luni, 13 aprilie 2009

Cum sa ma copiati

Da, m-am amuzat mult pe tema asta in ultimele zile si luni.
Ia uitati aici un plan de bataie pentru cum trebuie sa ma copiati si cine a castigat premiul cu brio (ii voi da si premiu chiar :>)
1. Incepi sa asculti industriale. Ca e fain. Eventual o dai si pe The Project Hate MCMXCIX (formatia mea preferata) apoi o dai pe d'alde Hanzel Und Gretyl si alte industriale. A da, si spui ca iti plac chit ca nu intelegi nimic din ele. Iar apoi te lauzi pe profile ca ce tare esti, asculti altceva decat majoritatea.
2. Incepi sa iti tragi poaze ca ale mele. Ca e la fel de rock ca si primul punct de mai sus. Aceleasi poziti si cu chestii care sa para ca esti originala (desi nu esti). Dar tu te crezi importanta si crezi ca lumea te apreciaza.
3. Iti faci profilele ca mine. Scrii cam aceleasi lucruri, folosesti aceleasi culori si acelasi format pe pagina. Eventual, baga si niste dungi verticale ca doar deh, asta e pe profilul meu. Cand ai observat ca deja incaleci calul, cica schimbi oleaca, dar DOAR oleaca cat sa pari inocenta.
4. Daca te intreb de sanatate, nu recunosti nimic. O faci pe proasta si pe victima.
5. Dupa ce vezi ca ti-ai tras profil ca al meu, incep sa iti faci pe toate site-urile pe care vegetez. Inclusiv pe cele care am avut cont, ca doar m-ai urmarit ceva vreme.
6. Te lauzi la altii ca suntem prietene. Cand te intreb de sanatate negi, logic, ca doar nu esti proasta sa recunosti ca esti in limba dupa mine. Cica incerci sa pari ca ai demnitate si esti originala.
7. Iti tragi blog si scrii la fel ca mine. Imitatia nu e imitatie pana cand nu o duci la capat.
8. Spui ca esti interesata de aceleasi lucruri ca si mine. D'alde make-up, ocultisme si alea alea. Da bai, dar daca te intreb ceva stai si te uiti ca mata-n calendar.
9. Dupa ce ai ajuns la acest stadiu, poti sa incepi sa zici ca esti model alternativ, desi ai poze de cacat si incepi sa iti faci site-uri (tot de cacat ca nu te duce capul sa iti faci ceva fain).
10. Incepi sa faci arta asemanatoare cu a mea. Cata lipsa de personalitate.


Persoana respectiva se stie. Si dau un anunt tuturor persoanelor care mi-au spus de mii de ori ca ma copiaza ca stiu. Si ca nu ma afecteaza ca ea e proasta. Si ca ma doare in cur ca ea e idioata si nu stie sa aiba o proprie personalitate. Si ca da, v-am ascultat si o fac de cacat.

P.S: pentru persoanele care m-au rugat sa ma leg de ea - o voi face in curand, dar nu iese din scorbura. Cred ca din frica. Dar poate fac eu o vizita prin liceul ei.

Deci, concluzia este:
1. Pentru voi: Sunt rea. Sunt nerusinata si malitioasa. Asta o stiati oricum de nu stiu cat timp. Daca nu, aflati acum. V-am ascultat dorintele ca o persoana buna ce sunt, dar oricum stiam de idiotenia ei.
2. Pentru tine, tampo! Nu o sa ajungi niciodata la nivelul meu. Esti doar o copie ieftina ca esti incapabil sa scoti ceva original din capul ala al tau! Da, te injur ca meriti, ca altfel nu pot sa tratez viermi ca tine. Zi mersi ca ti-a dat Dumnezeu viata, ca minte nu ai nici cat o rama! Esti un papagal, si tot ce faci este sa ma imiti pe mine! Am fost eu naiva si am crezut ca pot sa dresez animale ca tine, dar tot proasta ramai. Te repeti obsesiv si cred ca ai dezvoltat deja o pasiune pentru persoana mea. Dar un papagal nu va stii niciodata ca e un papagal. Tu insisti in continuare sa demonsterzi ca esti o imbecila. Abia astept sa citesti acest articol si sa te simti oleaca cu smochina in cur desi vei spune ca dom'le, nu te afecteaza aceste lucruri, insa te roade ca eu te atac. A stai, tie nu iti este frica de mine, dar mai bine ti-ar fi ca pot oricand sa te trag de ureche si sa te pun in genunchi pe coji de nuca pe post de pedeapsa de cat de proasta esti.

Am incheiat citatul.

20 de comentarii:

SpK spunea...

