marți, 3 martie 2009

Pseudoroacherii si emisiunile

Mi s-a acrit sa tot vad pe majoritata profilelor de pe net ale roacherilor cum ca ei se uita pe Discovery Channel. De fapt, foarte putini sunt cei care chiar pricep ceva din emisiunile alea, iar majoritatea scriu cat mai multe emisiuni doar ca sa para ca dom'le, ei sunt inteligenti ca se uita pe acest post.
Personal, ma uit la multe emisiuni de pe Discovery World, Travel & Living, Science, etc si poate de aceea mi se face scarba cand vad ca lumea pretinde acest lucru.
Dar hai sa incepem cu cele mai "populare" emisiuni de pe aceste posturi, care este rolul lor initial si ce pricepe majoritatea din ele.
Una dintre cele mai vizionate este, desigur, Miami Ink, ca deh, este vorba despre tatuaje. Majoritatea care se uita de fapt la aceasta emisiune, nu sunt interesati intr-un mod special de tatuaje, dar da bine(cred ei) cand spui cuiva "moama, ma uit la Miami Ink, e vorba despre tatuaje bai! Fain tare de tot!"
Acuma, referitor tot la aceasta emisiune sunt adolescentele care ori se umezesc cand il vad pe Chris Nunez sau Ami James, ca restul doi sunt naspa in viziunea voastra, ori se umezesc cand o vad pe domnita Kat Von D, care este o tarfa ordinara.Eu nu va inteleg, ce in pula mea va place la ea?Bun, stie sa faca tatuaje, altceva? In afara de asta, ea este un gunoi, are un caracter infect, se gandeste numai la bani, daca nu stiati a fost data afara din cauza asta si dupa ce a vazut ca nu mai poate sa isi scoata bani de pe spinarea lor, s-o gandit sa isi faca si ea emisiunea ei "L.A. Ink", unde logic, ea este idolatrizata si toate cacaturile astea + ea nu primeste mai putin de 200$ pe un tatuaj. Pai, fa proasta dracului, deci tu practic recunosti ca faci asta de dragul banilor, nu de dragul artei cum te tot lauzi tu.

O alta emisiune "roc" este Orange County Choppers. De ce se uita lumea? Ca e cu motociclete frate... Cati intelegeti de fapt ce rahat mananca aia acolo? Va zic eu cati. Putini. Majoritatea se uita doar ca sa vada modele de motociclete sau ce panarami au mai facut familia Teutul.

Mythbusters este deja la ordinea zilei. Multi dintre voi va uitati asa, doar de distractie, ca de priceput fenomenul prezentat intr-un mit sau de ce nu se poate oricum nu reusiti. Poate ca unii dintre voi sunteti labagii si va uitati la Mythbusters dupa tatele lui Kari.

Acestea sunt cele 3 emisiuni principale de pe Discovery la care se benocleaza lumea fara sa aiba habar. Astea ca astea, tot sunt mai bune decat aberatiile alea de pe MTV la care se uita lumea. Eu nu pricep rostul emisiunii Strutter la care m-am uitat din curiozitate la un episod. Mi se pare extraordinar de vulgar si de prost gust. Exact tipicul umor american cu tate, cur, pizda, pula etc. Ca altceva ei nu au in cap. O alta emisiune de acest gen este si Furries sau cum s-o chema care e plin de sex, sex si iar sex. Nu inteleg cum pe voi ca amuza aceste lucruri. Sunteti superficiali si nu stiti ce inseamna umor cu adevarat.

10 comentarii:

Kittie Scarlett spunea...

Ce tare...aud pt prima oara de emisiunile astea de pe MTV. Ma faci curioasa :|
(aveam de gand postul asta sa-l semnez si sa-l dau anonim :)) da' nu cred ca-mi iese)

Anonim spunea...

Tre' sa scrii si de persoanele gen kittie scarlett !!! intelegi ce vreau sa zic.Adica ea e atat de underground incat ... nu se merita sa se uite pe MTV !!! Taci dracu' si recunoaste ca ai auzit de emisiunile din post si sa crezi ca nu cresti in ochii nostrii !

Anonim spunea...

