luni, 29 decembrie 2008

Iarna, cadouri si pseudo.....

Cu ocazia sarbatorilor, m-am gandit sa mai trec si pe aici deoarece observ ca s-a cam depus praful. As putea sa va plictisesc cu clisee de genul ce am realizat acest an si ce voi face anul viitor, dar chiar nu am chef de aceste lucruri. Is mandra ca am o relatie fericita cu Magus de cel putin 2 ani jumate.
Cadou, pentru ca sunt o dulce, cadoul pentru voi consta din 2 minitopuri. Primul cu dedicatie pentru toti galatenii, iar al doilea pentru toata lumea! Dar, pentru ca sunt o fetita buna, va voi da si niste mici sfaturi.

Locul 5 este ocupat de pseudoartistii DeviantArt ce fac numai lucrari bazate pe aceeasi tema (crappy goth stuff), fara pic de tehnica, se inspira (copiaza) din lucrarile altora si au impresia ca ar fi cine stie ce artisti.
SFAT: o lucrare postata pe DA nu este intotdeauna buna daca are nu stiu cate comentarii sau fav-uri. Nu va da nimeni nici un premiu ca aveti cat mai multe.

Locul 4 ... pam!pam!... pseudoroacherii agresivi ce asculta numai "mietale griele", acei veritabili "trv necro cvlt", persoanele care nu vor avea in veci o perspectiva ampla, persoanele care traiesc numai pentru non-culoarea negru. Ei se cred apocaliptici, niste pui ai Diavolului. Sunt un fel de emo "extremisti", umbla in grupulete si stau pe dupa boscheti pentru ca ei sunt prea antisociali si misantropici.
SFAT: Persoane fara viitor. Putting holes in happiness is the new black.

Locul 3 este acordat pseudonazistilor ce sustin ca ei de cand erau mici, mai ca au crescut cu vorbele lui Hitler in brate (dar abia la liceu au aflat de el). Ce, dom'le, cu crucile de fier la gat, cat mai mari daca se poate, sa vada tot poporul acesti pui de nazisti ce nici macar nu stiu cine a fost Antonescu. Roacheri ce au descoperit acest lucru ascultand "Du Riecht So Gut" de la Rammstein.
SFAT: Impuscati-va. Asta v-ar face dein Kommandant.

Locul 2 se acorda pseudofericitilor ce gasesc o mare distractie in a se imbuiba cu pastile si apoi sa isi borasca matele dracu' stie pe unde! La scoala nu v-au invatat ca lucrurile sintetice sunt cele mai nocive? Ati ajuns pe la scoala? Saracutii de voi, aveti atatea probleme pe cap incat solutia costa in tussine si romparchine.
SFAT: In Elvetia s-a legalizat heroina. Fuga!

Locul 1 se acorda, desigur, tuturor pseudomalice, adica pseudomine. Mai are sens sa va spun ca nu stiu ce tineti in cutia craniana? Mai are sens sa va spun ca ma plictisiti? Mai are sens sa va spun cat de mult o sa rad cand o sa va vad comentariile la acest articol?
SFAT: Eu nu am cuvinte.

Si pentru toti ceilalti, ca sa nu fiti exclusi, un alt minitop.

5. Pseudopatriotii care in momentul cand cineva strain ii contacteaza, se mandresc cu locurile pe care Romania le ofera, dar pe de alta parte, au grija sa spuna tuturor ca nu mai suporta aceasta tara si de abia asteapta sa se mute definitiv. Cat patriotism! Va plangeti, dar nici nu vreti sa miscati un deget ca sa schimbati ceva.

4. Pseudogotii ce nu au habar ce inseamna. "Gotii" ce acum jumate de an aveau orgasme la vocea lui Dani Filth sau Shagrath, iar acum neaga acest lucru. Pai da, e mai misto sa spui ca asculti "got" de cand erai mic. Cica faci impresie (pe dracu').

3. Pseudofrumusetile care se dau superbe si ultragoth (sau orice altceva ce intra in categoria alternative fashion), dar sunt niste esecuri ale naturii. Stiti, este o linie subtire intre bun simt si nesimtire. Nu zice nimeni sa nu te simti bine in pielea ta, dar devine nesimtire. Pseudofrumuseti ce doar toalele sunt de ele. Daca ar fi imbracate cu un sac, nimeni nu le-ar baga in seama.

2. Pseudoagresorii care "incearca" sa te atace, sa te ameninte prin conturi, e-mail-uri false, deoarece fata in fata nu au tupeu sa ciripeasca. Lasitate la cota maxima.

1. Pseudorasistii mici ce isi aleg cunostiintele in functie de origini. Cata impertinenta din partea unora sa se nasca in alte orase! Nu stiam ca s-a ajuns in asa hal incat sa ti se limiteze accesul in anumite locuri doar pentru ca esti nascut in alt oras. Oameni care au cu siguranta ochelari de cal.


Am incheiat aici. Va urez un An Nou fericit.

Ich bin uber Alles!

10 comentarii:

SilentDance spunea...

Imi era dor de un post de-al tau ! Un an nou cat mai ival sa ai !>:D<

Anonim spunea...

Hey, tu chiar stii germana ? :D

Dee spunea...

" Pseudogotii ce nu au habar ce inseamna. "Gotii" ce acum jumate de an aveau orgasme la vocea lui Dani Filth sau Shagrath, iar acum neaga acest lucru."

Da, aici nu intra numa gotii ci toti astia care au inceput cu ceva si apoi dupa ce mai cresc spun dspre formatia respectiva 'aia? no way, they suck'. How stupid.
Anyway imi place topul tau de aici. :)

the elder spunea...

asa! ai dreptate. "you made my morning", vorba francezului. :) bun post!

Mugurel Tudor spunea...

Pune un font mai mare că mi-au dat lacrimile de concentrare citind topul. Şi dacă tot te iei de black pseudocolor lovers, schimbă şi fundalul pe ceva mai citibil.

Şi da, foloseşte şi diacritice, că nu muşcă :P

Anonim spunea...

Bag seama ca tu esti foarte populara.

Rucs spunea...

al naibii de "tru" .
suntem inconjurati de "pseudo"-diverse-categorii

:-<

Rucs spunea...

ce-mi place cat de dura esti cu ei:X

Anonim spunea...

Si tu esti o pseudofrumusete. :)

MB spunea...

Am uitat ca anonimi frustrati