joi, 5 iunie 2008

Sunt subiect de barfa pe HaiFaiv

Cercetand in putinul meu timp acordat internetului(nu cum cred altii ca stau cu orele, in general am multa treaba) am descoperit ca pe doua don'soare le preocupa viata mea extrem de mult.

Cele doua persoane?
Una din ele a mai aparut pe acest blog, e vorba de Noree, cea care se ataca imediat cum i-ai zis ceva si inca o persoana de care m-am legat acum cateva zile ca pupa lumea in cur.(P)

Conversatia este pe hi5 oricum.
Sa incepem

P:"urat din partea ei..sa ajungi pe un blog amarat si sa citeasca lumea lucruri inflorite, spuse intr-un oarecare fel ca sa dea amploare textului"

Blog amarat? Gresit. Mai incearca. Si nu voi sterge blogul acesta niciodata.

N:"ah, da stiu si de ala...dar ala e rezultatul unei vendete personale...ma rog...lasa sa scrie ce vrea... oricum ea s-a cam facut de ras in multe locuri lately si a adunat dusmani, in timp ce eu, dimpotriva, mi-am facut noi prieteni (chiar si pe tine...app, ai dreptate cu ce ai scris la jurnalul meu, e trist ca oamenilor nu le pasa dincolo de aparente)...deci nu are rost sa ma mai chinui cu ea...la urma urmei, ea o sa fie cea care sufera... :)"

Nu e nici o vendeta personala draga mea. Tu te-ai facut de ras ca ai pus imediat la suflet ceea ce ti-am zis. Tu te ataci. Repet, tu te faci de ras. Si da, am multi dusmani ca nu pup lumea in poponet ca altii.

P:"eu daca as fi in locul ei mai bine as tace din gura si nu as mai folosi replici cu "eu sunt nu stiu ce" pt. ca asta nu da dovada de maturitate si in final cand i-am mai trimis vreo 3 commenturi nu le-a acceptat..de parca i-ar fi rusine..e mai usor sa zici "yer fucking dumb" dupa cum a si zis in loc sa isi sustina punctul de vedere cu argumente...dar stai..nu are timp pt. ca se ia de "cocalari" si de cui nu ii convine ei..."

Faptul ca stii cine esti da dovada de maturitate! Si de ce sa iti accept commenturile sa imi stric bunatate de pagina cu prostia ta? Timpul meu e pretios, il ocup cu multitudinea mea de talente pe care tu nu le vei stapani niciodata. Ti-e ciuda cumva?

P:"oricum banuiesc ca stie sa se faca placuta si poate chiar e de treaba"

Faptul ca am multi prieteni denota acest lucru. Sunt de treaba cu persoanele care au ceva in cap si care merita.

P:"cik si face 2 face are obiceiul de a se lua de lume...mai ales de "fetitzele" care au dresuri ca ea....intr-un cuvant..rupte...si le ia la bataie sau le trage de par...hmmm...treaba ei :D..."

Ce se raspandeste vorba. Lasa ca asa e bine. Sa imi stie lumea de frica, sa mai zica cineva ceva. Diplomatia nu merge la prosti...

P:"mi ajunge atata discutie despre ea:)))....i-am acordat mai multa atentie decat ar merita pt. modul in care mi-a vorbit..si cu toate astea nu i-am sters comentariile....si sincer daca o sa citeasca ce am scris noi aici...sper sa nu se atace pt. ca nu sunt decat adevaruri aici."

Nu m-am atacat, stati linistite. Daca a aparut asta pe blog nu inseamna ca m-am atacat. Ci ca ma amuza ca nu imi ziceti pe fata. Daca m-as fi atacat as fi reactionat ca Noree.

Concluzia?

Is videta dom'le.


Si ca sa evit comentariile lor, nu dom'le nu ma laud cu asta. Dar asta denota ca voi nu aveti ce face. Mai cititi o carte, faceti si voi ceva constructiv, nu va mai lalaiti toata ziua pe hi5.
Iarasi va faceti de ras fratilor. Sunt curioasa ce comentarii vor fi dupa acest blog.

2 comentarii:

Blashyrkh spunea...

E cam tragic-comic :|

N-am sa inteleg niciodata de ce ataca atat lumea pe internet ... Chiar conteaza atat de mult ce parere au deespre tine oameni pe care nu i-ai cunoscut niciodata? Unii tin atat de mult sa fie celebritati pe net , si cand-colo n-au cu cine iesi la o bere .. :|
Trist ... In timpul ala in care te-au barfit pe tine, puteau sa faca ceva mult mai constructiv ... Dumnezeule 8-|

Cristina Sîmbeteanu spunea...

Nu stiu de ce ii acorzi atata atentie "vedetei" si imi mai si faci publicitate (negativa ce-i drept,dar tot publicitate e) pe blog.