vineri, 12 iunie 2009

HaiFaiv

Cu totii cred ca stiti de Hi5 si cu totii am avut macar o singura data cont pe acel site.
Eu una m-am sictirit de el.
De ce?
1. Este plin numai de oameni ce TANJESC, IMPLORA, SE UMILESC pentru popularitate. Asta e, nu ai ce-i face, doar este populat in majoritate de romani, iar gagicile nu au nimic in cap decat popularite. Indiferent de subcultura din care fac ele parte. Hai sa nu mai acuzam numai manelistele de prostie, ca am vazut multe "destepte" gotherite sau roackerite ce sunt chiar mai penibile.
2. Are o codare de cacat. Are limita de HTML si CSS. Are erori. E UN SITE PROST FACUT!
3. Lumea are tendinta de a-si face cont pe acest site numai ca sa se laude de parca ar fi nu stiu ce site important si ar avea nu stiu ce oportunitati. Bagati-va mintile in cap, e un site pe care stau labari si se masturbeaza la orice sfarc vazut sau cur.
4. Ceea ce ma amuza pe mine cel mai copios sunt "vedetele" ce apar dupa ce au nushi cati friends, se strofoca sa se bage in seama cu toata lumea, si gata, sunt cunoscute in nu stiu ce subcultura. Bai, voi sunteti proaste? Cum dracului sa traiesti intr-o viata virtuala? Sau macar de vrei sa nu ai nici o treaba cu viata reala, alege-ti naibii un site mai elevat, nu porcaria asta.

Da, stiu, am avut si eu cont pe hi5, in majoritate ca sa pastrez legatura cu anumite persoane de care nu dadeam pe alte site-uri. Insa m-am scarbit prea tare. Lumea recurge la tot felul de "razbunari" in a sterge profile, poze etc (de parca nu poti sa le adaugi din nou sau sa iti refaci profilul), profile false care te injura si alte aberatii ce pot fi secretate numai de un creier frustrat adolescentin.
Nu am nevoie de popularitate virtuala, sunt destul de cunoscuta pentru lucrarile si pozele mele dinainte sa fie la mode hi5. Nu am nevoie de frustrati sexuali ce imi dau mesaje sa ma intrebe daca ne vedem la un suc (aka, vreau sa te fut, papusa), nu vreau sa mai injur cand vad ca am facut ditamai codarea si nu mi-o accepta, sau sa ma mai enervez cand vad proaste ce se umilesc in ultimul hal dupa o popularitate ce la un moment dat trece si ele nu au lasat nimic.

Am alte site-uri pe care pot vegeta linistita, dar majoritatea dintre voi nu o sa le intelegeti pentru ca vi se par "plictisitoare" ca nu sunt 1000 de romanasi care sa iti dea comentarii la o poza de tot cacatul si sa te laude ca ce misto esti. Mai bine zis, nu sunt superficiale.

Hi5 suge. Tare de tot. Si agresiv.

Un comentariu:

Laura Quinn spunea...

Da, stiu, e cel mai de cacat site din cele pe care am cont. doar ca-l am de multi ani si ma batea gandul sa-l sterg dar in curand plec din nou din tara si majoritatea prietenilor mei au cost numai acolo,sau cel putin pe ala-l folosesc. Dar cu 'slefuitul' profilului nu mai mai chinui oricum ca nu merita si imi irosesc pretiosul timp pt nimic, ca nu mi-l face oricum asa cum as vrea :| sau deloc. Si ma enerveaza ca acceptam orice friend request la 14 ani(aprox) si aku mi-e lene sa fac curatenie =)) damn it! In plus, doar pe site-ul ala primesc comentarii aiurea, si doar acolo se leg unii oameni de mine/de Dennis sau de amandoi :P not that I care, dar prin asta se dovedeste ca hi5 e cel mai populat de prosti care se baga in seama intr-un fel sau altul.