marți, 23 februarie 2010

Bucuresti, Galati, tate si carlige

Era cazul sa revin cu o secretie mintala deoarece in ultimul timp am fost destul de ocupata cu drumul Bucuresti - Galati. Pot afirma practic ca per total, de cand am intrat in noul an am stat mai mult prin Bucuresti decat la mine in sat.
A ajuns sa imi placa Bucurestiul. Nu la fel de mult ca si Galatiul, dar este un inceput. Am unde sa ma duc sa ma fac praf la ora 3 noaptea, nu ca aici unde majoritatea barurilor sunt inchise la ora aia. Bucurestiul e frenetic, are multe luminite si e multa miscare. Galatiul dupa ora 12 noaptea este deja mort ca dovada fiind ieri seara cand stateam pe jos pe spate in fata universitatii si nu trecea nici dracu'.
Bucurestiul e frumos pentru ca este el :X. Bucurestiuleste frumos pentru ca sunt indragostita.
Bucurestiul e alunecos pentru ca am cazut de 2 ori pe jos, prima oara fiind foarte frustrata insa a doua oara mi-am acceptat conditia si vroiam sa raman acolo.
Bucurestiul este amuzant pentru labarii din Fire care se dadeau la mine cand ma vedeau mai beata si credeau ca o sa aiba parte de pizda. Naspa ca nu au preconizat injuraturile mele catre ei.
Bucurestiul e interesant pentru ca are o mie de evenimente la care as participa. Cum a fost concertul Umbra et Imago la care nu am ajuns pentru ca nu am avut fonduri monetare, despre care tot voi comenta desi nu am participat. Am vazut pozele, doamnelor si domnilor, si sunt profund dezamagita de show-ul lor, desi era de asteptat pentru ca este Romania, the country of nobody. Bondage suspension de un carlig si doar niste tate prin body-uri de plasa. Cred insa ca a fost indeajuns cat sa ejaculeze labarii care au fost pe acolo doar pentru a vedea niste pizda.

Galatiul pe de o parte este old school. Este nostalgic si plin de amintiri. Cand trec pe undeva, trebuie sa imi aduc aminte de ceva, de o intamplare, de prietenii mei. E orasul meu in care am crescut si am facut toate tampeniile posibile. E orasul in care imi permit sa trezesc oameni necunoscuti in autobuze si sa beau vin de fata cu toata lumea. E orasul in care ma duc sa dau vin si sa primesc tigari la cersetori. E orasul in care pot sa fac tot ce vreau eu si sa ma atinga razele soarelui cand stau pe faleza si simt adierea...

Imi era dor de aceste momente. Nu am mai avut parte de ele de ceva timp si le-am simtit lipsa.

Ca si keywords, iarasi ati stat si mi-ati cautat numele de o groaza de ori. Unii chiar au fost draguti si au cautat "malice bathory goala", ceea ce nu o sa vedeti live niciodata, labarilor. Altii cauta pe net "bauturi la care sa dai foc", "cum se face un hai faiv", "femei fara sfarcuri" (ai de pula mea), "gagici care se fut bine", "luciferianism" (satanistilor!), si alte lucruri care nu stiu ce legatura au cu blogul meu, dar nu mai intreb nimic.

Lasand distractia la o parte, muncesc din greu la bucatica mea de portofoliu. De altfel, sunt dispusa sa va fiu model, tot ce trebuie sa faceti e sa imi dati un mail pe malicebathorythyqueen@gmail.com sau sa ma contactati pe messenger la malicebathory_thyqueen

Ca si la revedere va las o piesa la care sa cugetati


You're living but you've got no soul

5 comentarii:

Ena spunea...

Te inteleg perfect defapt cred ca multa lume o sa iti spuna asta...dar totusi acasa(la tine respectiv Galati) ai parte de nostalgie, uneori e bine sa mai simti asta dar de cele mai multe ori trebuie sa te gandesti ca trebuie sa mergi inainte...

SpiritNightwing spunea...

Numa'la visul ala sa nu se ajunga. Te pozez eu cand vii pe la Cluj. Atata timp cat nu sunt la volanul vreunei masini. :))

Ioana Filipaş spunea...

Femei fara sfarcuri? :)) E cea mai tare chestie pe care am auzit-o vreodata. Pacat ca nu exista un extraextraextra tool la ranking, care sa-ti arate ce varsta are cretinul care gugaleste asa ceva.
Te lasi pozata? :> Haida pana la Cluj. Sau asteapta-ma o luna-doua, apoi vin eu la Bucuresti :)

Iarba Prin Par spunea...

M-am mutat de pe wordpress pe ro, daca vrei sa modifici linkul vechi cu asta www.iarbaprinpar.ro

Unknown spunea...

melodia nu e a celor de la iamx? originalul? :-?