sâmbătă, 25 iulie 2009

Pestera cea de mult uitata

M-am trezit si eu special ca sa va povestesc despre party-ul din Pestera care a avut loc aseara unde am ras copios cu altii de altii. Ca asa e frumos, nu?
Am fost uimita cat de multa lume a venit pana la urma la aceasta "seara dansanta", in general era cam pustiu in clubul respectiv. Nu stiu daca e de bine ca a venit asa de multa lume avand in vedere ca oricum parca erai la sauna. Puteai sa stai jos si sa nu faci nimic ca oricum simteai cum te scurgi de prin toate partile.
Stiam ca o sa fie multe genuri muzicale printre care si industrial, ebm, electronic, etc. Moah. Cacarea rasului pe aceste genuri. Mi-am dat seama ca lumea nu are nici o treaba cu dansatul si se vedeau ca absolut TOTI (in afara de 3 persoane. Le-am numarat pe deget) au dat toata viata numai din cap pentru ca se miscau ca niste cururi ambulante pe celelalte genuri muzicale.
Foarte amuzant pentru mine a fost momentul in care s-a bagat Combichrist si dansam respectiv genului (adica industrial/ebm shit) si lumea se uita crucis la mine. Pai ba, nenorocitilor, daca voi nu stiti decat sa va leganati de pe un picior pe altul sau sa topaiti in sus in pozitia de scandura, asta nu inseamna ca unii oameni nu stiu sa danseze. Penal, frate!
Tot un moment de genul WTF Friday a fost cand am dansat pe Bauhaus si pe All Gone Dead. Logic, in afara de syp, nu mai dansa nimeni. Cred ca sunt genuri prea complexe pentru capul lor mic mic de tot si oricum nu ar fi stiut sa danseze.
Au urmat si partile de dnb in care la fel m-am amuzat si am ras de am zis ca nu e adevarat. Bai, eu cred ca voi aveti o problema. Ce dracu topaiti pe orice nu este metal si pe ce e metal doar dati din cap? Imi da cu virgula, oamenilor. Erau vreo 2-3 care chiar stiau sa danseze dnb, in rest numai topaiala obositoare de a ridica praful de pe jos.
M-am bucurat mult cand s-a bagat Ramones, but I didn't see the punk attitude. Doar in 2 persoane. Restul iarasi. Doar topaiau. :|
Metalele sincer nu prea m-au incalzit, nu am avut nimic impotriva cu ele, dar nu era printre cele preferate incat sa ma simt sa imi misc curul. Si cu siguranta NU as fi dat din pleata. Nu sunt asa de limitata ca majoritatea dintre voi.
In rest, berea nu era rece, deci de cacat. Pizde erau la greu. Si am ras frate de ele de am zis ca nu e adevarat. Care mai de care imbracate cat mai a "curve" ca asa e trendul pe la noi prin Romania, nu stie lumea cand sa isi dea seama ca de la sexy a dat-o la curvaraie.
Lumea oricum se uita ciudat la mine ca eram in ALB, lucru jignitor pentru satanistii din ei (majoritatea erau imbracati numai in negru).
Imi pare totusi rau ca a fost impusa o ora de a "stinge lumina" pentru ca erau multe alte lucruri ce erau de ascultat din alte genuri muzicale ce nu au prea fost acoperite (cum ar fi deathrock sau post-punk sau chiar EBM) dar asta e, acuma ce sa-i faci?
Per total a fost ok, nu pot spune ca a fost extraordinar din cauza pulilor si pizdelor ca nu stiau sa se distreze sau o faceau penibil (pentru ca generatia care era pe acolo nu stie decat de metale. asa. fiti indobitociti. va sta bine oricum). Mi-ar fi placut sa ascult un MSI, un Rotersand, un Grendel, Sisters of Mercy, Belladonnakillz sau alte lucruri pe care lumea chiar s-ar fi distrat (asa penibil cum o fac ei).
Specimene au fost cu galeata pe acolo. Daca as fi vrut sa fac o lista mi-ar fi trebuit ditamai coala de hartie.
Imi pare bine ca am reusit sa schimb 2-3 vorbe si cu Aberesque, imi pare bine ca am vazut-o si pe Poison si pe Gabitza (pentru putin timp insa).

Acum dati-mi in cap ca am "fitze". Imi permit. Ca stiu cum e pe altundeva pe genurile astea muzicale si cat de penali ati fost voi.



P.S.: Ma intreb in cat timp imi vor copia pizdele proaste tinuta din seara respectiva. Asta ca sa stii, e o combinatie intre STEAMPUNK si DEATHROCK. Ati priceput?

13 comentarii:

Atrophiere spunea...

Cred ca lumea venise aseara in Pestera sa se distreze...si nu toata lumea asculta dnb...dubstep si alte chestii....eu unu ascult aproape tot ce sa pus aseara...da,unele persoane erau penale dar se distrau si...de ce critici asa de mult lumea?te-a deranjat cineva cu ceva?Daca ar veni toti de aseara la tine sa ceara lectii de dans..ar fi mai ok?plm....Eu m-am distrat si pot zice ca am fost si penal dar am fost eu..si asta e tot ceea ce conteaza..Sunt sigur ca pentru multi...muzica de aseara a fost ceva nou,dar totusi s-au distrat,ca in fond asta voia toata lumea.sa se distreze..Have a nice day...

Anonim spunea...

ba, sincer nu-mi place ca ai pus cacatul ala de music player pe blog, cand am intrat azi ascultam la casti si inca tare muzica din winamp de la mine, mi s-au crapat urechile :( !

