miercuri, 6 octombrie 2010

Octombrie, revenire si femei autiste

Dupa o pauza destul de mare care nu se datoreaza lipsei de subiecte (intotdeauna voi avea o opinie despre orice, iar spiritul meu critic va fi intotdeauna la cote maxime), am revenit pe blog. Insa o sa mai treaca ceva timp pana cand ma voi ocupa de el ca in vremurile trecute.

Este octombrie, asa ca nu puteam sa ma abtin sa nu scriu ceva. Octombrie este luna mea preferata din tot timpul anului. Octombrie este plin de melancolie pentru mine si poate de aceea am aruncat un ochi si pe prafuitul meu blog. Octombrie intotdeauna va ramane in sulfetul meu si imi va induce acea stare de euforie combinata cu melancolie si depresie. Este o stare aparte ce nu poate fi descrisa, insa ma simt al dracului de bine.

Presupun ca ar trebui sa fac un mic update pentru necunoscatori, insa majoritatea dintre voi stiti noutatile de pe facebook, singura retea sociala ce mi-a corupt timpul in ultimul timp. Pentru cei care insa nu au contact cu facebook, voi povesti, enumera sau ce o mai fi, in urmatoarele randuri despre noutatile si vechiturile personale.

In primul si in primul rand, ca sa clarificam un lucru pe care multi nu il stiu, m-am mutat in Bucuresti. Imi este foarte mult dor de Galati, asa cu bune si cu rele, cu persoanele ratate de acolo si cu prietenii mei, imi e dor de fiecare local pe care l-am inchis si de fiecare bar in care mi-a pus lumea interdictie. Imi e dor de faleza si de frigul insuportabil din iarna cand incercam sa imi aprind o tigara si imi lua 5 minute pentru ca imi tremura mana de nu mai puteam. Imi e dor de cum stateam si beam prin scarile de bloc sau cum ne lalaiam cu totii la o cafea/bere in club T ca nu aveam bani. Si imi e dor de barul meu preferat, fostul Mea Nox, actualul Taverna Dinogetia in care s-au intamplat multe, s-au facut si s-au desfacut.

Al doilea lucru este ca m-am angajat. Fac parte din clasa muncitoare insa privata si nu de stat. Lucrez la compania Electronic Arts, mai pe scurt EA, unde am grija ca jocurile pe care le veti devora pe viitor sa se ridice la nivelul asteptarilor unei lumi intregi. Cred ca ati auzit cu totii de FIFA, Need For Speed sau Sims. Este un job care pot spune cu mana pe inima ca imi place si ma bucur ca l-am gasit!

In al treilea rand, sunt foarte ocupata. Cam acesta este motivul absentei mele de pe mai toate siteurile. Am o groaza de proiecte pe cap, multe initiative si prea putin timp! Dar si o lene pe masura ca daca m-as mobiliza, le-as termina cu chiu si cu vai in timp util.

Ar fi multe lucruri noi de zis si de povestiti, de la injurii picante despre tarfe ahtiate dupa pula, pana la peripetii de la concerte si evenimente. Faptul ca am ajuns in Bucuresti nu a deschis o lume noua, ci din potriva, am intalnit specimene mai jalnice, unele mai parsive si altele mai autiste decat te poate duce imaginatia. Insa momentan nu e vremea pentru lucrurile astea. Se va intra in paine cand voi termina si eu aspectul blogului si voi mai da curs la alte anunturi, mai mult sau mai putin interesante.
As fi adaugat niste keywords, insa nu stiu ce dracu am facut p'aci de s-a dus dracului tot google ANALytics.

