miercuri, 5 mai 2010

1 Mai nu a fost in Vama

Spre deosebire de majoritatea care au avut o placere de a se distra in Vama Veche de 1 Mai, eu am ales Galatiul. Recunosc, trebuia sa ajung initial si eu la mare, insa dupa o gandire mai inteleapta am decis ca mai bine revin in oraselul meu betivan. Si bine am facut. Cu siguranta m-as fi plictisit in Vama comparativ cu ce destrabalare a fost in Galati. Singurul fapt pe care il regret e ca mai toti prietenii mei, inclusiv din alte orase, au ajuns in pe acolo si nu am putut sa ii vad. Dar deh, mai e pana in 2012 cand vine Apocalipsa, deci am timp sa ii vad pana atunci.
Nu pot da prea multe detalii despre ce a fost in Galati. Nu ca nu as vrea, dar e prea mult de povestit si prea multe imagini sunt inca neclare in capul meu. In esenta, multa bere, gin, niste Jagermeister imprastiat pe oameni, politie pusa pe tigani ordinari, prieteni vechi si multa liniste. Si da, zic liniste pentru ca ma trezeau pasarelele dimineata si nu claxoanele si utilajele care darama cladiri din Bucuresti.
M-am bucurat de ieftineala din Galati si de aceea am plecat de acolo cu 30495805408 mii de bagaje, pentru ca, daca nu v-ati dat seama pana acum, sunt mutata in Bucuresti. Asta inseamna ca din pacate mai rar cu Galatiul si sa-mi bag picioarele de nu ma simt de cacat fara prietenii mei de acolo. Dar viata merge inainte si trebuie sa ma adaptez.

2 comentarii:

Toxxique spunea...

Vaaaai, mi'i dor de cocalarii nostri dragi! :X


NOOOOT!!!!!


Adevarul e ca, nah... cand eram eu tanara si vagabondam in Brasov... sa mor de nu'mi era putin dor sa fuck un scandal pe strada, sa chem pulitia, sa traiesc periculos. In Brasov nu se intampla nimic de genul, everybody's peaceful and quiet. Aici e mezul(creat in Mezozoic adica), aici e viata aia cu ups & downs, but so sweet! Uneori, cand sunt in orase straine si pasnice, mi'e dor pana si de idiotii aia de la Unu Mai(banc: unu mai prost ca tine n'am vazut!), care stateau pe banca si spargeau sfanta samantza intre dintii de haur care pe dedesupt(aka dedesubt) sunt cariati. Asta e, stii sa le faci fatza(sau spate, dupa caz), sunt in ORASUL TAU, te vezi cu ei pe strada peste multa vreme si beti o bere impreuna. Ca deh, sunt AI TAI! Cand sunt departe de Marlati, mi'e dor pana si de ei(vorb'aia "iarba verde de acasa"...). Acum trebuie sa incetez logoreea verbala, deci o sa iau o pastila de calmare(sau cal mic, dupa caz) si sa te las sa visezi la vremurile alea bune de prin urbea natala.

I miss you!!!!

In concluzie: 'curesti - capitala rockmaniei, GALATI - capitala NEBUNIEI! (cu bune sau cu rele!)

Lara D'art spunea...

nu-mi place bucurestiul:|
nu tu verdeata, nu tu liniste, nu tu bani de buzunar, si daca esti norocoasa cum a fost eu, nu tu bani cand stai in tramvai. asta pt ca am ramas fara 70 de lei ca prin vis. ma bucur totusi ca telefonul inca il am.
dar totusi exista un "dar... daca" nu se stie ce voi face in viitor.