duminică, 19 iulie 2009

O intrebare

Mi se pare mie sau am lansat acum 2-3 ani un ditamai trend intre pizdele de 13-17 ani sa isi faca cica poze cat mai originale?
Intrebarea e voi de ce le faceti? Ca sa fiti idolatrizate 1 an pe net de niste pizde la fel de proaste ca si voi? De unde a aparut chestia asta cu lauda?
Nu ati prins mesajul.
Eu le fac pentru ca ma inscriu la o agentie de modele si imi exprim si anumite sentimente in ele.
Voi?

13 comentarii:

Larisa spunea...

Hai sa-ti spun un banc sec!

Stii diferenta intre Malice si Dumnezeu?

R: Malice se crede Dumnezeu, dar DUMNEZEU NU SE CREDE MALICE!

MB spunea...

Ba, tu esti proasta sau idioata?
Nu ma cred dumnezeu, n-am nevoie sa ma cred cineva ca sa fac ceea ce vreau eu si sa gandesc liber.

raziel :)) spunea...

vaaai ce proasta esti femee te crezi buricu pamantului cand de fapt esti doar o penala si o prefacuta iesi afaraaaa.... nu o sa fii niciodata la rangul zeului ****** . bbbccccddddd

Alle spunea...

corect ;)

herminedirt spunea...

Bine, pe principiul asta, pot spune si cele de care te-ai luat la fel: "Ba, tu esti proasta sau idioata? Fac ceea ce vreau eu."

In fine, nu conteaza cine pe cine imita si ce face, conteaza ca prost-gustul e evident si cu el ar trebui sa ne luptam.

MB spunea...

@Raziel: Ma inclin tie. Si crestei tale :))

@Herminedirt: Ma intereseaza mai putin daca s-au luat sau nu dupa mine ca e greu sa fi original in ziua de azi.
Postul se referea la faptul ca eu nu le inteleg pe fetiscanele astea care se dau de ceasul mortii sa faca poze cat mai "roc" si sa si le puna pe net ca sa le dea lumea cat mai multe comentarii. Nu inteleg de ce se limiteaza acest lucru, nu inteleg cu ce le satisface aceasta iluzie de popularitate virtuala, nu le inteleg gandirea si logica lor. Nu devin mai destepte daca au 45909 comentarii la poza respectiva, nu le schimba caracterul o poza over-photoshoped.
Eu le fac pentru ca imi place cu adevarat sa exprim anumite sentimente atunci cand sunt model, o sa aplic la o agentie de alternative models nu pentru faima sau alte bazaconii ci in primul rand pentru a mai promova aceasta scena undergound.
Ma pis pe comentarii, favuri si alte aberatii de genul asta.
Cat despre prost gust, la fel.
Am observat ca majoritatea persoanelor nu pot depasi stadiul de om care repeta ce vede pe strada si o dau in vulgaritate

Alin spunea...

Buna MaliceBathory! Nu-mi aduc bine aminte numele tau si pentru asta imi cer scuze. Vreau cumva sa iti aduc aminte ca pe la frumusica ta varsta de 15 anisori deja invadasei netul cu minunatele tale poze facute in casa, cu bocanci,colanti rupti, articole care mai de care mai ciudate si un machiaj de o frumusete desavarsita ce te faceau sa arati, cei drept undeva la 19 spre 20 ani; lucru caracteristic adolescentilor. Tu de ce nu ai putea sa ii intelegi pe ei? Ce distrug ei? De unde stii ca nu creaza? Fiecare se exprima in felul lor. Cu nimic nu o sa ajuti un copil de 14 ani, injurandul si blamandul ca face rau. E un principiu comunist. Ca acei parinti ce isi bat copilul si il cearta ca a luat 4 la desen ori lui ii place muzica, mereu ia 10 acolo. Varsta adolescentei e cea a conturarii personalitatii, intregirii caracterului, regasirii, a cunoasterii de sine, iar oprind asta vom lasa in urma niste roboti ce nu inteleg nimic din ce se intampla in jurul lor. Eu stiu ca facandu-i sa se simta prost, ai sa-i dai un pic inapoi. Dar totusi... Toata viata noastra se ghideaza dupa faima si putere. Tu vrei aceleasi lucruri, dar iti trebuie un joc ceva mai bine gandit. Imi cer scuze pentru greselile de exprimare, nu sunt prea citit,insa unele lucruri chiar nu le inveti de pe net sau carti. Sa ai o zi cat mai buna si mai lasa netul! deschide o fereastra...de la camera! :)

Ena spunea...

