marți, 24 februarie 2009

O bucata de bilant si o gramada de raspunsuri

Desi am spus ca de azi inainte nici nu voi mai citi comentariile anonime, mi-a atras atentia unul recent primit, ce nu era la un post nou. Ci chiar foarte vechi. Acest lucru m-a determinat sa vad si eu ce o fi scris omul respectiv. Si avand in vedere ca am ras prea mult la acel comentariu, m-am gandit sa va fac o surpriza.

Dar mai intai sa incepem cu un mic bilant (surpriza mai incolo).
Ce s-a mai intamplat cu blogul meu in ultima luna(mai precis de pe 2 februarie pana pe 23 februarie)?
Pai am avut cam 950 de vizite, si in afara de romani, am mai fost vizitata si de oameni din Elvetia, Norvegia, Suedia, Germania, Cehia, Franta, Olanda si SUA. Bun asa!
Ajungem la keywords...ce mai e nou?
"muzica i hate ha" - ce dracu este asta?
"caut goth" - nu stiu la ce te referi, dar aici nu este blog de matrimoniale
"mai multe poze cu vampiri si vampiritze" - cum naiba s-a ajuns pe blogul meu cu aceste keywords?
"mietal mami" - awwww. how sweet... but it's WRONG!

Iar cel mai vizionat post pe aceasta perioada a fost February Update


Si acum ... surpriza!

FAILING IN COMMENTS!!!

Am mai scormonit eu prin mail si am mai gasit niste comentarii ratacite pe care nu le-am acceptat pe blog din cauza aberatiilor scrise prin ele. Asa ca mi-am zis eu...dar ce ar fi sa va raspund la aceste comentarii? Si in asta consta surpriza.
Bun. Hai sa incepem.

"Observ vreo 2-3 asemanari esentiale intre tine si specimenul descris. :) vezi: Are impresia ca este original, dar de fapt este ridicol de comun. Incearca sa faca poze artistice si nu ii ies. Dar el se da mare"

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar eu consider ca am un stil original. Comun? Eu nu prea vad lumea sa fie ca mine. Iar pozele mele sunt superioare fata de tampeniile voastre facute cu webcam-ul sau cu telefonul, sau cu aparat de 100000000 MP pe care nu stiti sa il folositi. Vezi tu, eu nu stau prin tintirime si fac poze sau cu covorul in spatele meu. Daca voi asta considerati artistic, nici nu ma mai mir de ce arta nu este apreciata.

"prea te crezi in centrul atentie,daca te contrazice cineva repede il faci prost sau proasta..si comment'urile anterioare in care erai criticata le stergeai imedat...esti superficiala"

Unu la mana...prin acest comentariu imi confirmi ca sunteti un grupulet de 2-3 persoane care imi dati anonime din moment ce stiti ca nu v-am acceptat comentariile. Doi la mana, nu ma deranjeaza sa ma contrazica cineva cat timp are niste argumente. Ceea ce imi scrieti voi sunt vorbe-n vant. Nu ma cred in centrul atentiei, ci doar am o personalitate puternica.

"Iti doresc din toata inima sa iti mai scada prostia"

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu sufar de asa ceva. Tu in schimb... hmmm....

"Intamplator am dat de blogul tau si am tras o privire prin el.
Pe langa faptul ca te crezi super superioara celorlati si desi negi ca nu te ataci, de fapt arzi cand cineva nu e de acord cu ceea ce spui tu, mai ai impresia ca lumea nu e deloc originala, TU esti cea care a inventat multe faze care pe bune, sunt de cand lumea..........
Sincer aveam impresia ca esti mai cizelata si mai cu capul pe umeri insa...se pare ca m-am inselat.
Nu-i nimic, se mai intampla.
Prin faza aceea cu ochiul nu ai demonstrat decat egoism, invidie si prostie. Nu te supara dar nu ai cum sa judeci pe cineva dupa chestia aia.
O intrebare si te las si nu am nevoie de reply. Demonstreaza inca odata ca esti mai inteleapta si taci. Lasa-ma pe mine ca pe mine, pentru ca orice reply dat e de fapt o atacare in care ai vrea sa demonstrezi lumii ca de fapt tu esti cea neindreptatita si ala care a comentat ceva de rau cu privire la adresa ta e: ultimul gunoi "repetent". Stiu ca nu te amuza comentariile astea. Degeaba minti. Pe nimeni nu ar amuza decat daca ar fi Atotstiutor. Tu nu esti.
Cum de ai ajuns asa?
Ce urat din partea ta! "

