duminică, 28 martie 2010

Cabaret Noir, noutati, mini malici si iepureala placuta!



Dupa cum stiti, am fost DJ in Fire pe data de 21 Martie. Avand in vedere ca a picat intr-o zi de duminica, nu ma asteptam sa vina decat 2-3 persoane ca deh, a doua zi e luni, scoala, munca, alea alea. Placut surprinsa am fost de faptul ca a venit ceva lume, m-am facut praf si am avut ceva probleme cu muzica deoarece a trebuit sa pun numai de pe cd-uri si nu am avut timp sa notez ordinea pieselor. Asa ca mai mult am stat si am asteptat ce piesa urmeaza si nu am recurs la imbinari si alte smecherii secrete ca nu aveam habar ce cum cand erau. Anorecsia in schimb nu a mai ajuns din anumite probleme asa ca imi pare rau pentru invitatii care se asteptau si la ea.
Nu voi pune multe poze pentru ca nu prea am. Ideea e ca oricum la ora inchiderii (1 nuaptea) am dat afara inca 3 mese full in afara de a mea.
Multumesc insa tuturor celor care au venit si imi pare rau daca nu v-am luat pe toti de manuta, insa eram oricum fuarte praf si abia incercam sa realizez de unde aveam eu bere incontinuu.

Ca s-a terminat acum partea cu Cabaret Noir, tin sa va anunt ca am in plan mai multe evenimente, atat in Bucuresti cat si in Galati.

Revenim acum la partea cu mini malicele care ies de sub control avand in vedere iesirile mele in Bucuresti si scazandu-mi suprematia in Galati ca nu mai stau non stop prin baruri si nici nu stau ca ele sa cersesc atentie de la toata lumea. Mie mi se da direct de la oricine, pana si de la borfasul ala de pe strada de plang toate pizdele dupa el. Am observat un trend la o anumita fatuca (si nu numai eu, cam asta e problema) in a ma copia. Ba da copiat e putin spus. Imitat e la fel de putin spus. Nu exista cuvinte. Am mai vazut pizde care copiaza lumea la imbracaminte, dar nu la caracter si la modul de a vorbi ceea ce mi se pare foarte ridicol. Sa imi copieze accentul, gesturile, limbajul corpului si tot mi se pare extraordinar de penibil. Stiam ca sunt un superstar dar parca imi da cu virgula lucrurile acestea. Imi pare insa rau ca nu am reusit sa ii dau felicitarea de 8 martie pe care eu si prietenul meu fuarte bun Jay am facut-o pentru ea. Nu de alta, dar nu mai aveam tus la imprimanta si parca e prea penal sa dau bani numai ca sa ii scot ei o felicitare de dragoste desi invitasem multa lume sa fie de fata la acea actiune. Asa ca o sa o pun aici ca oricum imi vizioneaza profilele in fiecare zi (sau nu chiar in fiecare zi ca nu mai detine teh interntez).
Cadou, pisi, pentru tine, e la Jay si de la Malice.
COPERTA EXTERIOARA

INTERIORUL(va rugam sa dati click sa le vedeti in rezolutie mai mare PS: versurile din interior sunt din piesa Slagar dupa Lagar)

Ca si noutati, puteti observa ca am facut cateva mici modificari la blog. Am schimbat infatisarea, l-am imbracat in hainute de primavara si am "subliniat" mai mult partea de reclama avand in vedere ca am descoperit ca numai in intervalul de 25 Februarie - 27 Martie am avut peste 1.525 de vizitatori, din care 699 sunt noi, ceea ce mi se pare destul de mult pentru un blog care nu se ocupa de politica sau alte subiecte mondene. De aceea, daca vreti sa va fac reclama sau ceva la modul, anuntati-ma si va pun acilea in dreapta sa stie lumea de voi.
Ca si keywords, iarasi cautati numai aberatii, de la "poze tatele femeii", pana la "cel mai sexi sfarc", "cum sa iti creasca pula", "futaiuri diabolice", "pata pe cur", "sani femei cucu", "tatele la baieti" si multe altele. Incep sa cred ca sunt atat de sexi incat cuvintele mele ce ies din degetelele astea dragute emana numai porno.

Tin sa va mai anunt ca in curand o sa termin portofoliul de digital artist si de modeala si voi da drumul la productie.
Altceva nou? Voi parasi Galatiul de tot pana in vara asa ca oameni buni, ma mai suportati doar putin si apoi puteti sa faceti bors.

Va pregatesc pe viitor un post in care voi face reclama la reclama. Adica reclama la imaginile alea din dreapta. Adica reclama la siteurile alea sa stiti si voi cu ce se mananca + un blog cu chestii de vanzare handmade stuff pentru diy-istii din voi.

3 comentarii:

x spunea...

Eu acum realizez ca eram cu tatele pe afara :(

Sabina spunea...

unde gasesc si eu toate pozele? :D

Anonim spunea...

tulai cristi am crezut ca virgula chiar are burta cu par. :|