Cred ca stiu la cine te referi.
Si nu vreau sa te critic,DAR ITI PIERZI TIMPUL.Sincer.Specimenele de care pomenesti nu o sa inteleaga niciodata ceea ce vrei sa le spui si nici nu o sa se schimbe.Pentru ca asta e nivelul lor,atat pot,atat le duce tartacuta.Asta e.Mi se pare ca ai da dovada de superioritate daca i-ai lasa in pace in ignoranta lor.Sa ignori pe cineva doare mai tare decat sa ataci acea persoana.Think about it ;)

Anonim spunea...

=))....genial...da' tu de ce plm nu publici ceva=))...poti sa faci nijte scenarii pt G. si ea le regizeaza;)

Cr. B.

Anonim spunea...

vreau sa vad si eu blogu' lu' asta de care vorbesti tu aici, sa vad ce are in cap.

MB spunea...

@SPK: Stiu ca imi pierd timpul, dar imi place la nebunie cand se ataca sau cand imi bat joc de ei.

Andrei spunea...

Telenovele cibernetice...

Graethel spunea...

"Un papagal nu va stii niciodata ca e papagal" =)) genial, ma inclin.

the elder spunea...

m-ai facut curioasa. cine e?

Annette spunea...

Pfffff... Ai ramas aceeasi. Tot superioara te crezi. =/ Si sincer nu stiu ce vezi tu asa de tare si de unic la tine ca sa poata fi copiat dar mehhh. Numai bine. :/

syndrome spunea...

toata lumea stie despre cine e vorba...oricum daca iti faci nervi nu ajungi nicaieri...ea tot pe a ei o tine...oricum...nu are pic de originalitate e trist...foarte trist

shimmy-off spunea...

pentru ca ai imaginatie si replici de dat si deja ai facut un catalog de specimene :P iti recomand http://www.radioguerrilla.ro/antimitocanie/ daca nu stiai cumva deja de el, la radio Guerilla se face o campania, antimitocanie cica si o voce de femeie (asemanatoare cu cea care prezenta teleenciclopedia pe vremuri la tvr) prezinta tot felul de "specimene".Poti sa le trimiti si tu pe mail cateva specimene de ale tale:P au acolo si ceva adresa de mail.have fun :D

Deea spunea...

Asta e dorinta veninoasa aia? :)))

Aberesque spunea...

mda..adevaru e ca si pe mine m-ar enerva o persoana care face dinadins asta numai sa ma frece la melodie.
din fericire, am prea multe pe cap sa ma complic si sa stau sa vad ce fac altii, in final n-are nici un rost ca mare-i gradina ta doamne..

Pretty.Damned spunea...

Cam trist...
Nu stiu, nu vreau sa te critic, dar probabil nu esti singura goth/industrial whatever din romania. Daca mai sunt si altii, nu inseamna ca te copiaza...
Dar daca e chiar asa cum spui tu, ca o face intentionat...atunci that's kinda sad

Mugurel Tudor spunea...

name and links or it didn't happen :P

MB spunea...

It happened a lot, dar ori au renuntat intr-un final, ori si-au anulat conturile ca sa revina in forta muhahaha

PitziGoth spunea...

Nu stiu despre ce este vorba in postul tau dar iti recomand acest link
http://pitzigoth.blogspot.com/2009/04/inferia-kittie-scarlettetc.html
din cate am vazut iti este prietena.

Akira Synthetisch spunea...

Daca de cateva zile incoace am chef sa ascult HuG , inseamna ca te copiez?:X =)) pshesh.si te mai copiezi si pentru ca am toata discografia? Accepta faptul ca mai exista si oameni care asculta industriale.

MB spunea...

Pisi, blogul meu se mai numeste si "pamflet", credeam caesti destul de inteligenta ca sa intelegi asta. Imi place cum va atacati cu totii. Logic ca nu sunt singura care asculta industriale, eu vorbeam acuma de o fetita care practic s-a decis sa faca toata lucrurile ca mine, de la tunsoare pana la felul de a vorbi.

Akira spunea...

Oh,please.Nu te mai crede atat de copiata de toate pizdele. Si mai am o intrebare. Tu razi de"satane", nu ca as tine cu ei, dar pe tine te pasioneaza occultul. =))
You fail. Get over it. Si acuma o sa zici" occultul nu are legatura cu satanismul". Nu are. Dar este intalnit printre"satane". Si e tot o tampenie.

MB spunea...

Akira, tu ori esti proasta, ori esti dobitoaca.
Daca as avea doar EU impresia ca anumite fatuci carora abia le-au dat flocul la pizda au o criza de identitate si o fura pe a mea, atunci da, te-as intelege.
Dar cand deja observa MULT mai multe persoane, nu este doar inchipuirea mea.
Ma rog, n-ai de unde sa stii, n-ai fani si dusmani ca mine.
Cat despre faza cu occultismul, habar nu ai ce inseamna, mai pune mana si citeste o carte. Si nu una retardata de copilasi care vorbeste despre Harry Potter. Nu are legatura cu nimic din ceea ce crezi.