Exista trendul asta ca ceva nou devine imediat ceva comercial iar dupa o vreme va disparea sau daca nu persista multi ani.Acum sa ma refer la mine,eu fac pozele de placere sa imi exprim anumite trairi iar cat tine de partea de model am fost cand eram mai mica dar nu stiu daca as vrea sa mai fiu marioneta cuiva curand.
Revin la tine si nu sa te pup in fund doar sa spun o constatare ai inaltimea si kilogramele dute fata demonstreaza ca se poate,lasa lumea sa vorbeasca!

MB spunea...

@Alin: Daca ar fi ceva original, m-as bucura, dar din pacate nu au o minte proprie si o dau inspre vulgar.
Eu vreau doar sa le deschid ochii, desi majoritatea ma considera o proasta infatuata care cica nu se pricepe la nimic, nu sunt asa ci doar lupt pentru originalitate, creativitate si exprimare.
Mie nu imi place sa vad aceleasi lucruri de o mie de ori si nici nu tac, asa ca zic.
Din partea mea n-au decat sa se cunoasca, dar sa nu mai copieze cat sunt la varsta asta la care totul li se pare foarte interesant si palpitant.
Nu le impun nimic, sa faca ce vor ei cat timp nu ma deranjeaza si pe mine.
Eu nu vreau faima si putere, mi se par niste lucruri superficiale. Recunosc, daca as avea aceste lucruri nu m-as plange insa ma lipsesc total de aceste lucruri.
Scopul vietii mele nu este sa devin CINEVA, ci sa fiu EU.

Eileen spunea...

Nobody is going to ruin me
If I have to I will ruin myself
And it will be
MY RUIN
"Din partea mea n-au decat sa se cunoasca, dar sa nu mai copieze cat sunt la varsta asta la care totul li se pare foarte interesant si palpitant."
Imi place mult melodia aia, insa ce pacat ca e un citat [copiat].
"Mi se pare mie sau am lansat acum 2-3 ani un ditamai trend intre pizdele de 13-17 ani sa isi faca cica poze cat mai originale?".
Si tu ai avut varsta aia, nu te ridica pe pedestale imaginare cand nu e cazul. Ce anume te face sa crezi ca asta e un trend? Si mai ales unul lansat de tine? Serios esti putin frustrata si 3/4 din postarile tale sunt despre cum esti tu copiata.. Cum toata lumea e sub nivelul tau si orice initiezi tu, vezi a doua zi la "pidzele de 13-17 ani". Nonsense...
Fiecare isi face ce fel de poze vrea, se pozeaza din ce pozitie vor, daca ei vor sa se pozeze in pula respectiv pizda goala, foarte bine. Traim intr-o tara libera in care orice e posibil iar tu nu o poti schimba. Nici macar cei de la putere nu pot face nimic si te trezesti tu sa faci afirmatii proaste. Nu inteleg de ce in loc sa-ti vezi de treaba ta si sa lasi adolescentele lipsite de originalitate (care si pe mine ma irita) in pace, trebuie sa faci 10.000 de postari referitoare la copycats. E clar ca nu poti schimba nimic nu iti mai raci gura degeaba.
"Eu le fac pentru ca ma inscriu la o agentie de modele si imi exprim si anumite sentimente in ele"
Pentru ce le faci conteaza mai mult sau mai putin insa nu ai de unde sa stii ce e in mintea lor atunci cand le posteaza undeva sau mai ales, ce simt. ;/
Again stop making bad remarks.
Numai bine iti doresc si incearca sa fii mai draguta, postarile astea te fac sa pari foarte antipatica si sincer nu stiu cum esti in rl. Nici nu-mi doresc. =) bb

MB spunea...

Eileen:
1. La cat de mult am pus piesa si versurile pe n mii de profile de cel putin 2 ani de zile, eu zic ca lumea s-a prins ca e My Ruin.
2. Am avut varsta aia dar nu eram asa de idioata ca generatia asta. Ceea ce ma face sa ma gandesc de ce s-a intamplat asta, ca mare diferenta de varsta nu este intre mine si ele. Am avut si eu varsta aia, am fost si eu penala pe la 12 ani dar nu chiar asa cum sunt ele la 17 ani. Nu sunt frustrata, vreau doar ca lumea sa fie originala. Sunt o militanta a creativitatii si originalitatii.
Poate ca nu o sa schimb nimic. Poate o sa schimb. Dar m-am saturat sa tot apara peste nuapte inca una.

Mugurel Tudor spunea...

Originalitate? În România? :)) Asta nu o să se întâmple prea curând, sistemul de învăţământ şi mentalităţile sunt croite pe "just another brick in the wall". Ce scapă de malaxorul ăsta sunt exceţiile care întăresc regula.

Alina spunea...

ce fel se ataca oamenii pe aici =)))))))
astia nu inteleg ca te referi la cateva persoane strict? :)))))))))