sâmbătă, 15 august 2009

United in FFS

Si a mai fost o petrecere prin Pestera, a doua din seria United in Diversity unde se incearca o deschidere a mintilor de metalisti asaltate numai cu grohaituri si riff-uri.
Data trecuta am scris mai mult, acum nu are sens sa reiau anumite puncte ce au fost dezvoltate si in celalalt articol. Insa voi sublinia faptul ca a fost extraordinar de cald si ca ar trebui (vorbesc foarte serios) ca patronul sa faca ceva in privinta aerului conditionat.
Tuate ca tuate sa revenim si la oile noastre, mai precis, cum a decurs acest party. Fuarte multa lume, multa bere, multe tigari. La un moment dat ne-am refugiat cu totii in baie si jucam fotbal cu o bricheta sparta. O activitate foare relaxanta intr-un bar in care te duci sa dansezi (mai mult).
Nu stiu de ce, dar am impresia ca s-a facut o vanzare fuarte mare la magazinele de Spice. Toata lumea mi se parea high. Or was it just me?
Muzica per ansamblu a fost ok, desi s-a bagat mai mult metal decat data trecuta. Dar nu ma intereseaza asa de mult cat timp mi-am auzit cateva piese pe acolo ca Korn - Word Up sau Mindless Self Indulgence - Evening Wear.
Nu am auzit deathrock insa. Si multe alte genuri muzicale ce erau scrise pe afis, etc.
In majoritatea timpului am dansat. Si am dansat chiar fuarte mult. Nu ma interesa cine dracu era pe acolo (ca alte mizde care se benoclau din 5 in 5 secunde si apoi barfeau).
Am plecat, m-am intors, si apoi am plecat de tot. M-am trezit cu o durere in cot. Stiu ca dansez agresiv pe dnb si imi vine sa dau pumni in stanga si in dreapta, dar chiar nu imi dau seama de unde e durerea asta in cot.

Mai e de precizat ca vin Guano Apes si The Crystal Method in Bucuresti la Tuborg Beer Fest. Me so going there. O sa fie multi cocalari cu siguranta dar ma doare undeva.

4 comentarii:

Gabi spunea...

it wasn`t just you..se pare că fără spais nu se poate nicăeri..tu`le muma`n cur cu sehaşu lor

Laura Quinn spunea...

poti ghici cine mai scrie despre chestiile astea cam la fel? :))

MB spunea...

I can, sister :D

Anonim spunea...

Cocalarii se consideră guano sau de ce zici că o să fie mulţi?=))