vineri, 8 mai 2009

Ca e fain sa ai tupeu cand esti anonim...

Titlul deja va da o banuiala despre ce as putea scrie. Sincer, mi se par niste oameni foarte rapanosi cei care au tupeul sa se lege de persoane, dar o fac intr-un mod anonim. Eu nu ii inteleg pe ei, de ce va ascundeti, va e frica sa nu primiti o pula/bocanc in gura, sau ce? Va e frica cumva de persoanele respective sau sunteti de fapt niste ipocriti care va dati prieteni cu ei si ii injunghiati pe la spate?
Am vazut o groaza de moduri in care poti sa ataci pe cineva fara ca tu sa fi descoperit si chiar vi le voi enumera (eh, ba poti sa fi descoperit, dar tu esti prea prost/proasta ca sa iti dai seama sau esti prea ocupat/ocupata sa iti bagi ghiara in gat):
1. Iti faci profil fals, dar ai grija sa il completezi si sa iei poze cu gagici/gagii de pe alte siteuri si te dai roman/romanca. Doar nu esti prost/proasta sa te dai de gol, ti-ai dat si tu seama ca nu mai tine faza cu un profil cu doar 2 poze si 30 de prieteni. Si dupa ce iti rupi parul din cap ca ala/aia e de o mie de ori mai "roc" decat tine, scormonesti si tu o injuratura (eventual le folosesti pe alea care ti le zice toata lumea ca doar cu totii stiu cat de prost/proasta esti, in afara de prietenii tai, care fac parte din aceasi categorie ca tine), ii dai comentariu, mesaj sau ce o fi si te simti foarte mandru/mandra de tine ca ai realizat acest lucru si ai reusit sa il/o faci de cacat (in subconstientul tau poate)

2. Iti faci blog care cica "vrea sa sublinieze ridicolul dintr-o persoana" sau mai bine zis "te iei de aia care nu iti plac si care te pot bate la cur la orice ora". Sa nu intelegeti gresit, eu chiar ma amuz la site-uri gen pitzipoanca.org, sau cocalari, insa ei chiar arata ceva ridicol. Restul sunt doar niste imitatii ieftine. Dar tu, avand acel blog, te simti deja mai presus de oricine, esti ala rau, dar de fapt este singurul mod in care poti sa atragi atentia cuiva. Si culmea, lumea nici macar nu stie cine esti, deci logica ta pica.
Blogul este un lucru mai evoluat decat un profil pe nu stiu ce site ca nu trebuie sa astepti cereri de prietenie de la respectivele persoane. Blogul iti ofera mai multa libertate in legatura cu acest lucru. Asa ca dupa ce ai vazut ca faza cu profilele false nu merge, treci la scris articole, cu tot cu poza, despre cei care te deranjeaza intr-un mod maxim, pentru ca tu ii crezi superiori (dar ei chiar sunt) insa in adancul mintii aleia in care se scalda cativa neuroni, tu de fapt ravnesti la el/ea, ca ti se pare prea tare persoana respectiva. Insa cum ea te ignora, vrei sa te razbuni, ca doar la atat de duce pe tine mintea.

3. Dupa ce ai vazut ca nici profilele si nici blogurile nu o opresc pe acea persoana pe care o doare efectiv in cur si nu ti-ar da nici macar o muie, treci la telefoane cu numar ascuns. Fetele care fac asta pun un pularau caruia tocmai i-au supt pula sa vb si sa ameninte, iar baietii se fut in part, sa le creasca testosteronul in ei si sa para la telefon ca au o voce de tip periculos.

Cam astea sunt cele 3 modalitati de care eu as putea sa imi dau seama ca voi, anonimilor o faceti. Pana la urma ramaneti niste scursuri ale societatii, persoane fara demnitate, fara pic de principii, niste labari, sunteti niste manele pe un album de muzica simfonica.


P.S: Devine Epic Fail cand sunteti descoperiti.

8 comentarii:

Diana spunea...

Mi-am amintit de o chestie din filme cu anonimele trimise prin posta . La alea trebuia sa stai sa identifici scrisul [daca erau scrise de mana] sau mai era o varianta a anonimelor cu litere lipite din ziar. Parca era mai tare chestia aia decat anonimii de pe blog/hi5. :D
No shit. eu de cand am counterul ala vad imediat care ma calca pe bec. :D

Mugurel Tudor spunea...

Bon, lasă-mă să ghicesc, pitzigoth? :))

MB spunea...

@inbalarii: ala deja face parte din categoria Epic Fail. Nu de alta, dar stiu si cine e... e complicat sa fi anonim in ziua de azi...

Desolate spunea...

Da, Malice si nici nu are rost.. asa ca devine din ce in ce mai amuzant cand se publica labarelile astea. Dar pana la urma... traim pentru reactii si e superb!

Anonim spunea...

E mai Epic Fail decat Progenies de la rockoteca..=))..malice...sunt fan blogu tau=))...si io si colegii din camera..nu esti intreaga la cap in plm....baga-ti si tu odata pula si lasa-le in pace pe toate gothicfailuritzele...vezi si partea cealalta..poate le place k le dai atentie si le creste popularitatea=))

Cristi Bodom

MB spunea...

@Cristi: Bai, ma doare undeva daca le creste popularitatea sau nu. Eu tot le fac de cacat, prefer sa vorbesc, decat sa tac si sa tin in mine. Din moment ce nu am ocazia sa le spun in fata, macar le scriu aici ca si asa imi viziteaza conturile zi de zi, din minut in minut ca sa mai "fure" ceva, ca pana la urma, in adancul sufletelor lor, ei/ele ma iubesc enorm de mult, ar vrea sa fie ca mine, prieteni cu mine, sa ii invit la casa regala si sa le impartasesc trairile mele insa eu nu le dau nici macar hartia cu care ma sterg la cur. Le dau doar o rosie care sa se asorteze cu branza de la pula.
Scuzati limbajul folosit!

Anonim spunea...

si eu am un cont de hi5 ... pe care am pus pozele lu o fosta ! si imi bat pula de alti oameni !

Anonim spunea...

Sunt anonim! Da, dar eu nu sunt roc :)).

PS: Din moment ce nu m-am luat de tine, ci doar mi-am exprimat opinia într-un mod mai leneș, consider că articolul nu mă caracterizează.

Otherwise, so it's life!