Draga "Lenna", nu ma cred superioara ci chiar sunt. Nu ma atac, insa ma deranjeaza. NU sustin ca am inventat nimic, doar am un stil original. Sunt foarte cizelata cand este nevoie. Insa cu prostii nu te comporti cu respect. Faza cu ochiul? Don'soara, daca nu stii despre ce e vorba, mai bine nu mai comenta. Cunosc persoana respectiva si cunosc ca a facut "special" ca sa ma frece pe mine la zambila. Eu nu sunt nedreptatita, ci am grija ca lumea sa isi deschida dracului ochii si sa nu se mai pupe in cur. Si stiu de ce fac pe majoritatea "repetenti". Persoanele respective se stiu. Nu sunt atotstiutoare, dar cu siguranta stiu mai multe decat voi (majoritatea). Asta nu inseamna ca nu ma amuza. Rad. Chiar foarte mult. Cum de am ajuns asa? Cu grija si nesilita de nimeni. Sau poate ca am fost silita de societatea in care traiesc.

"melis codename papion....muhhiere!!!...ai probleme grave...probabil ca la mijloc e faptul ca lumea iti da atentie prea multa ... parinti mei sunt psihiati si atunci cand au vazut faimosul tau blog ... au avut in gand mica idee ..., de ati trimite o invitatie gratis la un tomograf...poate ar trebui sa asculti sfatul lor...dute pana nu e prea tarziu, ... TE RUGAM....AVEM INCREDERE IN TINE"

Codename Papion? Voi aveti probleme cu capul. Mintea mea este chiar intr-o conditie excelenta. Iti recomand tie o vizita la tomograf la cat de coerent te exprimi. Nu mai vorbesc de felul in care scrii. Lucrul acesta nu da dovada de inteligenta. Imi este mila de parintii tai.

"melis tot eu .... anonimul care e un pic mai special fatza de ceilalti .... tu en vorbesti de scoala..? :))... hohohooo ... repetentie .? .. ABSENTEE?????:))))... ma faci sa mor.... de greatza ...incearca sa pastrezi distantza adecvata de realitate si S.F. ... toata lumea care citeste blogul acolo unde trebuie va zice ca esti o fata mica mica ... care va fi virgina pana la 1000 de ani .... si care e cu burta pe carte si e si scolaritza ... si niste rai isi bat joc de ea saraca...:)))... mie rau ... scarba .... de ce nu lasi commenturile astea pe blog ... iti strica fatza......??? sau iti arata adevarata fatza .... si nu stiu .... nu cunosc pers pe care o descrii tu acolo ... dar.... cand e vorba de ..... " nu se stie cand vine o partida".....ma face sa ma gandesc la tine..... ... MULTZI PUPIci pe papion...:*:*:**::*:***:*:*:*:*::*: "

Da, eu va vorbesc despre scoala. Da, am absente, dar cu siguranta nu am ramas niciodata repetenta ca alte personaje. Toata lumea care citeste blogul chiar nu crede ceea ce ai scris tu. Nu am sustinut niciodata ca sunt o fetita inocenta si ca oamenii rai nu ma lasa in pace. Ba dimpotriva. La dracu' cu inocenta, ca nu ajuta la nimic, iar "oamenii rai" sunt anonimi, ca deh, poate le e frica de mine? Nu las comentariile pentru ca nu aveti nimic interesant de spus. Cu siguranta nu imi arata adevarata fata, ha ha! Iar faza in care imi spui subtil ca sunt curva este chiar expirata. De pe vremea lui Pazvante Chioru'. Cand nu suporti pe cineva, gata, pac! pac! Curva! Dar ma rog... tu sclipesti de inteligenta.

