vineri, 26 august 2011

Asta e!

Poate majoritatea dintre voi nu aveati habar insa pana in ziua de ieri eram o salariata perfecta dornica de munca. Astfel ca mi-am dat demisia si ieri a fost ultima mea zi de munca. Nu am facut asta pentru ca era naspa sau rau, in nici un caz, insa am simtit nevoia de o pauza ca sa ma ocup de proiectele personale (Tanz Die Revolution, Malice Art, si multe altele). Am lucrat timp de un an jumate la renumita firma Electronic Arts (EA bitchez), am contribuit la jocuri ca Medal of Honor, EA Create, Battlefield 3, Battlefield Play4Free, Need For Speed Shift 2, etc, dar am considerat ca momentan sunt alte prioritati. Desigur, voi reveni acolo daca voi gasi o pozitie ce imi va face cu ochiul si dupa ce o sa ma plictisesc de stat acasa.
Este trist oarecum, pentru ca o sa imi fie dor de toti colegii cu care am tot ras si glumit si le-am demonstrat ca sunt mai barbata decat ei :) Am cunoscut niste persoane extraordinare cu care voi ramane pe viata prietena, dar am cunoscut si persoane care m-au enervat.
Si m-am simtit atat de bine cand m-au asaltat cu totii ieri cu mesaje frumoase numai ca sa raman...

In alta ordine de idei, voi pleca in Galati aproximativ doua saptamani pentru "purificare". Facand parte din clasa muncitoare rareori imi luam concediu, daramite 2 saptamani cand in lege ai doar 21 de zile libere (pe an)... Asa ca voi sta sa recuperez in cele doua saptamani, aceasta perioada.

Si ca sa continui frumos ....

30 Day Song Challenge

Day 13 - A Song That is a Guilty Pleasure



Da, imi place Snoop Dog (in general). Iar David Guetta are un talent sa faca piesele foarte catchy. De altfel am FOARTE multe "Guilty Pleasures"...

4 comentarii:

Ioana Filipaş spunea...

Uuuu, reîntoarcerea la timp liber! :) Aștept cu drag să-ți văd noile creații!

Ioana Filipaş spunea...

Apropo, chiar e foarte catchy piesa, și mie toată ziua-mi sună în minte :)

Atrophy spunea...

Cam off-topic, dar mi se pare mie sau Thania Quinn aia incearca prea mult sa fie ca tine? Is confuza.
Corecteaza-ma daca am gresit undeva.

Unknown spunea...

@Ioana: Mersi, mersi :D
@Atrophy: Sa fie! Oameni fara personalitate....