sâmbătă, 7 iulie 2012

Despre cluburi si seriozitate

Scriu acest post dupa ce a trecut ceva timp de la evenimentul "Disaster Party" ce a avut loc in Obey Club, pe data de 23 Iunie. Au avut destule zile sa imi raspunda sau sa ne contacteze (pe mine sau pe Gratiela) in privinta unor lucruri ce tin de bun simt pana la urma.

Cu doua saptamani inainte de eveniment, am fost contactate de niste persoane din partea clubului Obey pentru a tine o petrecere cu tematica gothic-industrial. Inainte de orice eveniment, am pus la punct anumite lucruri. Le voi scrie mai jos pentru a observa ce indatoriri "groaznice" avea respectivul bar:
-bere la 0.5 (avand numai bere la 0.33, ne-au asigurat ca vom avea bere la 0.5)
-afise printate (ei singuri oferindu-se sa puna in El Comandante
-flyere (la fel, ei au venit cu ideea)
-cate un shot gratis la intrare (deasemeni, tot ei cu ideea)
-plata 150lei pentru cele 3 tricouri pe care noi le oferim la fiecare editie


Toate bune si frumoase, urmeaza seara cu pricina unde:
-NU era bere la 0,5l, sub un pretext pe care nu l-am inteles prea bine. Ideea e ca ei stiau acest lucru cu o saptamana inaintea evenimentului, ei nevrand sa ne anunte de acest lucru destul de important (ca doar lumea nu are chef sa dea 6 lei pe o bere de 0.33). Dupa o conversatie mai aprinsa in seara respectiva, am cazut de acord sa cumpere la doza bere, asta neimpiedicandu-i sa isi bata joc de clienti atunci cand se terminau dozele.
-NU a existat nici un flyer, afis
-NU a existat nici un shot gratis la intrare
-Au disparut cu banii, au inchis clubul, nu mai au nici macar activitate pe facebook. Telefon nu mai exista,  desi in seara respectiva si a doua zi ne asigurasera ca ni-i vor da. Coaiele se pare ca lipsesc din moment ce ne evita intr-un mod destul de evident.

Vanzare s-a facut. Lumea a stat pana la 4-5 dimineata, insa multi au plecat la inceput cand aflasera de pretul berii (inainte de a discuta sa aduca dozele). Cel ce avea grija de bar, a asigurat-o pe Gratiela ca a fost o noapte ok, deci nu a fost proasta.


Va rog frumos, OBEY Club, sa speram ca data viitoare cand ne vom intalni, o sa fie pentru a va plati datoria, si nu din motive mai neortodoxe. Realizez ca poate nu o sa vedeti aceasta postare, dar o sa vada altii care poate va cunosc, sau poate nu. Lipsa de respect si de seriozitate trebuie pedepsita, sa afle si altii, sa nu aiba aceleasi probleme.

P.S.: Nu am avut niciodata probleme cu plata pana acum. Era cazul la un moment dat, nu?

Niciun comentariu: