duminică, 8 februarie 2009

February Update

Na, ca era nevoie si de asa ceva!
Dupa lungi dezbateri m-am hotarat sa ma mut in Cluj. Da, abia astept. Si nu ma mut singura, ci cu Magus. Voi face facultatea de fotografie acolo si, sper eu, si limbi straine. Chiar nu ma deranjeaza sa fac doua, ba dimpotriva, m-as simti mai bine.
Imi pare bine si ca am reluat vechi prietenii ce nu isi avea rostul in certuri. La urma urmei, nu mai stau mult in Galati si o sa imi fie dor de anumite persoane de aici.
Toate ca toate, dar abia astept sa plec de aici. Galatiul este un oras al contrariilor. La un colt vezi un roacker, la celalalt vezi un cocalar sau o pitipoanca, la altul vezi un cersetor si langa o masina scumpa. Galatiul este un oras ciudat. Monumente are, nu pot spune ca ducem lipsa. Saraci nu suntem, este un oras destul de important. Pacat de persoanele care il populeaza. Vreau sa plec cat mai departe de Galati si sa nu mai vad atatea persoane proaste care se afla aici. De la pizde care nu au nimic in cap decat ultimele creatii Dolce & Gabbana, pana la pseudoroacherii si pitipoancele goth.
M-am saturat pana peste cap sa vad poze de tot rahatul postate pe nu stiu ce site-uri care, zic ei dom'le, sunt "artistice" insa eu nu vad nimic artistic in pozele pixelate si tremurate. Mai ales cand prin ele mai apare cate o domnita goth/rock/mietal.
M-am saturat de privirile care mi le arunca lumea pe strada pentru ca nu am sprancene si sunt mov in cap. Si ce dom'le? Va deranjeaza cu ceva ca NU AM SPRANCENE? Sau ca nu ma incadrez in STANDARDELE NORMALE? Daca da, chiar ma doare in fund, de fapt, nici acolo.
M-am saturat sa se tot gaseasca proaste care cica vor sa imi faca in ciuda. In ciuda cu ce? Chiar nu va inteleg. Ce credeti voi ca obtineti prin asta? Astea sunt deja copilarii, dar lasa, voi sunteti destul de mature si aveti o experienta atat de mare in viata incat va permiteti acest lucru.
M-am saturat si de idioate si idioti care se trezesc sa comenteze fara sa stie nimic din domeniul respectiv. Voi va faceti de cacat. Daca vreti sa fiti prosti, eu nu va impiedic. E alegerea voastra.
M-am saturat de pseudointeligentii care declara ca au citit nu stiu cate carti, eventual de Anne Rice, Paulo Coelho, si Cioran sau Eliade, ca este la moda sa ii citesti. Scuzati-mi impertinenta, dar cel putin Anne Rice scrie de cacat. Nu stiu ce va place. A da, este vorba despre vampiri si asta cu siguranta face totul. Ma amuza cand aveti orgasme la povestioare despre vampiri care sug sange si vampirite seducatoare. Imi pare rau. Nu exista. Stiu, v-am stricat toate sperantele. Nu am nimic impotriva genului "fantasy", dar Anne Rice a dat-o in aberatii. Nu toti avem aceleasi gusturi insa cu siguranta ea nu a scris ceva inteligent, ci doar comercial. Iar ce e comercial, este, de regula, prost. Apoi mai urmeaza si nenea Coelho. Tampenie mai mare nu am vazut. Este o intreaga harababura. La fel de comercial, implicit, la fel de stupid. Cioran si Eliade au devenit un trend in lumea asta a roacherilor, gotherilor, etc. Nici ei nu ma prea fascineaza, dar cel putin ei nu intra in categoria Coelho-Orez.
M-am saturat si de asa zisele futografe care nu au habar sa tina o camera in mana. Cel putin eu recunosc ca am o camera de cacat, de 3.2 MP(pana si mobilele au acum mai multi MP). Asta e cu siguranta o problema pentru mine, dar macar nu fac poze cu capete pe jumate taiate si altele greseli majore. Problema e ca voi aveti si aparate mai bune. Si tot de cacat le scoateti. Dar lasa, exista photoshop ca sa le dati un contrast din ala puternic pana cand se "arde" poza. Cica e artistic.
M-am saturat si de incercarile voastre de a va imbraca excentric. Nu, nu va iese, imi pare rau sa va zic. Daca chiar va intereseaza moda, documentati-va si nu va puneti o suta de texturi pe voi. Asta nu e excentric, e prost gust.
M-am saturat si de emolaii care ii vad pe strada si se uita la mine ciudat. Sunteti tristi. Duceti-va acasa si stati prin colturi. Din partea mea sa va tot sinucideti. Mai scapa lumea de prosti.
M-am saturat si de lumea de pe strada care daca esti imbracat in ceva negru si alta culoare, daca ai o freza sau o culoare de par mai ciudata si te machiezi, esti EMO. Ba, boilor, v-au dat parintii cu capul de podea cand erati mici? Stiu ca este un trend acuma ca orice roacher, metalist, gother sa fie denumit EMO(inainte era moda cu "satanistii"), dar chiar nu e nevoie.
M-am saturat de cersetori. M-am saturat de babe care vin la tine sa le dai bani, dar ele cu haine de piele. Sau tigani care te asteapta la colt de magazinul de paine ca sa le dai 5 mii sa isi cumpere paine. Dar daca le oferi tu ceva de mancare, nu vor. Puneti-va curul la munca. Asa ai salariu si apoi ai si pensie.
M-am saturat sa tot vad proaste care se dau mari metaliste ca asculta Metallica sau orice alta formatie. Si prosti/proaste care nu accepta alt gen muzical pentru ca nu este "trv" si isi tradeaza conditia "metalista".
M-am saturat si de pasarici care nu au altceva de discutat decat cate comentarii au primit pe hi5, cine le-a mai dat request si ce comentarii de poze au mai primit pe nu stiu ce site-uri. Get a life. Lumea nu se rezuma la internet. Recunosc, am si eu conturi pe diferite site-uri, dar chiar nu stau sa ma interesez ce comentarii primesc. Nu ma incalzesc cu nimic. Si nici nu stau sa cersesc ca altii comentarii si ce bazdaganii mai sunt.
M-am saturat de asemenea sa ma acuze lumea ca am tradat "metalul" pentru ca ascult si alte genuri de muzica cum ar fi industrial, electronic, etc. Dupa cum am spus mai sus, lumea nu se sfarseste daca mai asculti si altceva. Voi sunteti aia atat de retardati incat nu puteti accepta ca mai exista si ALTE lucruri. Aveti ochelari de cal, ba!


Comentariile sunt binevenite atata timp cat sunt decente si semnate. Am scris asta intr-un post precedent. Pentru toti cei care spun ca nu accept si comentarii negative: le-as fi acceptat daca nu erau chiar aberatii. Argumentati-va parerea. Vreau comentarii inteligente, si promit solemn ca va raspund la ele.

Pe viitor, va asigur ca ma gasiti la(posibil si altele):
16 mai - Depeche Mode, Bucuresti
8-9 august - M'Era Luna Festival, Germania

11 comentarii:

Dee spunea...

Faza cu cititul ma dispera si pe mine. Si da, mie-mi plac foarte mult Eliade si Cioran. Cel putin Cioran are niste scrieri in care ma regasesc de multe ori.
Dar ce sa stie altii...Mda, Cioran scrie ca un emo si replicile lui prind bine la status. Imi pare atat de rau de literatura si de ce s-a ajuns din cauza astora. L-am descoperit de curand si pe Coelho si pot spune ca am invatat ceva din anumite scrieri de-ale lui. Scrie interesant.

Eu nu m-as muta din Timisoara. Si aici sunt cocalari dar parca e mai bine decat in alte orase.
Si da-i naibii, mai bine ramai indiferenta cu toti idiotii astia pentru ca nu merita nimic.
Hah, isi bat joc si de arta si de tot.
Ma rog.Ce fain ca te muti cu prietenul tau. Abia astept si eu ocazia asta. Doar ca eu m-as muta pe luna, departe de toata lumea. :))

AshtrayGirl spunea...

Oricat de mult ai uri orasul in care stai acum, si din care ai sa pleci curand, atunci cand o sa te intorci o sa ai, probabil, o strangere de inima. Pentru ca intr-o oarecare masura, locul asta te-a facut omul care esti azi. Nu te cunosc, deci nu pot sa afirm asta cu siguranta, dar cred cu tarie ca suntem toti legati de locurile prin care trecem, oricat de neprimitoare sau absurde ni se par.
PS Am vizitat profilul tau de pe Deviant. Really like your work. Felicitari!

MB spunea...

AshtrayGirl:Eu nu imi urasc orasul. Eu urasc persoanele din el. Nu spun ca altundeva nu exista, pentru ca intro mica/mare masura ii gasesti oriunde. Imi place Galatiul, este un oras frumos. Pacat ca majoritatea ce il populeaza il si strica.

Multumesc de apreciere

Administrator spunea...

Lasa ca nici la Cluj nu e o populatie mai putin dubioasa de metalemogothpunk-teribilisto-acneici ... O sa vezi cand ajungi aici.

MB spunea...

@Horia: Nu este nici un loc pe lume unde sa nu existe aceste specimene, insa in anumite parti sunt mai putine. Din cate am inteles, Clujul este unul din aceste locuri.

Anonim spunea...

Galatiul este un oras frumos, prea frumos pentru majoritatea locuitorilor din el [dar nu pentru toti]. Problema e ca toti sunt ca oile: Daca unul face ceva, HOP! toata lumea la fel! E foarte deranjant, dar asemenea specimene exista peste tot. Ai dreptate sa iti doresti sa pleci, si cred ca ai luat cea mai buna hotarare cand ai ales Clujul. Sper ca 'atmosfera' sa fie mai rarefiata pe acolo.
O sa ma semnez 'Anonim' dar consider ca acesta nu e un motiv sa nu dai accept la comentariu. :)

Unknown spunea...

Stii ca si eu aveam acelasi gand cu Clujul,dar ma enerva ideea de a fi (prea) aproape de marele preot aka sir taica'miu. Acu am aflat bomba ca se muta in Galati,asa ca da, Clujul e o optiune fooooarte buna acum :D
Ai perfecta dreptate in ceea ce scrii. Operele lu' nenea Coelho sunt un fel de manele literare, Anne Rice e un brand deja, iar cat despre Cioran si Eliade...mie una imi plac.Nu stiu cat il inteleg unii pe Cioran,totusi...Ma rog.
In alta ordine de idei,de abia astept sa ne vedem! Kiss ya!

Anonim spunea...

Semeni cu solista de la "theatres des vampires", bine ca te duci acolo unde ti-e mai bine.Toate cele bune !

blue addicted spunea...

What happened?Zic asta pt ca stii cine era cu ideile astea(in proportie cred ca de 85%din ideile acestui blog)
Cine statea sa zik ca s-a saturat de...si de...si de.... etc etc(m-am regasit mult in ideile blogului)? EU !
Si cine era una din persoanele ce-mi zicea sa incerc sa nu mai bag in seama toate astea ca nu se merita:TU! Ti-am scris mai mult ca m-am regasit..eu cea de acum mai mult sau mai putin timp in urma.(slava cerului m-am lasat de meseria asta,acum dand atentie doar la ceea ce se merita) Ajungand la partea mai importanta:in mare parte asa este!Dar nu trebuie sa mai bagi in seama toate astea pt ca innebunesti!Macar de s-ar schimba toti astia citindu-ti blogul!Dak stai si te consumi pt,fiecare mentionat dai deja prea multa atentie NEmeritata!Ar fi mai bine sa ai atitudinea de atunci;)

MB spunea...

@Onixshine: Stai linistita ca tot nu imi pasa. Am scris aceste lucruri ca persoanele care fac asa sa se simta. Imi place cand enervez persoanele. Nu imi pasa ce imi spune baba de la colt sau dracu stie cine. Nu ma consum oricum petru ei. Doar am scris ce nu imi place in Galati in general. :p

Anonim spunea...

Vai! Unde esti? Te asteptam in Cluj si.. micuta Malice... nicaieri...:(