"Uuuu,iar te duci la Bucuresti,sa te dai mare pe acolo?
Si vad ca faci reclama si la rockoteca.Dar parca spuneai ca tu nu mai esti rock,ca te-ai dat doar pe industriale.
Hmmm...am inteles,nici tu nu stii.
“Fetite cu unghii lacuite cu negru”?
Ele macar au unghii,nu ca tine.
O sa dea din cap/pleata?Pai daca nu mai ai par in cap ,cred si eu.
In fine.Acum ajungem la partea cu concertul,de cine o sa iti bati joc mai fata?Cand nu ai tupeu sa faci singura o treaba .Aaa,si sa nu uitam ,o sa ai o surpriza foarte "placuta" la concert.
Pe blogul asta te autocaracterizezi,la concluzia asta am ajuns eu.In fine, atat am avut de zis pe moment.
Numai bine!Stiu ca nu vei aproba comentariul dar ma simt eu bine ca ti l-am trimis. "

Eu niciodata nu m-am dat mare. Aveti impresia doar.
Ha ha ha, am zis eu ca nu mai ascult rock? Bai taranilor, oricum voi nu stiti care este diferenta dintre rock, metal, punk, etc, asa ca degeaba v-as explica eu. Oricum, ascult multe genuri de muzica. Da, stiu, nu sunt "trv cvlt" ca voi.
Si daca au unghii si eu nu am, ce? Sunt obligata? Si eu spun ca am destul par in cap...
Eu cu siguranta am tupeu. Puteti sa va dati seama prin simplul fapt ca eu nu ma ascund dupa comentarii anonime.
Nu ma autocaracterizez, ci va descriu pe voi, concetatenilor! Dar, de, daca tu nu ma suporti, logic ca spui lucruri "naspa" despre mine.

"IAPOOOO!!! ni se rupe ... esti proasta rau!!!"

IAPOOOOO, ce dracu inseamna asta? Eu nu vorbesc limba voastra de retardati...

"mai scandurica,te-ai despartit de magus si te-ai certat cu mami ca te-ai mutat la liceu particular (pt ca ale tale capacitati mentale nu fac fata unui liceu de stat) si nu iti mai da nici un ban...si de aceea nu ai putut ajunge al concertul cu nile?:)))...asta e motivul pt care esti asa de revoltata?:))stii..oamenii ingamfati asa ca tine sunt de fapt extrem de frustrati:D "

M-ai atins la suflet. M-am despartit de Magus? Sa mori tu! De aia avem peste 2 ani jumate de cand suntem impreuna...M-am certat cu mama? Si daca ma cert, ce va fute pe voi grija? Am ajuns sa prezint un interes atat de mare incat maine-poimaine o sa ma judecati ca am o fundita la chiloti. Da, m-am mutat la liceul particular. Nu pentru ca nu am capacitati mentale sa fac fata unui liceu de stat, care apropo, te invata numai cacaturi, au mobilier de cacat si materiale rapanoase. Si daca nu am avut bani sa ajung la concertul cu Nile, ce mare chestie? Cumva ma lafai in bani si nu stiam? Eu nu sunt revoltata. Sunt scarbita. Este o mare difrenta.

"Da, Malice Bathory si-a facut blog. De ce?
-cuz she's a copycat *big grin*"

OMG! Mi-am facut cont pe o groaza de site-uri. Am copiat toate persoanele ce si-au facut cont pe acele site-uri inaintea mea. Mda.

