vineri, 13 noiembrie 2009

Friday 13

Pentru ca azi ar trebui sa fie o zi "spuchi", satanista si plina de insemnificatii pentru adolescentul rocherist de rand, v-am promis ca o sa pun pozele de la Halloween pe blog.
Si uite asta voi si face.
Me and DominiqueMe, Dominique and SimonaMe and Simona

Si da, dovleacul e facut de mine, Dominique si mama Simonei. Dracu stie cat am stat si am scobit la el, am zis ca innebunesc.

Ca am terminat acum cu sesiunea de poaze dubioase, revenim la niste subiecte mai neortodoxe, aka lucruri ce se aflau pe blogul meu cand era mic copil. Adica specimenele.
Da stiu, nu am mai scris de ceva timp despre satane si copchile penibile, dar asta nu e nici o problema, nu am ramas fara sursa de inspiratie, ci este din plin! Nu am mai avut eu timp sa observ prostii, dar de data asta mi s-au bagat ei in fata ca sa ii vad cu o pancarta care spunea "Pune-ma pe blog. Sunt o pizda in calduri".
Eu v-am ascultat ruga, ca o zeitate buna ce sunt si va ofer ceea ce mi-ati cerut.

Va prezint Specimenul VI sau "Grupul satanistilor de alaturi"
De data asta nu voi mai sta sa le spun Mediul, Hrana, Caracteristicile si Armele Mortale cum am facut la fiecare specimen, deoarece acesta este un grup. Nu voi mai scrie cu liniute si alte nebunii ca nu are nici un sens. Alea le aplic cand este o singura persoana. Adeca pe viitor, ca inspiratie am.
"Grupul satanistilor de alaturi" e de fapt o adunatura de pizde ce imi fac rasa de rusine. Nu e de mirare ca incep sa zic ca sunt un baiat in devenire, la ce MUIEri pot sa vad ca ma inconjoara. Toate ca toate, dar daca ar fi doar proaste si ar sta in banca lor, ce bine ar fi. Dar dupa principiul "Prostul pana nu e fudul, nu e prost destul", asa sunt si ele. Le gasiti prin toate barurile, cu siguranta nu exista numai la mine in oras, dar ce e si mai trist e ca li se spune in fata acest lucru si il ignora complet. Pai da' ce, ca acuma au nasul pe sus. Au vazut ca asa e in trend mai nou si interpreteaza tot ce le ofera altii intr-un mod gresit. Se imbata de la 2 guri de bere, unele baga pastile, ca spice-ul este scump, iar altele stau si verifica profilele oamenilor de o mie de ori pentru ca nu prezinta semne de originalitate in creierasul lor. Incercarile lor penibile de a se distra mi se par absolut amuzante, nu ca le-as condamna ca de ce se distreaza sau ca o fac prost. Fiecare cu felul lui, dar vedeti voi, e ca si cum ati incaleca o balena intr-un pantofior de cristal. Nu se potriveste.
Restul povestii il stiti si voi, nu e complicat sa deduceti cum le puteti recunoaste prin baruri.

Ca am terminat si cu specimenele secrete, va prezint lista de keywords.
"taverna dinogetia" - are in sfarsit blog si in curand se va definitiva si layout-ul. Click aici
"ce ma excita pe mine sanii" - ai venit naspa, aici nu sunt tate.
"cocalari hate" - poate ar trebui sa fac o sectiune dedicata special cocalarilor.... sau poate ca nu. Sunt multe site-uri de specialitate.
"cum poti fute o pizda" - Cu tristete. Ia incearca.
"malicebathory par verde" - nu o sa ma vedeti niciodata cu par verde. Ca nu ma prinde.
"sani mari vreau sa le fut" - si totusi nu inteleg cum ajungeti aici.
"vreau bdsm" - Scump, frate.


Si inca putina reclama la portofoliul meu:

Malice Bathory Work

In curand si cel de modeala.

P.S: Pentru ca am scos sa mai dau approve la comentarii, incercati sa cautati in dictionar inainte sa postati, cuvintele "sarcasm" si "ironie".
Orice injuratura va fi cu siguranta stearsa ca stiu ca nu puteti sa va abtineti.


8 comentarii:

Vlad spunea...

"not the same usual gothic chicks that bleed for eternity."

Hahaha! Nepretuit!


You're bad in a very good way. ;)

Laura Quinn spunea...

da, si in 2 saptamani cand merg in vizita in Ro, o sa vad iar copii de 14 ani, cu 'machiaj' negru (facut in baia barului, ca pe strada nu indraznesc sa umble asa), minim 2 pentagrame la gat si tricou soad sau nightwish, ceva, si DACA ii salut din coltul gurii ca deh, imi raspund cu hail satan.

MB spunea...

Pffft... Noi nu stim ce e aia trv necro cvlt :(

Anonim spunea...

intrebare intrebatoare : cat "the crow" erau pe acolo?

MB spunea...

Actually none. Dominique era singurul.

Toxxique spunea...

Dominik,phaaaaai.
Ia sa ne dai un miel de Paste daca tot l'ai botezat.
Dominique = nume de mizda; Dominik = nume de mascul...N'ai gresit'o prea tare(prietenii stiu de ce ;) ),da' anyway...sa nu creada lumea k's gay(you're the only pussy in my life...except the german pussy =)) )

Morax spunea...

Tare portofoliul :)

Alexandros spunea...

Vreau BDSM...ca e criza....:))))))))))) Great post, bre.