vineri, 1 august 2008

Noutati, chestii, trestii

Incep printr-un cult al personalitatii si a ma ridica in slavi ca sunt o persoana prea rock pentru lumea asta. Infinitele mele cunostiinte si abilitati depasesc cu mult persoanele normale ca pleava societatii.
Nu ma intrebati de ce am inceput blog-ul cu o asemenea "auto-lauda" insa mintea mai mai deviaza de pe sinele ratiunii cateodata.
Asta se intampla cu mine in ultimele zile.
Unii spun ca sunt doar aiurita din cauza schimbarilor majore din viata mea, altii ca e sindromul clasei a 12-a(pentru prima oara cand aud de asemenea lucru).
Ca sa va infrupt cu o bucata de informatie, a aparut deja cronica la Artmania 2008 si interviul Gamma Ray pe site-ul Metal Act:

Cronica si poze aici

Interviu cu Kai Hansen - Gamma Ray aici

Si daca tot suntem la acest punct mai mult sau mai putin jurnalistic, va informez ca ma tenteaza gandul sa ma inscriu si in Global Domination. Acolo pot da de pamant cu o groaza de formatii fara sa imi dea nimeni in cap ca nu am fost politicoasa sa nu am avut un limbaj adecvat.
Si pot sa imi bat joc la nesfarsit de Nightwish (la naiba, cat urasc formatia aia!)

Trecand peste aceste lucruri, tin sa va anunt ca in fiecare joi, in club Acolo (fostul Downstairs), calea Mosilor 138 Bucuresti, se tine seara de industrial organizata de baietii de la AKM. Ceea ce ma bucur ca nu trebuia sa se tina pe timpul verii si imi convine ca au revenit. Deci rock. La Mures chiar!
"Prima" editie a fost ieri unde cu siguranta nu mi-am facut lipsita prezenta mea totalitara. Am topait oleaca, am baut niste vodka, bere, tot ce e mai bun.

And sth funny pentru microbisti


Steaua - Galatasaray


Ce fac turcii din oi? Le fac kebab

8 comentarii:

Anonim spunea...

Ce inseamna "o persoana prea rock" ? si nu prea exista infinit, doar cei ce cred in dumnezeu speculeaza ca el este infinit(sau puterea lui sau energia... wtvr) dar in orice caz nu ar trebui sa te mandresti tu cu ceea ce crezi ca esti ci ar trebui sa ii lasi pe altii sa te felicite pentru ce cred ei ca esti (ceea ce crezi ca esti oricum se schimba si se va schimba...) oricum ti-am scris pentru ca sunt plictisit si nu ti-am mai scris pana acum.. sa nu o iei in nume de rau dar astea sunt cateva din gandurile mele pentru post-ul asta(ganduri subiective, desigur)

Graethel spunea...

anonim, nu are rost. aprecierea de sine e cel mai sanatos lucru si cine nu iti e apropiat nici daca meriti nu te apreciaza! deci, eu sustin atitudinea.

Malice, m-as bucura daca mi-ai satisface o mica curiozitate. Dai la facultate? Si daca da, care?

MB spunea...

Dau la facultate la Bucuresti, initial optez pentru fotografie ca apoi sa continui cu arta digitala. Insa daca nu voi reusi din prima(desi nu cred), voi da la jurnalism.

SilentDance spunea...

cine naiba e anonimul asta mai?? oricum ... atunci uite , elis este cea mai rock persoana care exista , abilitatile ei infinite+1 depasesc toata suflarea omeneasca si in plus e ival si darc si got .

Dee spunea...

Nice, oricum parerea de sine mereu trebuie sa fie buna.Pentru ca asa te vad si altii dupa aceea.
Si eu am o parere foarte buna :))[pot spune ca ma iubesc]
Hmmm "ce fac turcii din oi-fac kebab"...woai, i hate them..Cum poti sa faci asa ceva cu oile? How can you eat dead things?
No way. Don't eat animals!

Kittie Scarlett spunea...

nu mananc kebab >.< da sunt stelista:))
cuaie esti hepi si esti rooooooooooock...!!! [eu am personalitati multiple...acuma is balena aia supraponderala pupincurista fara "got feshan"]\:d/

herminedirt spunea...

lol, sindromul clasei a 12-a. am trecut si eu prin el acu cativa ani. totusi, nu cred ca e vorba de asta in cazul tau. sau, ma rog, vom vedea o data cu trecerea timpului.

Onishka spunea...

Eu sunt de acord cu anonimul ala.