"Cata inteligenta in a-i comenta pe ceilalti.Acestea sunt persoanele care nu au ce face cu viata lor.

Tema pentru acasa : 1.Un referat despre Horia Sima.

2. Compozitia chimica a amfetaminelor si opiaceelor.

3.Psihoanaliza culorilor(analiza culorilor dupa matrice psihologica) - ai sa vezi deci ca persoanele care prefera negru sunt mai meditative,sobre,etc...si din cate ne amintim si tu te imbraci in negru,dar ne cam doare in cur ce porti tu.

4.Apropo, se spune mizantropi nu mizantropici.

Aici am terminat. Auf Wiedersehen ! "

Gresit. Voi sunteti persoanele ce nu aveti ce face cu viata lor. Multumesc pentru tema de acasa, insa refuz.
1. Momentan nu ma intereseaza miscarea legionara. Sau poate ca ma intereseaza. Ma rog, ce va intereseaza? Doar nu o fi Sima bunicul vostru. S-ar zvarcoli in mormant.
2. Pastilele si opiaceele nu sunt acelasi lucru.
3. Ma pis pe psihanaliza culori, pentru ca asta nu se aplica in majoritate la haine, prostilor. Si manelistii se imbraca in negru, am cunoscut atatia "roacheri" retardati care se imbrcau in negru...vrei sa imi spui tu mie ca aia erau meditativi? Da, si eu ma mai imbrac in negru, dar nu este la ordinea zilei. Si cu siguranta, nu "all black". Decat rareori.

4. MIZANTRÓPIC, -Ă, mizantropici, -ce, adj. Care se referă la mizantrop sau la mizantropie; care denotă mizantropie, provocat de mizantropie.

"chiar daca e importata sarbatoarea e un prilej bun de a-ti arata afectiunea printr-un mic cadouas, bazdaganiile si cacaturile astea pot aduce un zambet in plus.
Poate ca americanismele astea sunt totusi bune. cine stie, poate isi mai schimba si romanu' mentalitatea comunista. poate ar trebuii sa ti-o schimbi si tu, si sa fii mai deschisa. Valentine's day e ok din punctul meu de vedere.
Si..de cand e o onoare sa spui ca esti roman, cand nici macar nu suporti idiotenia romanilor din orasul tau?:) "

Ma mandresc ca sunt romanca. Imi iubesc tara, istoria, insa nu si oamenii care in majoritar o populeaza. Sper ca ti-am raspuns la acest lucru. Cat despre Valentine's Day, eu nu ii vad rostul. Noi avem Dragobetele deja, care este acelasi lucru numai ca este traditional romanesc. De ce sa stergem Dragobetele din traditii si sa adoptam Sf. Valentin, ceva ce nu e nici macar al nostru?

"Spui despre anumite persoane ca sunt:
1.DROGATE:Ai uitat cand veneai cu vin pastilat in Flor?
2.REPETENTE:Hehe..Te cunosc foarte bine si stiu ca ai repetat un an! Cand te-ai intors in a 9 a la Cuza eu eram in a 10 a!Hop,hop!(am fost colege;)).
Nu te mai ascunde dupa deget!
3.INCREZUTE:Tu vorbesti?E trist.
Numai continui,m-am plictisit.
Sfatul meu?Uita-te mai intai la tine,inainte sa vorbesti despre altii!
Iti doresc o viata minunata si o minte cat mai limpede! "

Nu am ras in viata mea la un comentariu asa de mult ca la acesta.
Deci asta e prostie pura. Bai specimen pe cale de disparitie, tu stii ce e aia "vin pastilat"? E vinul ala de 40 de mii care il gasesti la 2 l. Sau orice vin care nu este facut de la mama lui din struguri. Ala e vin pastilat. Tu credeai ca sunt droguri in el? hahahahahaha
2. Sa mori tu ca am ramas repetenta! Si ca ai fost si colega cu mine! hahahah! M-am intors la Cuza cumva si eu nu stiu asta? Pai daca sunt repetenta, cum se face ca eu termin clasa a 12-a cu 17 ani?
Dar eu sunt increzuta. Nu am negat asta. Dar macar am de ce sa fiu asa.

