marți, 8 decembrie 2009

Te uita cum ninge, Decembre!

Numai ca nu ninge, dar frig este de iti dardaie chilotii de pe tine. Da, sunt trista ca nu ninge si am impresia ca nici in aceasta iarna nu voi avea parte de o ninsoare sanatoase. Unde sunt zilele din tinerete in care imi ajungea zapada pana la brau? S-au dus, am uitat, vine 2012, apocalipsa, alea alea...
Niste mici noutati pe blogul meu dupa cum observati. I-am schimbat si eu look-ul, l-am imbracat in hainute de sarbatoare. Si noi bloguri adaugate la Reclama si la Oameni.

Acuma sa incepem cu treburile noastre aka keywords or what do morons search on my blog.

"agentie alternative modelling" - In Romania? Cautati multi si bine ca nu o sa gasiti nici in urmatorii 30 de ani.
"cine a fost eliminat la dansez pentru tine aseara" - E grav. Acea emisunie face parte din acea actegorie de showri ce e menita pentru babute ce nu mai ce dracu sa faca. Oh, da, Stefan Banica Jr este un adevarat om inteligent ce merita sa fie ascultat, iar PROTV este unul din cele mai bune poturi TV din Romania. De aceea au reusit sa puna la cale un film de Craciun (am uitat cum dracu se chema, oricum o aberatie) in care e vorba despre un copilas ce tot ce si-a dorit in viata lui a fost sa mearga la mall. Now that is an EPIC fail. Mall-ul este cu siguranta teh ultimate shit in kids desire!
"cum sa ma imbrac de sarbatorile galatiului" - Ma, pisi, habar nu am, oricum au trecut si imi pare rau ca nu ti-am raspuns la aceasta intrebare mai devreme ca ti-as fi spus sa nu te mai imbraci si sa mergi goala pe strada, eu oricum nu te-as fi observat la cat de beata eram. Am vrut sa scriu un articol in care sa imi exprim suferintele si experientele prin care am trecut in acea seara mirobolanta de 30 noiembrie insa m-am lasat pagubasa pentru ca mahmureala m-a tinut cateva zile (eu care de obicei nu sunt mahmura). Insa va pot spune in cateva cuvinte cum a decurs. M-am imbatat in ultimul hal cu ajutorul licorii magice pe nu me VODKA, putin ajutata si de bere si ocazional de coniac. Dupa ce am baut cantitati industriale de aceste delicioase bauturi am reusit sa iau amenda de la politie ca aruncam cu petarde in babe, mancam mici intr-un mod mai mult decat original si am intrezarit in mijlocul strazii Brailei un cersetor foarte suspect si dubios care facea brakedance. Evident, am inceput sa dansez si eu cu el si lumea se uita crucis la noi: el un cersetor ambulant cu juma de cap bandajat, eu o gagica sexy imbracata fuarte goth. In drum spre Casa de Cultura a Sindicatelor am agatat orice pizda vedeam pe strada si le intrebam daca sunt libere seara (a se observa ca secretul meu de comportament de baiat incepe sa iasa la iveala din ce in ce mai mult) cu texte marlanesti de genul "Ce faci pisi, singurica, singurica?".
Nu imi pot inchipui insa dimineata cand m-am trezit cum am reusit sa imi fac sutienul mov din alb si sa fiu un mic pui de leopard cu pete mov. A se preciza ca nu m-am scaldat in vin (cred).
"pizde care se fut pe rupte" - Nu le gasesti aici, le gasesti pe strada sau daca e iti dau eu nr de telefon de la gagici care fac asa ceva, numai sa le iei cu zaharelul, ca ele la inceput nu recunosc.

7 comentarii:

cristina spunea...

"Evident, am inceput sa dansez si eu cu el si lumea se uita crucis la noi: el un cersetor ambulant cu juma de cap bandajat, eu o gagica sexy imbracata fuarte goth. In drum spre Casa de Cultura a Sindicatelor am agatat orice pizda vedeam pe strada si le intrebam daca sunt libere seara (a se observa ca secretul meu de comportament de baiat incepe sa iasa la iveala din ce in ce mai mult) cu texte marlanesti de genul "Ce faci pisi, singurica, singurica?".
Nu imi pot inchipui insa dimineata cand m-am trezit cum am reusit sa imi fac sutienul mov din alb"

tareeeeee!

Anonim spunea...

Mai dar ce cautari mai duc la tine =))

Skywalker spunea...

"You shouldn't take life to seriously. You'll never get out alive"

;)

-me-

Eugen spunea...

de când nu mai măsori juma' de buletin să-ți ajungă zăpada până la brâu, cam de atunci nu a mai nins așa. poate în afară de iarna asta. felicitări! ți s-a îndeplinit dorința.

Machina spunea...

A nins aici pt ultimii 6 ani si pt urmatorii si ninge in continuare! Ai sperat bine! Galati - matreata Moldovei!

Astaroth Priestess spunea...

"agentie alternative modelling" - In Romania? Cautati multi si bine ca nu o sa gasiti nici in urmatorii 30 de ani.

There is one - mine...dar am nevoie de ajutor. Nu ridic site-ul pana nu am cel putin 6-7 serii de fotografii de calitate. Si vreau sa aiba si shop cu toale alternative. Ce zici, urci la bord?

PS: LOL @ captcha - "puric".

MB spunea...

Ma bag :p