Majoritatea se uita pe Discovery ca sa para"tru"si sa le arate si prietenilor lor,la randul lor si ei pseudoroacheri cat de mietal esti daca te uiti la ele.About me-urile de pe HaiCinci abunda de emisiuni din care ei de fapt nu inteleg nimic.Strutter e o porcarie perversa,fara pic de umor.Ai abordat un subiect interesant,chiar mi-a placut post-ul asta.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

M'am cacat pe mine de ras cand am vazut ca ai mentionat emisiunea Orange County Choppers. Putoii de 13 ani duar sa mai cada in cur de admiratie cand ii vad pe aia. Oricine stie cate ceva despre choppere sau despre motociclism in general, nu'si pierde vremea cu rebutu ala de emisiune, care nu face decat sa spele creierele copilasilor. "Ei construiesc adevaratele bobbere". Voi ati vazut vreodata un bobber adevarat? E patetic. Fac rusine motociclistilor. huaaa

Evident, inca rad :))
Multumesc, Alice, pt acest post. Absolut delicios. Pedobear imi da dreptate.

O semnez si eu si'o dau anonima.
Gabi.

Thania Quinn spunea...

Ai dreptate cand vorbesti asa despre Kat, iar cei care o idolatrizeaza ar trebui sa mai privesca si realitatea. Nu conteaza numai faptul ca stie sa faca tatuaje, cat conteaza dorinta de a face bani care stagneaza in ea. De fapt cred ca e impropriu spus 'stagneaza', pentru ca este intr-o oarecare crestere.
Despre celelalte 2 nu stiu cati sau ce inteleg, asa ca nu ma pronunt.
Insa tin sa spun ca mythbusters nu este o emisiune de divertisment asa cum cred unii. Este vorba de stiinta, si in general foarte multa fizica combinata cu multa ingeniozitate. Dar deh! este 'trv'. Si vorba aia: Hei-hoi! Hai si noi!

Kittie Scarlett spunea...

Cum zici tu dihanie, dar mai devreme sau mai tarziu ar trebui sa accepti ca sunt si oaeni care nu se uita la Tv si care isi procura informatiile ce ii intereseaza prin alte metode. Daca nu esti in stare sa accepti asta, fa-ti un control.Numai bine!
Malice, oriunde te duci, conteaza sa iti fie bine...restul le rezolvam noi.Si daca ai dreptate, atunci astenia asta ma omoara, zau.

RudeGirl spunea...

Buna,
Nu comentez in legatura cu caracterul ei, dar la faza cu tarifele nu ai dreptate: in orice salon e impus un minim din asta (inclusiv la LoveHate sau cum se mai numeste acum) - asta nu inseamna ca o steluta de 1cm costa cel putin 200$, ci ca nu se fac tatuaje atat de mici. Ceea ce e logic, avand in vedere ca unii asteapta si cate sase luni ca sa-si faca un tatuaj la HighVoltage sau la LoveHate.
Ca idee, in saloanele bucurestene, minimul era acu 6-7 ani de 500 mii (iar de banii astia chiar nu-ti faceai altceva decat steluta de 1cm, fara umplutura). Nici nu vreau sa ma gandesc cat e minimul acum, mai ales la halul in care lasa de dorit calitatea...

Aberesque spunea...

De ce sa o invinuim..adica..cine nu vrea sa faca bani azi?
Ar tatua oricum chiar daca nu ar face bani, dar daca tot face si e buna la asta, de ce sa nu profite?.. Ca e curva nu e relevant poate sa fie si bi din partea mea, si in plus, e femeie, se subantelege ca ii place banu'. In plus, stie sa tatueze, deci cred ca se merita minimul de 200$. And she's got style. Nu-i de mirare ca e placuta, parerea mea :D

Anonim spunea...

Legat de partea cu tatuajele.. "gunoiul unora, comoara altora" (sau așa ceva). Also known as: mie-mi pare deșteaptă tipa tocmai pentru că scoate o groază de bani din asta. Cel puțin din câte am înțeles din ce am citit. Nu mă uit la Discovery.

Legat de Myth Busters, aici chiar e o problemă. Testele lor sunt atât de incomplete și irelevante.. Și-mi vine Gigel și-mi spune: "Au demonstrat la bla bla, deci e un adevăr universal valabil" și ăsta e argumentul lor final.