Deci acest comentariu va ramane in capul meu mult timp pe post de sursa de amuzament. Genial, anonimule! Genial!

EPIC FAIL!!!


O seara placuta in continuare!

30 de comentarii:

Anonim spunea...

Unele comantarii sunt geniale!
Mai bine nu postai... :)))))))
I mean... Oricat ai incerca, orice contraargumente ai aduce, ntz, tot"bat la funduletz" palavragelile tale!

Admir ca tii piept cu stoicism!

Thania Quinn spunea...

iapa = femela calului

[de la 'IAPOOOO!!! ni se rupe ... esti proasta rau!!!']

Anonim spunea...

bravo,bine le faci!

Anonim spunea...

cei care ti-au dat comentariile sunt toti anonimi? nu conteaza, vroiam sa iti spun ca bine le faci

Anonim spunea...

cei care ti-au trimis comentariile au trecut pe la scoala cumva?Toti au o multime de greseli, si gramaticale, si de exprimare. Si se mai intrebau de ce nu le raspunz.
Nu cred ca era nevoie sa faci asta. Este alegerea ta,dar le-ai raspuns unor oameni care sunt cu siguranta prosti.

Anonim spunea...

"IAPOOOO"??? cred k se referea la cal,dar contextul nu il prea observ.
bn ca le-ai dat peste nas

Blashyrkh spunea...

"1.DROGATE:Ai uitat cand veneai cu vin pastilat in Flor?"
Ahaahahahahaha =))
Intrebare: De ce atata nervozitate/prostie in comentariile anonime pe care le primesti? Ce dracu poate face o fata de 17 ani[!!!] ca sa primeasca asa ceva?
Esti cumva ucigas in serie sau vreo amanta ce fura iubitii tuturor? =))

Anonim spunea...

Ce au unii cu tine? sunt invidiosi, alta explicatie nu am. Oricum, le-ai zis-o tu si de data asta!
mi-ar face mare placere sa te cunosc, mai ales daca te muti in Cluj :)
Bafta in continuare si inca odata "jos palaria" pentru ceea ce faci!

Diana spunea...

"parinti mei sunt psihiati si atunci cand au vazut faimosul tau blog ... au avut in gand mica idee ..., de ati trimite o invitatie gratis la un tomograf"
Nu am mai auzit asa ceva pana acum. =))))Deci nu te cunosc numai copiii ci si parintii copiilor. :))[ce o fi fost in mintea aluia/aleia?]
In rest nu am nimic de zis.

MB spunea...

Multumesc tuturor ce au comentat:
@Larisa:La cata minte ai, chiar nu ma intereseaza ce parere ai dumneata.
@Thania Quinn si Deea: E dubios
@Andra: Toti sunt anonimi, desi unii s-au semnat cu niste nume pe care, desigur, nu le recunosc.
@S.:Se pare ca sunt analfabeti, dar nu ai ce le face. Macar nu mai pot fi acuzata ca accept doar comentariile in care lumea ma "pupa in cur" si le pot arata ca pe mine chiar ma doare undeva de ei.
@Blashyrk: Se pare ca sunt considerata o adevarata amenintare. Doar de aia se semneaza cu anonim, nu?
@Iulia: Invidia si ciuda asta...ntz ntz ntz...
@Joey: Devin pe zi ce trece din ce in ce mai importanta :))

Anonim spunea...

""IAPOOOO!!! ni se rupe ... esti proasta rau!!!"

IAPOOOOO, ce dracu inseamna asta? Eu nu vorbesc limba voastra de retardati..."

:))))))))))):))))))
Si cand te gandesti ca doua persoane care ti-au dat comentarii la acest blog chiar stiau ce inseamna :))))))

Anonim spunea...

