sâmbătă, 14 februarie 2009

Sf Valentin vs Dragobete

Sf. Valentin este de cacat. Adica noi din cate stiam suntem romani. Ati auzit boilor de Dragobete? "Dragobetele saruta fetele"? Daca nu, va urez auditie placuta la guzganeli(manele) si vizionare placuta la gagici goale. Ce e cu toata sarada asta de Sf. Valentin? In primul rand sunt asa de revoltata pentru ca de Dragobete, al nostru "sfant Valentin" nu este asa de "promovat" si majoritatea au uitat de aceasta zi. Baga-mi-as ceva in toate americanismele de cacat care nu au facut decat sa distruga traditii.
Si in plus, de ce sa cuperi pentru cel iubit un cadou exact in acea zi? Sau sa te porti mai frumos? Sau sa va futeti? Da' ce, cumva a crescut deodata iubirea in voi exact in acea zi? Un cuplu ar trebui sa se simta bine, sa se iubeasca, sa petreaca timp impreuna in fiecare zi, nu in una anume.
De cacat.
Am trecut prin oras si am vazut numai bazdaganii de sf Valentin. Inimioare si alte lucruri de cacao. Cu siguranta voi cumpara o inimioara pe bat ca sa le-o bag in fund tuturor. Na', va dau iubire.
Cu alte cuvinte, nu sunt chiar de acord o anume zi in care indragostitii sa isi arate iubirea, insa prefer sa sarbatoresc aceasta zi a indragostitilor de Dragobete. Sunt romanca ce dracu' si nu imi place ca tara mea sa isi piarda traditiile.

6 comentarii:

Dee spunea...

Stai sa-ti zic ceva. :))
Am vazut pe un afis programul de azi de la mallul nostru iubit.
Se organizeaza un concurs de Valentine's Day [pe langa multe altele] intitulat "Pana unde ai merge pentru persoana iubita?". Chestia e ca la fiecare km parcurs primesti cate ceva cadoou. Stiu sigur ca la 1 km primesti o sticla de Cola de jumate. In rest, pachete de la diferite firme. Si care merge cel mai mult dintre toti intra in concurs pentru excursie in nu stiu ce tara.
Lumea a innebunit. :))

Anonim spunea...

"Am trecut prin oras si am vazut numai bazdaganii de sf Valentin. Inimioare si alte lucruri de cacao. Cu siguranta voi cumpara o inimioara pe bat ca sa le-o bag in fund tuturor. Na', va dau iubire."

-Prea tare=))))))

Anonim spunea...

wow chiar gadnim la fel aici !

Anonim spunea...

gandim ! m-am emotionat

MB spunea...

@dihania:Da! E o chestie

Anonim spunea...

Deci da, de sfantu' Valica am fost n munti la propiu si nu m-am enervat cu prostiile lor.