vineri, 5 iunie 2009

Bloage si alte chestii

Nu aveam de gand sa postez ceva in dimineata asta sau in urmatoarele zile insa cum ma uitam eu pe tot felul de site-uri am dat de cate bloguri.
Blogul numarul 1 scria de cat de frica ii este de teza de la romana si se caca pe ea ca isi fute orice medie posibila ca ea e prea proasta sa realizeze ca trebuie sa puna mana pe carte ca sa ia o nota mare (sau sa presteze servicii private la domiciliu)
Blogul numarul 2 scria de ce week-end-uri triste are respectivul parte si cat este de plictitsitor totul.
Blogul numarul 3 scria despre ce facuse in ziua respectiva, dar a omis oricum lucruri importante de genul scarpinatul in nas si mancatul mazgai din urechi.

Ati inteles ce vreau sa zic cu bloagele astea? Problema e ca sunt utilizatori care pur si simplu si-au facut blog din fite sau ca sa fie la fel cu lumea. Stiu ca blogging-ul este un trend, dar totusi. Nu gasesc nici o opinie in faptul ca te scobesti tu in cur. Internetul ofera posibilitatea de a-ti exprima liber opinia despre anumite lucruri, iar site-urile gen Blogspot, Wordpress, Digg, etc au grija sa iti furnzeze materialele ca tu sa faci asta.
Nu zic ca blogul meu e cel mai grozav din parcare, dar eu macar am o opinie si nu scriu despre cat de chinuitor este un examen sau lucruri de acest gen. Mai bag o muzicuta, mai bag o injuratura, niste sarcasm, ironie, va dau ce doriti! Paine si circ, domnilor! Iar in acelasi timp am grija sa imi exprim si opinia (buna sau rea) despre anumite lucruri.
Eu nu inteleg de ce toti labagii si proastele au blog pentru ca nu au nimic interesant de zis. Si cand vezi prieteni de ai lor care comenteaza orice articol, chit ca este de cacat, imi vine sa borasc.
Dar o sa scriu alta data despre prietenie, ca nu imi place sa amestec asa lucrurile.

Ca un P.S.: Arata naspa blogul meu, vreau sa il schimb.
P.S. again: Galatenilor, votati dracului in chestionarul din partea stanga

6 comentarii:

dianaaa spunea...

Partea cu descrierea unei activităţi mi se pare un fel de exerciţiu de scriere. Ajută la îmbunătăţirea stilului şi la exprimare. Dar dacă blogul respectiv se ocupă numai cu "azi am fost la piaţă", nu merită citit.

Diana spunea...

si tu ce ai interesant de zis? serios ca mai mult te plangi de altii si asta e echivalent cu a te stresa pentru o teza.
Daca tot stii ocultism..fa-ne si pe noi asa destepti

DarkJade spunea...

Da, aproape toata lumea are blog, si majoritatea scriu despre nimic. Culmea e ca "nimicul" prinde.Chiar si eu una ador nimicurile cotidiene, atata timp cat sunt un pic..."artistice", sa le zicem. Poti sa povestesti pur si simplu ca te-ai spalat pe dinti de dimineata daca stii cum sa te exprimi, incat sa devi carismatic, amuzant sau atragator.
Si eu sustin punctul tau de vedere: majoritatea celor care se intituleaza bloggeri, fac un simplu jurnal de bord. No fun and games, no drama, no beauty!

Xaphiris spunea...

blessed be my ignorance ...dar nu prea vad diferenta intre a posta despre un weekend lipsit de evenimente si a posta despre cat de naspa-s "bloagele" altora.

Ada spunea...

Aici consider k gresesti...defapt nu numai aici dar mie lene sa scriu mai mult....dak iti faci blog poti sa scrii ce kkt vrei u in el,,,sa te plangi d examene d weekendu tau ratat bla bla...

Anonim spunea...

Diversitatea e un lucru bun - ai de unde alege. Și așa cum ai cenzura tu toate acele bloguri așa ar cenzura ei "aberațiile" tale. Aceași chestie, tabere diferite. (și ultima propoziție de asemenea reprezintă un adevăr general valabil - vezi și trendul "orice vs orice".)
PS: Și probabil nu dai doi bani nici pe comentariile mele. Ceea ce nu e rău pentru că nici eu nu aș da doi bani pe acei doi bani. Aș da numai "unul" pentru că aș obține un plus de informație inutilă pentru propria-mi cultură generală (în cazul unui reply).