Asa-i, cum zici tu!
Orice ai zice e pur adevar... Hmm... E timpu sa renunt la a mai commenta...

("Desteptii cedeaza")

Anonim spunea...

Probabil daca incerci sa fii o idee mai impaciuitoare poate o sa fie mai ok. Diplomatia nu strica.
Intr-adevar lumea a innebunit cu commenturile. In ce sens?
Multe rautati spuse nu in cel mai adecvat mod,dar in echilibru cu ale tale!!!!!!!!

Nimerii si eu pe aci ca tot ma hranesc cu barfe. :) ( ca orice fata de altfel)Sper sa nu sari si la mine cum sari la restul lumii...

MB spunea...

@Larisa: Nu te mai ascunde dupa anumite zicale! Bine ca ai renuntat la "comantarii"
@Pusha: Nu imi trebuie relatii, mai ales bune, cu persoanele care chiar nu au nimic de aratat, nu au creativitate sau se ascund dupa un comentariu.
Eu am spus rautati? Te rog frumos corecteaza-ma, cu argumente solide in cazul in care am gresit "o descriere".
Nu sar la gatul tau, ci chiar ma bucur ca ai renuntat la comentarii anonime(in cazul in care nu ai dat, sigur ai fost implicata)

Anonim spunea...

Nu vreau sa incepem o polemica interminabila...
Ca surprinzi anumite defecte... esti mai speciala!! ... dar maniera de a prezenta pe blog face totul malitios...

Tschus!

Thania Quinn spunea...

>>> Discordia

Nu inteleg ce e asa ciudat in a sti ce inseamna cuvantul 'iapa'. Macar odata in viata trebuia sa fi auzit si tu de 'Iapa lui Voda'. Asa ca parerea mea e ca mai multe persoane stiu ce inseamna.

E adevarat ca nu e un cuvant uzual, dar nici nu e dintr-un alt dialect!

Thania Quinn spunea...

>>> Malice Bathory

Scuze ca port conversatii in contradictoriu pe blogul tau :))

Anonim spunea...

:)
La faza cu Valentine's chiar iti dau dreptate. Vezi ca ti-am dat mai demult un comment care, culmea, nu continea injuraturi dar cu toate astea nu l-ai postat.
Opiacee/opioide sunt si Oxycontin, MST Continus (morfina), DHE Continus (codeina), DHC Continus (dihidrocodeina), Tramadol, Sintalgon (metadona) etc etc-care se gasesc si sub forma de comprimate, sau, daca iti place mai mult sa le spui asa, PASTILE. Hmmm, si daca ne intereseaza putin compozitia chimica a unor medicamente banale, constatam cu stupoare ca acestea contin codeina spre exemplu (sau altfel de opioide) cum e Solpadeine: paracetamol+cofeina+codeina. Si ar mai fi o gramada ;).

MB spunea...

@Alexandra: Poate ca nu l-am primit. Blogspot mai face faze.
Cat despre droage, pastile etc, ca sa ma fac clara, spun asa:
Nu sunt de acord cu ORICE pastila pe care lumea o ia ca sa se "drogheze". Nu ca sa se vindece de ceva sau ca sa amortizeze durerea la nevoie. Mi se pare aberant sa iei romparchine sau nu mai stiu eu ce pastile.
Nu sunt de acord in general cu lucrurile sintetice. Acestea sunt mult mai nocive decat substantele naturale.

Anonim spunea...

Ieri am avut asa o zi foarte ciudata pe blogul meu si aproape ca ma forta o stare de vaga deprimare. Dar cititnd aici chiar ma simt bine, cred.
Ai lasat un commentariu, in care ai spus ca ti-au placut raspunsurile (e vorba de misoginism vs feminism, aia cu berile). Mi-am permis sa iau id-ul dau de pe yahoo (de fapt e mail-ul, dar am presupus ca e acelasi) si ti-am dat add pentru o chestiune aproape penibila, dar care a luat ampluare si mie personal imi place sa aflu una alta.
Sper sa dai accept si sa putem sta de vorba.

