duminică, 14 septembrie 2008

Vine toamna, bine-mi pare!

Ma scuzati pentru aceasta absenta insa calculatorul meu este in coma. Nu ma incumet inca sa ii fac o cruce si sa il arunc in Dunare. Am avut o relatie apropiata. Am tinut la el. Si el la mine. Imi voi gasi consolare intr-un laptop (sper).

Acum ca v-am spus motivul lipsei mele, sa incepem cu ce este de zis.

Pe scurt, voi relata putin din vizita mea la Bucuresti. Distractiva, plina de peripetii cu draga mea Onishka. De la She's in Parties pana la 6 dimineata la baut lichior de oua si alte licori pana cand nu mai puteai.
Am avut ocazia sa o cunosc si pe draga mea Anca, si chiar ma bucur.
Zilele au fost pierdute si cu alte personaje ajungand la discutii mai mult sau mai putin ortodoxe si filozofice.

Cateva poze:


A fost distractiv.
Urmatorul She's In Parties - 27 Septembrie!


Cat despre rockoteca din Galati, si aici a fost comic. Multe ploade inegrite trase la xerox. Fara pic de personalitate, toate aproape cu o privire ciudata pe fata (ca si cum nu ar fi gandit) si lume care se gandea numai la bere.
Las' ca asa e frumos!
Traiasca pleava societatii!
O delectare vizuala de la rockoteca:


Partea urata este ca nu am mai ajuns la Nile. Probleme cu banii din pacate.

O veste ce ii va bucura pe toti dusmanii mei (cu dedicatie! fara numar! fara numar!): era sa mor acum cateva zile intr-o masina ce era pe punctul de a exploda. Senzatii tari! Dar sunt teafara si nevatamata, asa ca nu ati scapat de mine.

Viata mea este foarte agitata in ultimul timp, dar astea sunt detalii ce nu va intereseaza pe voi. Si nici nu ar trebui. Cu acest post am mai dat firmituri la persoanele ce se holbeaza mii de ori la blog-ul asta de parca nu ar mai avea alta ocupatie.
Lasati bre!
Eu sa fiu sanatoasa!


27 Septembrie - She's in Parties
Be there!

Si un mic bilant cu ceea ce cauta lumea pe google ca sa ajunga la blog-ul meu:

"stealth society" - ceea ce ma bucura
"piti goth" - oooo da
"hair falls" - scuze, nu mai vand in Romania
"rogoth" - nu mai este, acceptati asta
"dresuri rupte" - devine trend
"sa scri la haifaiv" - invata sa scrii
"ce parere aveti despre noree" - lumea chiar isi bate capul cu asa ceva?
"deodorante" - pana la urma te-ai dat cu ele?
"viata lui emily bathory" - is this a combination between emily the strange and myself? wtf?
+ derivate de la "malice bathory" si multe de genul "poze fucked up party for fucked up people"




Hai noroc si sanatate!

6 comentarii:

Anonim spunea...

haha cele mai tari:
"viata lui emily bathory" - is this a combination between emily the strange and myself? wtf?


deodorante" - pana la urma te-ai dat cu ele?


i-ai lasat un msj bun!aa si partea cu ploadele pline de negru de la rockoteca de care ai zis a fost faina:D >:)!unde te uitai le vedeai pe toate
la fel!inainte cu putin timp de rockoteca cred ca erau mai toate offline!se ojau cu negru si isi cautau toalete!:)) imbracati-va ma altfel dak vreti sa va deosebiti..mai diversifica omul!
numai bine!

Anonim spunea...

god cristi you`re doing the pale make up wrong..tu si alalalt...caruia ii vad urechea de alta culare decat cea a tenului...

Anonim spunea...

daa fix pix.tot te dai mare ca te duci la 10 concerte si in final nu mergi la nici unu :-J si apoi ca nu shtiu ceti cumperi si defapt nutzi mai cumperi nimic :-J
dupa ce te duci la concertele astea shi primesti nushtiu ce camera,atunci mai vb

Anonim spunea...

Traiasca pleaba societatii
Asa ai spus tu...Imi permit sa te corectez.Corect este PLEBEA.
PLÉBE s.f. 1. (În Roma antică) Categorie socială de oameni liberi fără o activitate permanentă, care trăiau din câştiguri întâmplătoare şi din distribuţii făcute de stat. 2. (În evul mediu) Pătura cea mai săracă a populaţiei orăşeneşti din apusul Europei, aflată în afara ierarhiei feudale şi care, alături de ţărănime, a avut un rol important în revoluţiile din sec. XVI-XVII. 3. (Livr.) Pătură socială fără drepturi, asuprită şi exploatată; p. ext. mulţime, gloată. ♦ Fig. Categorie socială declasată; drojdia societăţii. – Din fr. plèbe, lat. plebs, -bis.
Sau daca asta vroiai,era PLEAVA.
PLEÁVĂ s.f. I. 1. Rămăşiţe de spice sau de păstăi rezultate din treieratul cerealelor sau al leguminoaselor. ♦ Fig. Ceea ce este lipsit de valoare, de importanţă; lucru de nimic. 2. Fig. Om de nimic; lepădătură, drojdia societăţii. II. (Iht.) Plevuşcă. – Din sl. plĕva.
Asa ca ar fii frumos daca tot ai blog sa scrii si corect...

MB spunea...

Pentru anonim 2:
Este destul de greu sa ajungi la toate concerte pentru drumul costa si la fel si alte lucruri. Eu inca nu muncesc, asa ca este destul de greu sa fac rost de bani asta pe langa faptul ca trebuie sa imi mai fac si de mancare si sa am si eu cu ce sa ma incalt si sa ma imbrac.
Aparatul nu il cumparam, il primeam. Si il voi primi in curand.

Anonim 3:
Multumesc pentru atentionare.
Fiind grabita nu prea mi-am dat seama.
Typo!

Anonim spunea...

"Multe ploade inegrite trase la xerox. Fara pic de personalitate, toate aproape cu o privire ciudata pe fata (ca si cum nu ar fi gandit)"

am fost shi eu de cateva ori la rockotecile astea.cele de dinainte erau mult mai misto. ultimele 2-3 au fost foarte naspa,numai muzica proasta si o groaza de copii...