Momentan va las cu un articol pe care l-am scris pe facebook. M-am decis ca este nevoie de o publicare si pe blog, asa ca bucurati-va de un nou specimen sau mai bine zis de un articol despre mintea femeii:

Acuma, majoritatea de ma aveti pe facebook ma cunoasteti. In general ma pis pe toti si pe toate si spun tuturor verde in fata ce ma deranjeaza. Insa am descoperit ca mai frumos e sa chinui persoana respectiva cand nu stie daca te referi la ea sau la altcineva, sau si mai amuzant este atunci cand nu isi da seama ca e vorba despre ea si o vezi comentand si sustinandu-te. Merg pe principiul acesta astazi si dau frau unui nou stereotip, al femeii ca alea sunt disperate (persoanele de fata se exclud, ahem).



Imagineaza-ti ca esti o pizda. In afara faptului ca daca esti baiat si ai citit propozitia dinainte cu siguranta te gandesti la cum ti-am masa tatele si ti-ai baga cateva degete in fofoloaga, mai imagineaza-ti si ca esti o pizda frustrata. De ce? Ai ajuns la concluzia ca pula care ai lasat-o pentru o alta pula, nu e asa de mare si de falnica si nu te gadila bine pe dinauntru ... Adica pula asta noua fute, dar nu de sa-ti sara ochii din cap si parca e oleaca mai bleaga ... Deci, imagineaza-ti ca esti o pizda si ai dat cu piciorul la o pula pentru o alta pula iar dupa un timp ai ajuns la concluzia ca tot pula veche te futea mai bine. Ce ai putea face ca sa iti faci pizda sa se simta din nou bine aka sa te futi din nou cu vechea pula?



A. Sa te bagi in seama. Asta ar fi prima varianta a fetelor pentru a-si recapata pula. Se folosesc de cele mai cretine pretexte ca sa aiba ocazia sa se vada cu tine, doar doar de iti aduci aminte de pasarica ei si de cat de bine era. Si de parca nu ar fi indeajuns ca sta si te suna din toate motivele, fie si daca si-ar fi rupt o unghie in timp ce se masturba cu gandul la pula ta, iti mai traneste in fata si vreo 2-3 amintiri, pe sistemul sa iti aduci aminte ce fel era atunci. Pentru ea nu mai conteaza decat pula ta, ori pentru ca e disperata, ori sa isi dovedeasca ca inca te mai poate cuceri si ca a ramas the alpha female. Pentru ca femeile nu sunt normale la cap. Daca te-ai despartit de ele si apoi te vad cu alta pizda, se simt ofensate, chit ca ele au fost alea de ti-au dat cu jet. Nu, in momentul in care tu vrei sa futi o alta rozeta, se trezesc sa te reucereasca numai ca sa se simta ele bine, sa dovedeasca cuiva, invizibil de altfel, ca ele intotdeauna vor avea prioritate in fata oricarei pizde si ca tu o sa le iubesti pe ele toata viata (asta se intampla daca aveti relatii de lunga durata!). Pizdele sunt smechere. Pizdele sunt niste animale si practic prin acest lucru isi marcheaza intr-un fel teritoriu. Tu poti sa nu mai fi cu ea, dar ea tot o sa se simta ofensata daca esti cu altcineva. Pentru ca ele vor sa te vada ca suferi dupa ele si ca ea era totul pentru tine. Pentru ca toate se cred femme fatale desi sunt niste femme anale.



B. O alta modalitate prin care pizdele vor incerca sa te recucereasca e tot prin bagatul in seama. Dar mai finunt. Se imbraca deodata mai sexy, isi pun un dres plasa, o culoare in par, un decolteu, un pierce, o maslina in frunte. Te pandesc pe la concertele sau evenimentele la care te duci si te trezesti surprinzator deodata cu ele. Te intampina cu zambetul pe buze, iti spun ca totul merge bine dar se uita in acelasi timp in ochii tai cu privirea aia de "nu merge bine, te rog, fie-ti mila de mine si fute-ma din nou". Si daca se nimereste sa aiba si de la natura ochii mari, deja ai un boner la faza aia si nu mai poti scapa decat daca te gandesti la bunica-ta cum danseaza goala peste masa unde mancai cand erai copil.



