sâmbătă, 10 octombrie 2009

October Rust

Stiu ca nu am mai scris de ceva timp si acest articol nu va fi chiar ca celalalte. Am multe sa zic, sa injur, sa comentez si desigur sa imi bat joc insa toate pot astepta (adica le scriu zilele urmatoare ca nu moare nimeni).
Nu stiu cati dintre voi (aproape nimeni cred) stiti care este luna mea preferata din tot anul. Eh, daca nu v-ati dat seama, aceea este Octombrie, o luna in care frenetismul e la ordinea zilei la mine si cad in amintiri ca o pizda proasta.
Intotdeauna mi-a placut luna octombrie, pentru mine este reprezentativa toamnei, este cenusie, gri si racoroasa, burniteaza in majoritatea timpului si te caci pe tine de frig nuaptea. Nu sunt o fana a vremii calduroase sau cel putin frumoase, imi place sa nu vad culori in jurul meu si totul sa fie aproape monocromatic. Imi da o senzatie aparte ce ma face pe mine sa ma simt bine.
Un alt lucru ce absolut ador la aceasta luna, este ca am norocul ca apartamentul meu sa fie ciudat pozitionat, astfel incat, din octombrie, pana prin noiembrie, razele lunii cand rasare nuaptea, pica direct in camera mea, si mai precis pe pat. Cine nu si-ar mai dori asemenea lucru? (ma refer la aia care inteleg ce vreau sa spun).
Da, imi place luna Octombrie la nebunie.




Pentru ca se potriveste perfect si pentru ca este si de pe unul din albumele mele preferate all time, October Rust.

9 comentarii:

Haya Vicious spunea...

Omg. Si eu iubesc Octombrie.Si mai ales zilele cetoase de toamna . Imi dau o stare euforica. *lol*
Autmumn ftw!
Si apropo suntem in aceeasi zodie, bre. Ca observai ca avem multe in comun. :P

Dee spunea...

Mie-mi plac noiembrie[pentru ca e mai frig si se pregateste de iarna] si februarie[maybe because I was born in february? ermmmm I love winter]. Abia astept sa vina frigul si sa inghete toooot. :D

x spunea...

Octombrie e luna perfecta... M-am nascut in octombrie de altfel.
Este singura luna din an in care ador culorile... Sunt cele mai intense si calduroase culori... pomii, fructele, soarele rosu la apus...
Si noaptea e asa rece si draguta pentru plimbari...

Gabi spunea...

Să ştii că e o transformare totală a sinelui în perioada asta, nu era de`ajuns că jucam teatru acu mă mai păleşte şi melancolia ;))
Oricum pe cât de mistică, pe`atât de aşteptată perioada asta din an..da trece repede, deja iernii îi atârnă din gură un picior de toamnă :D

Astaroth Priestess spunea...

Si eu iubesc toamna...Frig. Frunze. Rosu. Pasari. Zbor. Haotic. Aburi. Tigara. Pregatire. Liniste. Vant. Amintiri. Iubire. Pierdere. Ploaie. Toamna....si vine iarna...and i'll wake up again from my slumber.
Era melodia aia de la Garbage-"I'm only happy when it rains"...Well..i'm only happy when it snows...but there wasn't any snow in the past 3 years...
Hope you're okay...
(romengleza ruleaza)

MB spunea...

Eu inca astept frunze vestejite si nu le gasesc. Azi am descoperit musculite de Mai (musculitele alea cretine care se lipesc de tine si stau in roiuri de sunt doar primavara). WTF is wrong with autumn?

Lara D'art spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

daca lu' alice i-ar fi placut sa dea limbi in pizda si voua astora de comentati v-ar fi placut ! DA' SIGUR VA PLACE !

Anonim spunea...

Mori Dihanie! Mori! :)) >:D<

Si tu, Malice, sa te bucuri de Octombriu-l tau. >:D<