sâmbătă, 7 februarie 2009

.

Se spune ca imitatia este cea mai sincera forma de flatare. Poate ca da, poate ca nu. Parerea mea este ca imitatia este cea mai josnica forma de sinucidere.
Nu stiu daca voi chiar ati inteles ce am spus sau nu, dar pentru ai' mai greu de cap, imitatia este sinuciderea personalitatii voastre. De ce sa copiati cand puteti sa fiti originali? La urma urmei, fiecare dintre noi are ceva special. Lasati prostiile, ambitiile, invidia si setea de popularitate, o sa va pierdeti identitatea.


M-am nascut ca sa fiu copiata. Ce tragedie! Nu consider acest lucru o forma de flatare. Nu consider acest lucru nici o sursa de enervare. Este doar pura prostie ce va afecteaza doar pe voi.

Imi este mila publicitate gratuita, fa!(daca ar fi fost vorba numai de blog, nu mai postam)

16 comentarii:

Thania Quinn spunea...

Multumesc pentru publicitatea gratuita. Meriti o acadea, dar nu ti-o dau. :)

MB spunea...

Nu mersi. Nu sunt eu cea care suge.

Thania Quinn spunea...

Pot sa te asigur ca nici eu. Nu ma intereseaza de unde sau ce ai auzit, dar macar daca ai vorbi bazandu-te pe dovezi. Stiu ca nu ai dovezi, pentru ca nu poti dovedi ceva ce nu s-a intamplat. :)

MB spunea...

Eu nu am spus nimic. Daca tu te simti, este problema ta, nu a mea. Nu te intereseaza, dar totusi te deranjeaza. Ce sa se intample, nu stiu. Daca te referi cumva la acele anonime de pe blogul tau, nu am nici o legatura. Si nici "Alice" nu sunt. Asta macar sa clarificam situatia. Daca am ceva sa zic, observi ca o spun fara regrete si fara sa ma ascund dupa un calculator ca majoritatea.
Putin ma intereseaza viata ta, cu cine te-ai futut sau nu sau daca ai supt o pula sau mai multe. Am treburi mai importante decat sa iti tin tie perna cand faci ceva. Asa ca scuteste-ma. Nu reprezinti interes.

Thania Quinn spunea...

Ha ha! Atunci de ce ma aflu pe blogul tau? Stiu ca nu esti tu Alice.Dar la Anonim, nu bag mana in foc, cu toate ca nu ma intereseaza cine e atat timp cat a spus numai aberatii. Iar la faza aia nu m-am simtit, dar ai facut aluzii. Daca nu te intereseaza atunci comporta-te ca atare si nu mai fa nici aluzii si nici nu mai posta lucruri legate de mine, ca doar nu reprezint niciun interes, nu?
Concluzie: Nu ma intereseaza parerea ta, sau a altora atat timp cat nu se iau in mod direct de mine, pentru ca atunci cu siguranta contra-argumentez. Nu ma las calcata in picioare ca altele [fara aluzii].

MB spunea...

Nu ai inteles nimic. Eu spun "suge" persoanelor care se incadreaza in partea "Eu urasc persoanele de genul". Cred ca iti dai si tu seama de unde faci tu parte.
Nu prezinti nici un interes penru mine. Insa stii tu, "originalitatea" ta este atat de mare incat s-au sesizat prea multe persoane. Nu ca as merge eu dupa gura lumii, dar am observat si eu. Deci merita un post. Fi bucuroasa de trafic si nu te mai plange!
Observi ca ai contratacuri, dar din pacate nu au nici o baza. Ma rog, doar eu umblam in "gasca ta" baaai.
Nu ma mai freca.

Anonim spunea...

Verbul "a fi" la imperativ se scrie cu doi "i"!!!!

Da inteligenta p-afara! 8-|

MB spunea...

Ai auzit de typos Larisa? Daca nu, atunci stai in scorbura ta.

Anonim spunea...

N-as zice ca a fost o greseala de "typing process"!
Dar hai sa o dam in romgleza ca sa fim mai "jmecheri!"

Observ, chiar ai simtul limbii! (nu ma refer numai la gafa cu doi "i" :))))))))), ci si la limbaj ;))

\m/!!!

MB spunea...

Asa se spune, "typo". Vrei sa spun ca este o "greseala de scriere" din cauza faptului ca scriu prea repede?
Crezi ce vrei.
Si asa, la cat s-a schimbat DOOM-ul, poti gasi inca o suta de greseli in blog-ul meu.

Anonim spunea...

Felicitari Niko , ai ajuns bataia de joc a Galatiuliu . Gresesc , imi cer scuze , erai oricum bataia de joc a Galatiului . Mama ta e mandra de tine ?:)

Anonim spunea...

Totul il are la fel ca tine...fata asta duce lipsa de minte...:))

Thania Quinn spunea...

>>> Hidden

Te doare pe tine in pula de ce am ajuns eu? Ia du-te la curva ta si nu mai manca cacat ca degeaba o faci. Adica nu, ca ajuti la curatarea orasului. Tine-o tot asa!

Anonim spunea...

Singura mancatoare de cacat de pe blogul asta esti tu "draga mea" . O practici de ani de zile si uite asa ai ajuns sa dai lectii si prietenelor tale . In primul rand , ma'ta a crescut un cocalar si o curva . Deci uite'te mai bine la tine si ca sa nu iti reamintesc faptul ca ai recunoscut-o . :) Sincer nu ma mai intereseaza de tine ... Traieste in lumea ta de emokid ratat cu impresii de " metaliiiista "

MB spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

stai linistita nu sufar de malformatii , am doar 2 coaie , cat despre postul de mai sus e pentru emokid Thania Quinn