C. Te ignora. Fraaate, asta cu ignoratul e deja expirata. Daca vrei sa o saluti pe strada, te ignora si se uita la tine de parca ar mai avea putin si te-ar scuipa in gat cu toata flegma adunata din univers. Si cum tu esti pula, o sa cazi prada acestui mod de re-agatare si te vei intreba ce are, de ce se comporta asa, etc adica te face sa te bagi tu in seama cu ea ca apoi sa iti dea peste bot iar cu o replica de genul "Tu m-ai cautat, nu eu pe tine"



Sunt multe modalitati prin care femeile vor sa isi recucereasca pula demult pierduta, insa astea sunt printre cele mai comune. Mai exista si pizdele disperate care dau cate 300 de mesaje pe zi si 1000 de apeluri ratate sau care trec la amenintari (vezi daca faci poze cu ele atunci cand te futi?). Oricare ar fi, nu vei castiga niciodata, decat daca ai niste nervi de otel si esti singur. De ce? Pai nervii iti trebuie sa rezisti la sculamentul de pula special provocat de ele sau sa iti vina sa nu iti distrugi telefonul de 110000 de euro din cauza bipurilor agasante. Iar singur ... singur e mai bine, pentru ca daca se trezeste fosta pizda cu recuceriri in timp ce esti cu alta se lasa cu un ditamai Armaggeddon, pizda noua se supara pe tine si pe ea, pizda veche se da la tine, pizda noua vrea ea sa te recucerasca, pizdele incep sa vorbeasca intre ele, se intalnesc deja la suc si apoi se hotarasc sa nu mai fie pizde pentru tine. Ca dupa juma de an toata povestea sa o ia de la capat cand iti gasesti alta pasarica.





Scuzati limbajul, l-am folosit doar in scopul unei valori artistice pentru a sublinia depravarea femeilor, mintea (ce se gandeste numai la porno) a barbatilor si rahatul din toata situatia :)



La revedere!

5 comentarii:

toxxique spunea...

GENIAL!!!! Nici ca putea fi spus mai bine! Felicitarile mele, am ras teribil de mult!
True,true...

Ion Inteleptul spunea...

Pai ori spui verde-n fata ori barfesti pe blog sau pe FB de una singura. Se pare ca a 2a varianta este varianta verosimila pentru simplul fapt ca nu stii, sau iti este frica sa te confrunti cu o situatie. Stii cum se numeste asta? Lasitate. Ba mai mult: dupa felul in care te exprimi se vede clar si o pata mare de frustrare, se pare ca ceva nu te satisface.

Vrexu spunea...

Ugh, credeam că ai uitat cu totul de blog (wow-ul de care tot ți-am zis..)
. Mai am prietene ce lucrează ca game-tester pentru EA Games și deduc că treaba e bună acolo. Pentru prima dată (indiferent de situația în care sunt situat) consider că ai descris faptele foarte, foarte bine. Deși în cele din urmă scapi de orice metodă ar aborda ele.. (din păcate în 2-3 ani.. sau mai mult)

Vrexu spunea...

ps: Ugh, și credeam că ai renunțat la moderarea comentariilor.

Unknown spunea...

Pentru Ion
"Acuma, majoritatea de ma aveti pe facebook ma cunoasteti. In general ma pis pe toti si pe toate si spun tuturor verde in fata ce ma deranjeaza. Insa am descoperit ca mai frumos e sa chinui persoana respectiva cand nu stie daca te referi la ea sau la altcineva, sau si mai amuzant este atunci cand nu isi da seama ca e vorba despre ea si o vezi comentand si sustinandu-te. Merg pe principiul acesta astazi si dau frau unui nou stereotip, al femeii ca alea sunt disperate (persoanele de fata se exclud, ahem)."

Mai citeste o data. Nu, nu sunt frustrata.