sâmbătă, 31 octombrie 2009

This is Halloween

Eh, iaca asa a trecut si Halloween's Eve, eveniment ce de fiecare data il onorez (mama fiind profesoara de engleza, m-am obisnuit cu toate obiceiurile americanilor si englezilor). Am petrecut, ne-am distrat, am dansat si am dat si un interviu pentru un proiect de la facultatea de jurnalism.
Poze mai incolo, la fel si filmulete, ca nu sunt posesorul aparatului de fotografiat.
Acestea fiind zise, stiu ca nu am mai scris iarasi de ceva timp, dar lucruri palpitante nu prea s-au intamplat. Sau poate ca da, dar imi este lene sa compun un text cursiv asa ca voi scrie cu subpuncte.
1. Vreau sa incep cu o decizie care am luat-o in privinta blogului si care va va excita (aparent). Dupa un an jumate in care am primit injuraturi pe acest blog, am hotarat sa nu mai dau eu accept la comentarii, ci sa apara imediat dupa ce le-ati trimis. De ce? Ca mie imi place despre voi cand vi se umfla cuaiele si macar sa vada si altii cat de afectati sunteti de blogul meu (ma simt bine cand isi atinge scopul si va satirizeaza. Pe voi, prostii)
2. Acum o saptamana mi s-a propus o oferta de a aparea la o emisiune gen "Tradati in Dragoste" sau alte penalitati secrete, bineinteles, pe o suma de bani. As fi aparut la televizor certandu-ma cu batranei pe tema ca eu sunt "roc si agresiva". Am acceptat initial, ca deh, buzunarele mele flutura in vant, dar nu m-am mai dus ulterior la filmari. C'est la vie.
3. Stiu ca v-am promis acum ceva timp (din primavara) seara de gothice si industriale, insa nici in momentul de fata nu am gasit o locatie cu siguranta. De ce? Vreau sa se tina in fiecare saptamana, chit ca nu o sa vina de fiecare data foarte multe persoane, iar barurile disponibile sunt ori prea mari, ori prea mici.
4. Iar m-am vopsit. Voi ramane cheala la un moment dat.

Ceea ce am avut de zis, am scris in mare parte. Sunt multe lucruri pe inimioara mea despre care as vrea sa vorbesc, insa nu stiu cu ce sa incep prima oara. Roacheri frustrati, specimene noi sau imitatii ieftine, bautura, spice-uri si penalitati, toate ma inconjoara si despre orice as putea scrie ceva. Dar nu azi ca imi e lene. Sau mai bine zis, inca sunt adormita de la cat WOW am jucat (da, noua mea obsesie).

12 comentarii:

Cosmin spunea...

" Halloween's Eve"...Stai sa vad daca am inteles...Cunoscand obiceiurile americanilor si englezilor te-ai hotarat sa sarbatoresti ajunul Halloween-ului...adica ajunul ajunului Zilei tuturor Sfintilor ( Halloween= forma scurta pt All Hallows Eve).....smart

Vrexu spunea...

Și anonimele? Super! Ah, dar cum până acum mi-a fost lene să mă loghez, acum îmi este lene să mă deloghez. Hmm.. wow.. presimt că voi vedea postări tot mai rare pe blog. Toate cele bune! (ps: de-mi aminteam de captcha apăsam nenorocitul ăla de „deconectați-vă” până acum)

Alexandra spunea...

haha wow e fain rau de tot insa pierzi ca multa vreme de pomana, depinde acu daca joci pe blizzlike sau fun :P

MB spunea...

@Cosmin: Sau mai bine zis The Devil's Night
@vrexo: De ce postari cat mai rare?
@Alexandra: Iti dai seama ca nu am reusit sa il cumpar in original, desi am vrut lucrul asta. Joc pe un server romanesc.

FluffSpider spunea...

Ppppprofesoara de engleza?:|by any chance si franceza? hai ca ma ia cu apoplexia.
The same Fluffspider, da' mi-e lene sa ma loghez(contagious, it seems.)

Alexandra spunea...

nu zic de retail(adica original) ci de xp rate, adica modul in care cresti, mai repede sau mai usor. blizzlike e 1xp, cresti la fel ca pe retail si fun e cam 30-40xp, deci inchipuie`ti cat de repede cresti. daca joci pe spidernet sau echo e posibil sa ne`ntalnim, iti dau un /salute :P

MB spunea...

@Fluffspider: A predat si franceza la inceput :p
@Alexandra: Nu stiu cat x are, sincer nici nu m-am interesat, din cate am auzit ar fi 5x?? Sunt pe xwow

Anonim spunea...

Because blogging is less fun than wowing.

Cosmin spunea...

I stand corrected....let me get my torch and some gasoline

Aberesque spunea...

haha, f bine ca nu te-ai dus la emisiune. desi pentru o suma rezonabila... 8->
eu nu cred ca o sa mai postez. imi inchid le blog. am recitit unele posturi d'ale mele si mi se par penibile.
go wow.
see ya!:*

Anonim spunea...

:)) esti atat de idioata

MB spunea...

Idioata as in "1) Care suferă de idioție; cu capacități mintale foarte reduse"
sau idioata as in "nu ma suporti aka hai sa injuram anonim ca mai mult de atat nu putem ca nu ne duce capul si ne e frica daca spunem cine suntem" ?