joi, 10 septembrie 2009

All about me I

Pentru ca am atatia fani care ma adora si vor sa faca lucrurile exact ca mine deoarece am ajuns un "fesian aican" multumita vietii virtuale pe care eu nu dau nici macar un ban, voi raspunde la tot felul de intrebari penale sau nu pe care le gasiti prin tot felul de teste care pana la urma nu au nici un scop.
De ce raspund si eu la ele? Ca eu sunt pe trend. Trebuie sa urmaresc trendul, altfel imi pierd conditia mea de "mica celebritate".
Unele vor fi scrise la misto, altele serios, o sa vedeti voi si sper sa va dati si seama ca nu am de gand sa scriu in paranteza pentru fiecare "gluma" sau alte "indicii" absolut deloc evidente prin care eu as putea sublinia ca esti un prost/proasta.
O sa raspund cat de des am eu chef, la ce intrebari am chef ca doar ce pula mea, e blogul meu asa ca pot sa fac ce vreau aici. Si nu numai.

p.s: M-am gandit ca e mai bine sa traduc intrebarile in Romana. Nu am un public "international" ca sa vorbesc in engleza.

1. Ce culori iti place sa porti?:
Nu am nici o preferinta in mod special la culori. N-am nici o problema cu ele, nu imi e frica de ele si nu le evit. Cred ca asta nu ma face tr00.

2. Artist preferat:
Daca se refera la arta digitala, atunci e Seth Siro Anton.

3. Ti-ai dorit vreodata sa devii actrita?
Da. Intotdeauna am recunoscut ca am un talent de a-mi ascunde sentimentele, de a interpreta, de a minti.

4. Ti-ai dori sa existe un film despre viata ta?
Ar fi prea lung, prea complex si nu stiu cat de multi ar intelege ce s-ar intampla pe acolo. L-as regiza cu siguranta eu, ar fi intunecat, misterios, abstract.

5. Care este orasul in care te-ai nascut?
La gura combinatului, Galati

6. Care sunt 2 melodii preferate in acest moment?:
Ils - Feed the Addiction
Suie Paparude - Cea mai buna zi

7. Cati copii ai vrea sa ai?:
Nici unul. Cu putin noroc poate nici nu pot sa am.

8. Replica ta preferata de agatat?:
Ce faci papushe? Te fac la un cico?

9. Ai o relatie buna cu parintii?:
Relatia mea cu parintii are ca adjectiv orice lucru rau la care va puteti gandi. "Buna" cu siguranta nu e si nici nu a fost vreodata.

10. Care e porecla ta?:
Malice Bathory, nu este evident? Si sper ca nu e nevoie de prea multe explicatii .... Oh well, Malice de la numele meu "Alice", iar Bathory de la tanti aia vampirita din Ungaria care ucidea pizde tinere si se scalda in sange lor ca sa intinereasca. De ce Bathory? Ca am facut si eu chestia asta, mai putin partea cu ucisul.


Acestea au fost primele intrebari la care am raspuns. Vor fi de fiecare data seturi de cate 10, nici mai mult, nici mai putin, indeajuns cat sa va delecteze.

7 comentarii:

Gabi spunea...

La întrebarea cu număru` 7 m`ai surprins... de ce să nu ai copii, sau de ce n`ai putea să ai?

MB spunea...

Ma pricep sa am grija de copii si multa lume mi-a spus ca voi fi o mama groaza daca ar fi cazul insa datorita unor complicatii de cand eram mica am sanse scazute sa raman insarcinata. Lucru ce ma bucura. Nu ma vad la casa mea niciodata, stand la cratita si sa las plozi sa ma suga de tata.

Gabi spunea...

Eii..sunt sigur că după ce o să ai, o să`ţi treacă fiori când o să alăptezi :D
Lumea latră degeaba, iar tu poţi avea copii când vei dori cu adevărat, s`au văzut cazuri în care "nicio şansă" s`a transformat în "gemeni", şi tu ai "şanse scăzute" deci cine ştie (tripleţi).Şi să nu`mi pierd esenţa gotică : priveşte partea plină a lunii ^^

MB spunea...

Nu stiu ce sa zic ... 9 luni de zile fara drugs, sex and goth'n'roll :))

Gabi spunea...

Mhmm... zis cineva ceva despre copii?! :-" ...în plus, cei care copiază sunt deja copii tăi \:D/

the elder spunea...

Glad to see you answering questions. :D Iti citesc blogul f des, sa stii. Acuma, cu copiii, ce-o fi o fi, asta spun mereu. La cratita oricum n-ai sa stai, si nici eu, nu se spune ca barbatii sunt cei mai buni bucatari? ;)

MB spunea...

@Diana: But i like to cook