duminică, 30 august 2009

Se termina vara....

Si uite asa se termina vara, se termina caldurile insuportabile, adierile de vant calde si scap si de soare care nu facea decat sa imi prajeasca pielea pe ici pe colo.
Prima propozitie a fost doar o introducere poetica pentru un articol care va avea ca tema persecutarea roacherilor, satanelor, gotilor.
Acum 2 saptamani, benoclandu-ma la niste bocanci de pe un site romanesc (curgandu-mi o baluta dupa ei evident), am dat de un banner ce avea trimitere la un site. Black Cat. Eh, acest site este un fel de Iisus al persecutatilor, mama ranitilor, si este in colaborare cu celebra organizatie S.O.P.H.I.E.
Inca de la inceput insa mie imi da cu virgula ce legatura are numele de "Black Cat" cu apararea drepturilor ciudatilor (satanistii sunt inclusi? parca astia ardeau pisici. a, acum vad legatura).
Scotocesc eu bine prin acel site si dau de o bucata de pagina in care putoi de 14-16 ani povestesc cum se leaga aia mari de ei si le fura jucaria.
ABERATIE!
Bai satanistilor, roacherilor, va dati mari smecheri prin baruri, tipati, dati din plete, aveti statusuri cu mii si mii de morti, aveti aere de duri, dar cand iesiti din bar fuge tupeul de pe voi si mergeti cu tarsa pana acasa sa nu se lege manelarul de la etajul 2 de voi. Pai ba, va zic eu de ce se leaga. Ca sunteti prosti de puteti. Exact.
Cat timp o sa iti fie frica, o sa continue sa te atace. Daca treci pe langa ei exact cu fata de "Ma doare-n pula, indrazneste sa te legi de mine si ai belit-o" va garantez ca nu o sa se mai lege decat 10% din potentialii cocalari.
Nu stiu cum dracului va treziti batuti, taiati, amenintati etc. Voi chiar sunteti din plastilina si va lasati asa de usor de modelat? Pentru ce naibii va luati bocanci cu tot felul de intarituri de metale, cat mai masivi, mai grei, cat mai buni de spart capul? A.... ca sa va bateti intre voi, am inteles ca pe cocalarul ala care te ameninta nu poti ca iti e frica.
Sunt o persoana care nu este deloc comuna, nici coafura, nici imbracamintea, nimic. Cum dracului de mine nu se leaga aproape nimeni? Ca doar no-i fi eu Afrodita nascuta din spuma marii si nu ma freaca la cap de frumoasa ce sunt.
Ma amuza tare mult oamenii care se plang... si se plang... si se plang... si ghici! iar se plang, dar nu misca un deget, prefera sa stea in situatia aia de cacat asteptand sa pice ceva din cer care sa ii scape. Pai ma, asteptati voi mult si bine. Ca nu primiti nimic. Poate doar pumni de la cocalari.
Scopul acestei asociatii insa ma depaseste. De ce spun asta? Pentru ca in primul si in primul rand nu ai cum sa dai o lege care sa scape "roacherii" de persecutarile manelarilor. Singurul lucru pe care ei il pot face, este sa promoveze imaginea gotilor, panchistilor etc in asa fel incat sa nu mai fie un lucru atat de diferit pentru omul de rand. Poate atunci vor inceta si aceste conflicte care dureaza de cel putin 10 ani de zile.
Nu incerc sa critic pe nimeni. Ma bucur ca exista initiativa asta in Romania, dar sincer eu nu vad planul de bataie. Sau poate mi se pare mie. Insa o scrisoare si un protest in fata la PNL (parca?) nu o sa cam ajute. Si pana la programe scolare e cale lunga.

Cat despre mult vestitul caz cu acel concert God Dethroned din Oradea care a fost anulat pe motiv ca era "satanic" sau ceva la modul, nu a fost numai vina primariei ci si a boului aluia care a facut afisul si a scris in dreptul formatiei "satanic metal". Ca deh. E misto sa atragi pokemonii cu aceste cuvinte ca sa iti vina la concert. Da' vezi tu, ai facut buba.

