sâmbătă, 28 iunie 2008

Ochi


Dreapta - ochiul meu


Cum de a devenit trend deodata sa pui la avatar ochiul tau exact dupa ce mi s-a sters contul de pe hi5?

14 comentarii:

Anonim spunea...

Stai mai calma, macar cu photoshopu sa arate lumea bine :))

Anonim spunea...

Trendu' asta de care zici tu e vechi, draga. Nu te copiaza pe tine nimeni. Ii copiaza pe altii asa cum si tu, la randul tau, i-ai copiat.

Dee spunea...

Ce rahat :)) Acuma isi fac de cap ca nu mai esti tu.Daaaa iooo zic sa'ti deschizi un cont fantoma si sa-i spionezi p'astia ca cine stie care ce mai face.Si cand il prinzi....muahaha >:)

Dee spunea...

Sorry pentru nebunia din comentariul anterior.I'm just high on sugar.:D

MB spunea...

a.s esti prost/proasta

Anonim spunea...

Daca cineva te dezaproba, tu alta replica nu ai ,decat apelativul 'prost'?
Din cate spui tu, te duce capsorul. Ce-ar fi sa demonstrezi ca esti in stare sa ataci ,respectiv sa te aperi, fara jigniri si cu argumente bine intemeiate?

MB spunea...

pentru "anonim":
De demonstrat nu are sens. Daca incep sa folosesc subintelesuri si alte lucruri de finete, ala tot nu o sa inteleaga nimic.
Nu toate persoanele stiu sa inteleaga o ironie sau o subtilitate. Altii nu inteleg decat injuraturile. Si cum cei ce se simt vizati fac parte din ultima categorie, nu are sens sa ma sinchisesc pentru ei.
In plus, ma amuza faptul ca apoi se ataca. E distractiv intr-o oarecare masura

MB spunea...

Pentru toti anonimii care dau comentariu la acest entry: am zis eu cumva ca sunt singura persoana cu poza cu ochi? Eu nu vad...

Anonim spunea...

well..adevarul e ca faza cu ochii e chiar super extra veche..cred ca a aparut pe undeva pe cand a aparut si poza cu bebelu care are ochi albastri si retsul e alb negru..si aopi altele..
sincer..in unele chestii chiar ai dreptate..in altele exagerezi in ultimu hal..nu te supara dar nu etsi chiar centrul uneiversului si tu nu toate tipele te copiaza. la fel cum e si faza cu ciorapii.. nu zic numai de mine (ca mie mi s`a parut tare ideea cu ei rupti cand am vazut`o pe una acum vreo 6 ani intr`o revista)..dar am prietene care au la fel..si cu siguranta nu te`au copiat tocmai pe tine!!!
anyway..ideea e ca..nu mereu ai dreptate..and stop beeing so ego-fucking-centrist
ah da..si daca tot dai o replica..nu ma jicni cu o propozitie.. ma astept la mai mult

MB spunea...

carmilla's masque.... de cate ori este nevoie sa repet ca se refera la orasul Galati?

Anonim spunea...

adica tu vrei s imi spui mie ca toate tipele care sunt, se dau sau vor sa fie goth plm..bla bla...te copiaza pe tine?
well..cum sa iti spun..cred ca o cunosti si tu pe celebra bloodstained morgue sau cum dracu are nick..well..tipa asta acum 2 se chinuia sa se dea fan nirvana si nu`i iesea, in afara de melodia aia cu ploaia de la cargo nu mai stia sa cante nimic altceva. arata ca orice wanna be de pe strada. a inceput sa umble prin anumite locuri, M`A VAZUT PE MINE si brusc a devenit goth. dar eu acum nu pot sa spun k moama ce cool sunt eu si cum ma copiaza toata proastele. ca poate nu`i asa! poate doar a suferit o schimbare brusca..din cu totul alte motive...[faptul ca eu cred ca e falsa pana in maduva oaselor e cu totul altceva :P )
oricum..eu nu te acuz si nu spun ca nu ai dreptate. ai dreptate in foarte multe chestii, cu barfele prostilor etc. dar incearca sa le fii superioara! (pt k sincer chiar cred ca esti) alta arma mai buna pentru prosti nu exista in afara de pura indiferenta! nu te cobori la nivelul lor!!

Anonim spunea...

Astia's asa de idioti 8-|
Cand aveai contul vechi nu au indraznit :p Dar na,poate ei cred ca Malice e oarba :-?

Anonim spunea...

Buna,Malice. Ti-am citit blogul si ti-am mai vizitat si celelalte siteuri. Referitor la faza cu ochiul,am si eu un entry in care vorbesc/scriu despre obsesia tutoror de a fi originali. Te respect pentru stilul pe care ai avut curajul sa il adopti,dar asta nu te face prima adepta a lui. Iar din faptul ca oamenii te-ar copia poti sa sustragi si o doza de admiratie din partea lor,admiratie care i-a facut sa imite ceva deja facut(pozat,in cazul asta) de tine.
Numai bine

Anonim spunea...

Bine. Dacă tot am intrat să citesc replicile.. I know that eye! (cred) Dar.. ultima dată când am pus un comentariu pe un profil al persoanei în cauză m-am trezit cu o avalanșă de texte foarte nasoale + un block user :)).
Bine, a nu se înțelege că-s de părere că te-a copiat - pozele sunt asemănătoare însă.. în câte moduri total diferite poți fotografia un ochi?(retorică)