Anonim spunea...

Eh, no problem daca nu l-ai primit, oricum-pentru mine cel putin-faptul e deja consumat. Ceea ce nu inteleg este placerea ta de a dezgropa securea razboiului dupa o vreme in care persoanele pe care le critici tu atat de mult n-au mai avut nicio tangenta cu tine. Daca tu vrei sa fii un Cristian Tudor Popescu al blogurilor, atunci go ahead. Cu alte cuvinte, iti multumesc ca-mi sugerezi sa fug in Elvetia. Tara civilizata, curata, ordine si disciplina :)), gagicuti blonzi etc.
Eu iti propun o cariera in jurnalism. La "Can-Can", "Ciao" si alte publicatii de succes (or mai fi). Sau ai putea sa-ti incerci norocul la OTV, ca reporter. Pwned. SFAT: Protejati natura si plantele datatoare de oxigen (sau CO2 "la plaman").

MB spunea...

@Alexandra: Pune-ti ochelarii si mai citeste o data articolul! Am scri motivul acolo si nu a fost doar ca sa dezgrop trecutul.
Da, iti sugerez sa te duci in Elvetia ca sa ajungi o terminata (daca vrei). Heroina s-a legalizat acolo, nu stiu insa cati bani o sa ai tu de asa ceva, avand in vedere ca va luati numai romparchine (cat is ma? 50 de mii lei vechi?)
Multumesc pentru sugestii, dar nu. Imi pare rau, dar nu urmez sfaturile, cu atat mai mult a unor pastilati.
P.S.:Imi pare rau, dar nu sunt genul de persoana care uita.

Anonim spunea...

Ma bucur ca nu uiti. Astfel, sfidezi vechea conceptie conform careia alcoolul ar afecta neuronii.
Iti urez sanatate, o primavara cat mai roditoare depedeve artistic si, last but not least, malitie. Lasa mania persecutiei si combustiile interioare, ca nu fac bine. Si cu asta te-am lasat. La revedere.

MB spunea...

Rade ciob de oala sparta. Oare cine a ajuns la spital?
La revedere

Anonim spunea...

@Thania Quinn: "Iapo" este in limba romana, dar "IAPOOOO" ti se pare a fi? Limba romana are regulile sale in gramatica. Nu scriem dupa bunul nostru plac, ci dupa anumite reguli. Daca "IAPOOOO" ti se pare a fi corect formulata gramatical....

Anonim spunea...

uite cine vb,alexandra care suge p**a in flor...

Laura Quinn spunea...

dar ce il\o fute grija ca te-ai certat cu maica-ta, sau alte probleme personale?? xD sau ca parintii lui\ei au vazut blogul tau si nu stiu ce? dupa unele lucruri pe care le-a scris nu-i dau mai mult de 14 ani

B. spunea...

Lumea devine din ce in ce mai interesanta. Doar ce rasfoiam prin blog-ul tau, cand am dat fix peste post-ul asta. Deodata, am realizat ca cel mai interesant lucru pe care il poti face este sa scotocesti dupa fostii colegi de clasa, sa ii futi pe blog, aparent pentru a-i balacari in public, iar apoi sa-ti mai speli rufele putin si la comment-uri. Eu as fii acceptat si replicile injurioase, lasa poporu' sa vada la ce grad de degradare au ajuns pipitele. *lol*

Te urmaresc cu placere, si multa bafta in continuare!

MB spunea...

@B: Nu mi-am batut joc de nici un fost coleg pe aici ...

B. spunea...

Aaaaa, MB, eu vorbeam de un anumit post cu repetentie/ scoala, etc. De aici am dedus ca TU ai fost urmarita de fosti colegi.

Se pare ca am turbat si nu mai vorbesc cum trebuie. Scuzoaie.