked Up People si She's In Parties.
Ca voi ajunge la un nivel peste limita de distractie este partea a doua. Dar nu conteaza.
Desigur, voi fi cu Onishka, my lovely little friend.
...
...
...
O da, iar o sa dansez pe acolo.

De asemenea voi avea si 2-3 sedinte foto ca sa apar pe un afis doua, dar asta e partea a doua.
Fetish motherfucker shit!

Instiintarile continua, si tin sa va anunt ca Rockoteca in Pestera revine pe 5 Septembrie (Galati). Mietal, roc si porncore, fetite cu unghii lacuite cu negru, plete numai bune de "agatat" accidental, bautura si gagici preponderent proaste. Ce sa mai! Muzica insa de calitate (desi imi pare rau ca doar 4 persoane vor stii sa o aprecieze, restul mergand dupa premiza "ala da din cap? stai ca dau si eu ca sa fiu trv"

Si acum ajungem la partea cu faraon si faraoance, baietasii de la Nile, pe care ii voi viziona pe 6 septembrie. A nu se uita si Grave, Belphegor si Loudrage. Din cate am inteles, numai de aici din oras vor fi vreo 50 de insi care merg la concert, printre ei facand parte si specimenul "anti deodorant". Recomandarea mea este sa isi invinga temerile asupra igienei corporale si sa puna mana usor pe deodorant (la dracu, nu a murit nimeni din cauza deodorantului....dar erau sa moara de lipsa lui) si sa se dea la subtiori. Unii oameni sunt sensibili, asa ca mine, si nu vreau ca mirosul de transpiratie adolescentina sa imi gadile nasul intr-un mod neplacut.
Asa ca fa un bine pentru umanitate si spala-te naibii. Nu am de gand sa ma izbeasca un val de duhoare pe la concert si sa ma ofilesc pe acolo. Sau stai. Asta cred ca e arma secreta a persoanei respectiva. Propun ca S.U.A. (nu, nu S.U.A. ca sunt prosti), ca alte tari ce au legaturi cu bombe biologie sa ia acest specimen sub observatie pentru a-si da seama de proprietatile lui duhornice.
Pe langa asta, oricum presimt niscavaia distractie mare la Nile. Gasit potentiale victime de chinuit acolo intr-un mod ce ma va satisface barbar. Si batut joc. Si batut joc din nou. Si din nou. Va fi un lucru nesfarsit.

Acestea fiind zise va urez canicula placuta si puneti mana pe deodorante. Sau macar sapun. Prefer chiar mirosul de baba combinat cu naftalina decat acea arma biologica bipeda. Ca nu o pot totusi denumi persoana.
Nota: Pana si animalele se spala mai des.

4 comentarii:

Anonim spunea...

sa nu uitam ca persoana care e certata cu deodorantul se identifica in stereotipul 1...sa nu uite sa se faca si mai dark pt Nile dak vine!

Cristina Sîmbeteanu spunea...

era o gluma: "se da dom'le cu deodorant, dar nu-i scoate capacul" :p

Anonim spunea...

E interesant stilul tau subtil de a ii jigni. Mi-a placut

qurity spunea...

mai nou vad ca numa prin buc o mai arzi (ca sa folosim limbaju de rigoare) gen ... super tare