marți, 3 martie 2009

Mentalitatea metalistului

Este ora 2:20 dimineata si am un chef nebun de scris. M-a izbit inspiratia deodata, ce sa fac...ma conformez!
Am cunoscut la viata mea o groaza de metalisti, eu la randul meu ascult mietal, dar rareori am intalnit persoane care sa asculte acest gen de muzica si sa nu fie dobitoci. De ce? Pai hai ca va explic eu acus.
Majoritatea metalistilor declara ca au o minte "deschisa", ca ei citesc printre randuri, ca au o personalitate mai artistica. Pe dracu! Majoritatea dintre ei, cum aud ca asculti un alt gen de muzica, spre exemplu electronic, se uita la tine si se comporta cu tine de parca ai fi tradat un clan intreg si urmeaza sa fi linsat.
Daca te imbraci cu alte culori in afara de negru, esti ori gay, ori pokemon. Oamenii "trv" se imbraca NUMAI in negru...
Daca tu, ca fata, esti mai deosebita, adica te machiezi cu alte culori in afara de negru, faci modele, pui un ciorap, rupi o bluza, pui un pantof etc si nu esti trasa la xerox ca majoritatea gagicilor de acest gen care stiu doar de blugi, bocanci, tricou si dermatograf negru, hai cateodata si o fusta, la ocazii speciale, gen concerte etc, se uita lumea la tine de parca ai venit de pe alta planeta. Pai mai, nu voi erati cei care spuneau ca aveti o minte deschisa si spirit artistic?
Ma mai deranjeaza ceva. Metalistii care se axeaza pe un simplu gen de metal si care se simt foarte ofuscati ca tu nu asculti acelasi gen. Orice altceva este de cacat pentru ei.
Mai sustin metalistii ca cica dom'le, ei sunt impotriva spiritului de turma. Ha, ha, ha! Eu nu va observ individualitatea cand va imbracati aproximativ la fel(tricou, blugi negrii, bocanci). Nu inteleg nici de ce ii huliti pe cei care nu sunt in turma de oi.
Ce imi place si mai mult sunt metalistii aia care zic ca ei urasc manelele, dar la o betie ii vezi cum canta nu stiu ce manea. Ha! Cat spirit!
Pana la urma, eu nu va inteleg. Spre satisfactia voastra, da mi s-a intamplat sa fiu huiduita pe strada de metalisti pentru ca aveam dresuri rupte. Mi s-a intamplat sa se uite ciudat la mine pentru ca am parul mov. Mi s-a intamplat sa ma acuze ca i-am tradat pentru ca ascult si alte genuri de muzica.
Articolul se refera la MAJORITATEA metalistilor, asta inseamna ca nu TOTI sunt la fel. Este chiar ironic cum ei sustin un anumit lucru ce pana la urma nu il respecta.
Nu esti deschis la minte doar pentru ca manelistii,rapperii,etc nu sunt de acord cu tine si ca tolerezi acest gen muzical. Nu esti original doar pentru ca te dai cu dermatograf negru. Nu esti meditativ si nu ai simt artistic daca te imbraci in negru.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Iar scrii despre prosti respectiv proaste, imbecili, avortati, copii scapati pe scari ? Ar trebuii doar sa razi de ei, nu sa le dai si lectii cum sa se imbrace si ce mai asculta.Lasa-i in mediocritate !!!
URASC OAMENII CARE URASC MANELELE SI TIGANII !!! Am vazut ca ai cont pe Last.Fm poate intrii la my friends.

Dee spunea...

Mai este un gen de metalisti. Aia care fac pe desteptii. De exemplu daca el e 'fan' al unei formatii-de metal bineinteles- si vede undeva la tine[la status, pe profil, etc] ca asculti o melodie a aceleiasi formatii( poate nu-ti plac toate melodiile si nu esti fan ci doar aceea in mod special) incepe sa te ia la intrebari de genul : Tu stii ce gen canta formatia X? Daca ai ghinionul sa spui metal te va intreba de care, iar daca ii spui de care crezi tu ca e si nu e asa te va lua la puricat si mai tare. Ca in genul ala se canta altfel, in genul ala altfel, in fine acelasi rahat. Si apoi cand vad la status, profil, etc alta melodie de la alta formatie care nu e din genul lui preferat (adica e de "pokemoni") va incepe sa te jigneasca cum ca tu nu ai de ce sa asculti formatia aia super pe langa aia de tampiti.=> Esti un WANNABE! In final te va face prost ca nu stii nimic!
Caz real care mi s-a intamplat mie acum vreo cateva luni.
Intresant, nu? :))

Aberesque spunea...

Exact..Cateodata si manelistii au dreptate cand afirma ca rokerii este prosti!