Aberesque spunea...

awwww *hug*
eram bucati nu prea puteam sa schimb mai mult de 2-3 vbe cu nimeni:Dnici nujt ce muzica s-a bagat, deja numai conta, ma simteam bine. intradevar berica a fost calda, la fel ca si atmosfera, parca era iadul pe pamant completat de muzica groh.
da, fu ok:) la mai mare, hai la mare.

Red spunea...

Căldura de acord, muzica la fel, dansul n-are rost, m-am plictisit, am stat juma' de oră şi am plecat. S-a dus dracu' şi Peştera. Smecheră ţinuta, mi-a placut: albul la putere. Un lucru m-a deranjat îngrozitor:era "United in diversity" parcă, adica mai multe genuri, se bagă lumea la playlist şi se duce tot. Aşa se face treabă.
Sfat: nu mai sta gheboasă, eşti sympa înaltă şi dreaptă, my opinion.

MB spunea...

@Atrophiere: Lasa ca se stiu pers respective cine sunt. Adica stii tu, imi plac aia care se lauda ca asculta nushi ce genuri muzicale dar cand se baga acel gen habar nu au cu ce se mananca.
Pentru multi muzica a fost ceva nou dar asta nu e motiv sa se uite ciudat la persoanele care stiau sa danseze pe acele genuri (aka eu si inca 2-3 persoane)
@dihania: Ti-am spus aseara ca I like to torture people!
@Aberesque:Nu merg la mare :D
@Red:Intr-adevar, poate era mai bine sa nu se accepte request-uri si sa fie un playlist deja stabilit dinainte. Eh, gheboasa stau ca m-am invatat sa fiu prea inalta :))

Anonim spunea...

Apai normal ca am stat putin. M'am ingrozit de ce'am vazut. M'am dus cu lacrimi in ochi sa beau neste techile dupa care m'am refugiat in nox, unde a fost un private party, cu usile incuiate. Aia DA rocotieca: uameni faini, muzica extraordinara, atmosfera de nedescris, dansuri pe mese si nu in cele din urma, multa multa bautura RECE!
Te'am asteptat, dar in zadar, tu n'ai mai aparut. ofof maimai


Semnat,
Anonima G. care va sa zica

Laura Quinn spunea...

Io-s paralela cu dansatul :)) Dansez doar cand sunt beata, si atunci doar cateodata. Apoi cand cum imi iese, in stadiul ala oricum nu-mi mai pasa :P Daca-i bine, bine, daca nu, macar au cei din jur de ce rade :))

Mugurel Tudor spunea...

Mamă dragă, opreşte muzica aia de pe site, că era să-mi sparg urechile când am intrat aci, eram cu căştile pe auzitoare :(

B. spunea...

am trecut si eu putin prin pestera, am stat doar de o bere. am vazut-o si pe aia de te imita :)))))))))))))))))))))))))))))))) ce penal

Nenea Rosu spunea...

pacat ca ai stat prin spate sa vezi ce penalitati erau mai inspre bar care se chinuiau sa topaie intrun mod jalnic :))))

Rose spunea...

foarte frumoasa rochia ta :X:X:X:X tu ti-ai facut-o? aratai super :X:X esti o frumoasa :*:*

Anonim spunea...

Bla bla bla bla.

a. Lumea se uita ciudat la tine căci știai să dansezi, tu te uitai ciudat la ei căci nu știau.. se întâmplă tot timpul. Oamenii s-ar uita ciudat la tine și dacă ai mânca o gutuie (în locul unui senviș) - crede-mă, știu.

b. Eu nu știu să dansez pe niciun gen de muzică.("lucru prea complex pentru capul meu mic mic de tot") Că am mișcat - a fost din cauză că m-am îmbătat. (PS: să știi că eu personal ți-am lăudat dansul chiar în acea seară.. nu știu cui, nu îi cunosc - erau pe la masă, și nu am ținut opinia pentru mine pentru că, din nou spun, eram beat.)

c. Faptul că unii nu fac lucrurile pe care le faci tu nu îi bagă în categoria "îndobitociți". (părere personală). Cred că e corect cuvântul diferiți. (că în această perspectivă - legat de dansat - sunt diferiți doar de tine și nu între ei e partea a II-a, dar e un început!)

d. Sataniștii au fost în minoritate.. (mereu sunt, de veni vorba - oriunde, chiar și la propriile reuniuni). Albul e o culoare frumoasă și satanismul nu are nici o referire la culorile cu care se îmbracă adepții (vezi treaba cu gutuia). Then again, poate dă pe aici un satanist să ne lumineze. Eu doar mi-am dat cu presupusul.

e. Simt că am uitat ceva.. în fine. Toate cele bune!

MB spunea...

@Anonim: Asa spun eu in general la roacherii care mi se par penali, "satanisti"
In legatura cu dansatul, sincer, nu imi place sa vad lume care nu stie sa danseze atata tot. Si care se mai si lauda cu asta (again, referire la cateva persoane). Dupa cum am scris in blog, mi se pare penibil sa topai incontinuu ca doar nu esti limitat doar la acea miscare...
I-am facut dobitoci pentru ca majoritatea nu accepta alte genuri muzicale pentru ca e naspa pentru ei. Sau mai noi altii (altele mai precis) asculta alte genuri muzicale doar ca ascult si eu. Ce sa-i faci. M-au facut astia vedeta peste nuapte de se ia lumea dupa mine ....

Presupun ca see you next time then.