miercuri, 9 septembrie 2009

Septembrie

Si hai sa vedem ce a mai frecat lumea pe mirobolantul meu blog:

Keywords:
"taverna dinogetia" - Da, este un bar. Ce vreti cu el?
"tuborg beerfest" - A fost. Va povestesc putin mai jos ce s-a petrecut
"what's reality compared to me" - Nimic. Eu bat viata.
"hairfalls de vanzare" - Am avut ceva timp de vanzare hair-falls din lana. Nu le mai vand pentru ca nu sunteti vrednici sa purtati asemene lucruri specifice subculturii goth pe care voi nu o intelegeti, iar in 5 ani deveniti fani The Jonas Borthers.
"tarantula" - Trupa nu e aici
"am branza la pula ce sa fac?" - Ai ajuns exact la locul potrivit. Tanti Malice o sa iti dea cele mai tari sfaturi. Poate ca ar trebui sa imi fac o rubrica speciala si sa raspund la 2-3 intrebari secrete in fiecare zi. Pai uite. Te duci la pizda aia pe care nu o suporti, o imbeti sau o iei cu forta si ii bagi pula in gat. Peste 5 minute, fii un finut si ofera-i si o rosie care sa se potriveasca cu branza.
"cand iti dai seama cand esti dominat" - Vorbim despre chestii sexuale sau mentale?
"ce trebuie sa faci ca sa creasca pula" - Sa o bati de lume
"cu tramadol te lasi de metadona" - Exact
"niste domni si fii" - Foarte dragut barul. Il recomand.
"orgii cu animale" - Inca nu am dat-o pe zoofilie si cu siguranta nu o sa fac asta. Imi si imaginez cum ar fi ca o persoana sa se futa cu un hamster. Oh, the pleasure.
"pizde care se fut cu animale" - Se pare ca sunteti foarte interesati despre acest subiect. Imi pare rau, dar n-am asa ceva
"pizde goale de 12-14 ani" - Aoleu, nu e sait porno, s-au trezit toti pedofilii sa vina pe blogul meu?
"www.futaiurisataniste.com" - M-ai spart. Dar recomand The Witch's Sabbath daca vrei futai satanic.


A mai trecut o luna si am mai avut (dupa cum vedeti) alti dementi care nu stiu ce pula mea cauta pe blogul meu. Ca vad ca nu gasesc ceea ce vor.
Am promis mai sus ca o sa va povestesc cum a fost la Guano Apes. Nici nu stiu daca am ceva de povestit, ca m-a cam lasat rece totul. Plin de marlea, praf, aglomeratie, dozatoare stricate si jetoane pe care luai bautura. Cam asta ar insuma tot ce a fost pe acolo. Mediocru. Not impressive, at least for me.

Pentru cititorii care ma stiti de ceva timp de pe VampireFreaks, sa stiti ca m-am apucat de o alta "pornvestire" in stilul meu denigrant, depravat si injositor. Ca nu am mai scris de ceva timp si stiu ca ultimul lucru de acest gen v-a placut.
Pentru cei ce nu stiu, uitati aici link

Acum ceva timp, in primavara, am facut un sondaj daca vreti sa organizez o seara de neofolk, coldwave, etc iar majoritatea ati fost de acord. V-am promis ca o sa fac acest lucru insa din lipsa de timp, nu m-am mai ocupat. Revin insa acum cu o noua idee: V-ar conveni o seara cu specific gothic-industrial? Vreau sa stiu daca as avea ascultatori sa nu ma trezesc ca organizez ceva si imi vin 10 oameni care habar n-au ce e aia muzica. Asa ca dati si voi un semn de viata si cine stie, poate voi face ceva.

In alta ordine de idei am nevoie de un fotograf profesional (de preferabil din Galati) pentru o sedinta foto. Pozele vor avea sansa sa apara intr-un album foto din strainatate.

Scuzati lipsa picanteriilor(aka injuraturilor, batjocurilor) din acest articol. Promit solemn ca voi reveni cu tot felul de specimene ambulante, intamplari penale si multe alte lucruri ce se promit a fi distractive (cel putin pentru mine).
Blogul meu este in continua schimbare momentan.
La revedere!

2 comentarii:

Dianne spunea...

"am branza la pula ce sa fac?"-cel mai cretin lucru pe care l-am citit vreodata. :))

Netul ar trebui interzis persoanelor cu un IQ mai mic decat numarul de la pantofi.

x spunea...

Dragut noul aspect al blog-ului:) Cam izbitor contrastul si pentru scris m-am lipit de monitor, but it's worth. :)
La seara de gothic industrial m-as inscrie pentru ca am chef de dansat, chiar daca nu stiu si nu ascult extraordinar de multe trupe din categoria asta... nu ma numar macar printre cei ce urmeaza sa fie fani Jonas Brother:))
Ah si Greenfestu' a fost intr-adevar mediocru, dar pentru mine distractia cu prietenii a fcut totul..