P.S: Nu am putut sa ma abtin sa mentionez si de articolul "subculturi" pe care il au ei pe site.
Ete perle.
1. "cultura goth e o subcultura"
2. "Gothis metal o derivaţie din death/doom metal şi gothic rock a fost fondată de Paradise Lost, acum fiind cel mai important gen al subculturii goth."
3. "The Balshoi And Fields Of The Nephilim"
4. "sunthpop"
5. "Wave gothic, Treffen"
6. "Death Rock"

Si ar mai fi.

Si acum un mic joculet de plictiseala :

Put your music player on shuffle.
Press forward for each question.
Use the song title as the answer to the question. No cheating!

How am I feeling today?
Combichrist - Tranquilized
(Lethargic. Numb)

Will I get far in life?
Intensive Care - Ghost Town
(Am I gonna be a ghost?)

How do my friends see me?
Alastis - Fight and Win
(I fight and always win)

Where will I get Married?
Siva Six - Pig
(A Kusturika style of marriage?)

What is the story of my life?
Mindless Self Indulgence - Dicks are for my Friends
(Ha ha ha)

What is the best thing about me?
Gothminister - Thriller
(BRAINS!)

How is my life going?
Diary of Dreams - Eyesolation

What song will they play at my funeral?
This Ending - This Ending

How does the world see me?
Deathstars - Greatest Fight on Earth
(Am I gonna be this famous?)

What do my friends really think of me?
Ravenous - Heart of Stone
(They think well)

Do people secretly lust after me?
Empusa - Slave
(Oh, they often imagine me as a sexual slave or what?)

How can I make myself happy?
Horrorpops - Kiss Kiss Kill Kill
(That is so true)

What should I do with my life
Moonspell - Full Moon Madness
(There is already madness in my life)

What is some good advice for me?
My Ruin - Post Noise Revelation

How will I be remembered?
Maledictive Pigs - Chaos Fear and Despair
(Oh. Apocalyptic leader?)

What type of men/women do you like?
The 69 Eyes - Lost Boys
(That is so true.

Nothing's gonna make you stop
And nothing's gonna break you up
Everybody knows you're lost
In the night time, honey)

6 comentarii:

Magus spunea...

Ai uitat sa zici de site-ul lor de 2 bani. Mi-a placut(si tie parca) faptul ca au si aratat fetele celor care au venit cu ideile sclipitoare pt acel mirobolant site! Nu mai vazusem demult un asemenea site prost conceput, prost gandit, prost facut... prost 100%. Amandoi am putea argumenta ceea ce am zis dar amandoi stim ca asta ar insemna sa scriu pana dimineata! Cat despre ce ai scris: GG Malice! Parerea mea e ca daca nu te tin oole sa iesi afara imbracat astfel, atunci nu o mai face si mergi pe mana mainstream-ului! Iar daca tot nu te tin, atunci nu te mai plange!

Foofs spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Alice spunea...

iiiha ti-a iesit fain joculetul ala. in mod normal iese aiurea rau

Joey spunea...

Idioti sunt peste tot. Pot fi bauti sau drogati sau ceva[iar la noi sunt foarte multi din astia mai ales pe langa centru]. Daca li se pune pata pe tine[asa ca vor ei, ca ai nenorocul sa treci pe acolo] si vin dupa tine si te bat, ala esti. Mergeam ieri cu bicicleta cu un prieten pe langa padure si stau vreo 10 la picnic, erau deja pe jumatate beti si zic "hai dupa ei". Nu le-am zis nimic, nici nu m-am uitat in directia lor insa obosisem si o trebuit sa ma dau jos unpic. Cand am vazut ca vin inspre mine a trebuit s-o iau repede incolo. Oricum noi eram 2 si ei erau multi. Da nici nu i-am injurat, ca daca faci aia iti pui singur un lat de gat.
Dar oricum chestia asta nu li se intampla numa 'roacherilor'. Daca vin 5 si tu esti unul, noroc sa ai. Oricum tine de noroc.
Campania aia e ciudata, la fel si legea care oricum n-o sa se respecte. Nici nu merita efortul.
Nu stiu cum ii pe acolo dar daca vii pe aici ii imposibil sa nu iti zica macar cineva ceva. Orice fata ai avea, oricum ai arata, cineva tot trebuie sa comenteze. Pentru ca astia is oamenii.

Anonim spunea...

sus maneaua si muie la roacheri, metalisti, punchisti !

Dee spunea...

Fac si eu joculetul. Ma plictisesc. :))