sâmbătă, 4 aprilie 2009

A venit primavara...

Buna dimineata dragii mei! Voi reveni astazi cu un "update" a tot ceea ce s-a intamplat in ultimele zile.
V-am spus mai demult ca ma duc la o roackateca de prin Galati. Am fost, am vazut si acum imi spun parerea. Stiam ca nu am mai iesit de mult prin baruri in oras, dar credeam ca lumea deja ma stie. La naiba, credeam ca sunt "icon" si o vedeta :)). Pe langa faptul ca erau numai personaje necunoscute pentru mine, mai aveau si tupeul sa se uite intr-un hal la mine de parca le-as fi dat in cap sau as fi fost ultima manelista. Motivul? Eram imbracata in alb dom'le, o insulta adusa metalului si rockului in general. In fine, lasam asta la o parte, cred ca nu mai are sens sa comentez si playlistul. Sau are. Aceleasi piese de acum 2 ani, aceleasi lucruri, eventual au incercat sa mai diversifice si sa ma fute la creier cu cateva piese live care in 99% suna mai de cacat decat originalul.
Concluzia? Ma pis pe rockotecile astea. Sunt gay si fara nici un viitor. Da' ce sa faca si puii ghiavolului? Incearca intr-un mod penibil.

Lasand asta la o parte, am mai participat la un eveniment zilele acestea, si anume la Festivalul de Teatru intre Licee ce s-a tinut la Liceul de Arta. Nu am stat sa vad toate piesele, ci am digerat doar piesa ce a regizat-o Gabriela, "Bang Bang You're Dead". Ce pot spune, o iesit ghini, ca nah, don'soara are talent si mi-a placut mult. Acuma vine partea in care eu ma mandresc cu afisul care i l-am facut :


Colac peste pupaza, s-a redeschis de acum doua saptamani, barul copilariei mele, si anume Mea Nox. Acuma se cheama Taverna Dinogetia, este mai mult spatiu, amenajat mai bine si nu mai pute a mucegai, borala si pisat ca pe vremuri. Desigur, am dezvoltat o atractie pentru acel bar si nu ma voi mai dezlipi de acolo.


De asemenea, as vrea sa va intreb, pe voi din Galati, cui ii place post-punk, neofolk, gothic rock, deathrock, etc. V-as ruga sa ridicati o manuta si sa imi spuneti ca poate va pregatesc ceva.

La reveredere!

8 comentarii:

Anonim spunea...

doar SWANS atat imi place din ce genuri ai enumerat tu !De ma vezi prin ce zici tu ca s-a deschis nou acolo, fa-mi cinste cu o bere, sau un suc, sau o cafea sau ce are ... si nu te complica sa organizezi ceva evenimente ... o faci degeaba ... nu te va aprecia nimeni !

Ena spunea...

Poate daca ai sa le pregatesti ceva ai sa dobandesti doar o satra de oameni care vor fi acolo doar de act de prezenta..dar poate uni vor deveni interesati(sau mai bine asteapta pana cand va fi cool,cei care chiar nu se incadreaza aici nu e nevoie sa se simta ofensati!)
oameni nu apreciaza o melodie pentru ceea ce este ci doar daca si alti o stiu (efectul de turma sau deviza "ascult doar ce este la moda" din pacate uneori e valabil si "hei eu sunt emo,goth,rock etc ce e la moda,desigur!")

Pusha. spunea...

ce mi-as fi dorit sa vad si eu piesa de teatru...

Filmul stiu ca e tare... Damn 8-|

Anonim spunea...

Hai mah Malice k nu a fost kiar asa najpa la rockoteca aia:))...tre sa vezi partea plina a paharului...nuj exact care, da sigur a fost si o parte plina...:-??....
PS...dak te apuci sa faci tu ceva..kiar dak vine sa cante Slayer live si o sa fie moca, tot o sa te manance unii de cur...da'...io te sustin...

Cristi Bodom

kodo spunea...

m-as multumi cu un tracklist dinainte :>

Anonim spunea...

Bre, deci felicitari noua, da?! O sa ii iau pe copilasi si o sa jucam piesa in tuate liceele care au amfiteatru :>

G.

Anonim spunea...

Anonima cu G. bat la pariu k e Gabi...dupa acel "tuate"....ma rog..mai sunt si alte detalii mult mai evidente:))

Anonim spunea...

Da, anonima cu G. e Gabi, adicalea eu, iar anonimul de deasupra mea, care se'arunca la pariuri e..?