vineri, 22 mai 2009

Un an si 3 zile

Ar fi trebuit sa fac acest articol acum 3 zile, pentru ca pe 19 mai 2008 am infiintat mirobolantul meu blog care si-a batut joc de persoane si a incercat sa le deschida ochii punandu-i in genunchi pe coji de nuca.
Ar fi trebuit sa fac asta acum 3 zile insa eram prea ocupata sa ma destrabalez degustand din licori bachusiene in barul preferat, Taverna Dinogetia.
Imi este lene sa va spun ce s-a intamplat in ultimele zile si de ce am absentat practic din lumea extraordinara a internetului...
...
...
Hai ca va zic. Am fost plecata in Bucuresti timp de 5 zile ca sa frec menta pe o bunaciune de tablita grafica Wacom, sa asist la Noaptea Muzeelor, sa imi schimb din nou parul (din nou...DIN NOU!) si pentru alte motive ce nu sunt demne de a le stii toata lumea.

Dar, avand in vedere ca totusi a trecut un an de cand a facut ochi prima oara acest blog, ar trebui sa bag niscavaia statistici p'acilea si picanterii. In cazul in care nu l-ati urmarit de la bun inceput, sa aveti o mica (mare) retorspectiva.

Am avut vizitatori pana acuma din 42 de tari (42 -> The Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything) printre care, logic, romanii sunt pe primul loc, urmati de suedezi, canadieni, francezi si americani. Inca nu mi-am dat seama ce cauta mexicanii, coreeni si islandezii pe blogul meu... Oh da, am uitat. Sunt populara. La naiba, in puii mei!
Ca si oras din Romania, pe primul loc e Galati, urmat de Bucuresti, Brasov, Cluj si Timisoara. Nu, acestea nu sunt singurele orase. Sunt doar cele care au vizitat de peste 1000 de ori blogul meu.
Cel mai mare refferer mi-a adus contul meu de DeviantArt, urmat apoi de blogurile prietenilor mei si de o groaza de conturi Hai5 ce nici macar nu stiu cine le poseda (adeca nu ii cunosc. Punct).
Am ajuns si la partea de keywords. Desi am incercat sa scriu in fiecare luna cam cu ce cuvinte-cheie ati ajuns pe la mine p'aci, trebuie sa reiau lucrurile funny:


1. Piti Goth - Termen bagat pe acest site acum un an de zile, sursa de inspiratie pentru un site ce se vrea a fi "roc" si care imi va da comentariu ca ei (ei... vorba vine, ca e o ea) nu stiau ca am scos din degete acest cuvant (ce-i drept, ei folosesc un "z" ca asa e cu scrisul pe net. Eu ma abtin de la acest scris. Si da, as scrie cu diacritice insa tot timpul uit sa le instalez). In ce hal striga originalitatea in anumite persoane. Inca stau sa ma gandesc daca sa demasc persoana respectiva sau nu.

2. Ol gemeganza eol gi doalim! Ol gemeganza paid aboapri Anat. Zirdo teloc. - Chiar ati fost fascinati de acest lucru! Si e asa de simplu sa vezi ce inseamna... O singura persoana o ghicit si inca sunt uimita cum de a reusit.

3. rogoth - A fost o data, ca niciodata, un blog cu un potential extraordinar ce critica strasnic personaje penibile si care a dat startul la toate blogurile ce sunt acum de acest gen (ma refer in partea de rock, goth, etc).

4. igiena corporala - Distractie mare la acest articol

5. sindrom bathory - Inca ma gandesc cine a cautat asa ceva ...

6. ce parere aveti despre noree - O gasesti pe a mea aici

7. blonde futute in gura - N-am asa ceva.

8. muzica i hate ha - Daca va intereseaza, formatile mele ce le urasc si le voi uri toata viata mea sunt Nightwish, Slayer, Tristania, Tokyo Hotel, Nightwish, Children of Bodom, Nightwish, Nightwish, Nightwish, Nightwish...oh, and I forgot! NIGHTWISH!

9. piti-goth top - Nu am facut inca un top cu pitigoth, voi face in curand ca material este... dar sunt 2 minitopuri cu pseudo-personaje

10. a fost torturata pentru ca era emo - Curios este faptul ca nu m-am mentinut in tendinte si nu am scris despre acest curent emo de care a zis toata lumea. Nu ca nu as avea ce spune insa acest subiect se rezuma pentru mine in cateva cuvinte: "La groapa de gunoi cu ei!"

11. bar mea nox galati - Se cheama Taverna Dinogetia acum.

12. barbati diabolici - Ce pula mea cautati asta pe blogul meu???

13. caut goth - Din cate imi aduc aminte aici nu sunt matrimoniale...

14. ce faci daca esti subiect de barfa - Ori te doare in cur si nu faci nimic, ori le futi una, ori te doare in cur si le futi una cand te calca pe nervi. Prefer ultima varianta. La figurat. Ok, recunosc, si la propriu.

15. ce farmece se fac in martie - Nu va zic. E secret!

16. ce sa faci cu prietena care te ia de proasta - Ii dai la muie. Sec. Simplu si la obiect.

17. cele mai frumoase pizde - Bai, dar stiu ca sunteti obsedati sexual.

18. citate goth - Oh My Goth!

19. cum iti dai seama ca nu mai esti virgina - Ia gandeste-te si tu? Baga pula si ai sa vezi.

20. cum poti sa iti creasca pula - Nu ma pricep in acest domeniu. Vi se pare cumva ca sunt barbat?

21. cum sa am tupeu - Nu stiu o anume reteta, dar eu zic ca ar trebui sa ai 3 coi.

22. cum sa modific parul din cap in ps - Nu am nici tutoriale de photoshop pe acest blog. Nu sunt de acord. Am fost autodidacta in Photoshop, Illustrator si Corel. Si cu siguranta nu am de gand sa arat "secretele" mele altcuiva.

23. cumpara invaders must die - te duci frumusel pe site-ul lor oficial sau pe amazon si dai comanda, taranule! Eu am dat si astept sa vina (de nu stiu cat timp)

24 . desi incerci sa pari - Eu sunt. Eu nu ma dau drept altcineva. Cei despre care scriu sunt cei de cacat.
25. droguri puse in bautura - da, mi s-a intamplat. Stiu, nu ma suportati.

26. eliminati frica pentru persoanele mature - WTF?!?!

27. episodul in care kat von d e data afara - Si inca in ce hal m-am amuzat la acel episod in care acea lepra ordinara a fost concediata. Da, pentru mine este o persoana infecta ce se gandeste numai la bani si la faima nu la arta. Oh, and she is ugly too.

28. formatie romaneasca sexi hate - Fabulezi.

29. istoricul cifrei 666 - Bai, chiar nu stiam ca 666 este o cifra, mai degraba un numar ...

30. poze de emmo cu inima rupta si sa scrie ceva pe ea in spaniola - Picior de emolau sa nu vad aici


Bineinteles, au fost peste 500 de keywords. dar le-am aratat doar pe cele mai speciale ca restul nu sunt chiar asa de interesante.

Pe viitor, ce va pot spune? O sa continui "sa bloguiesc" cat pot eu de des ca subiecte de dezbatut sunt o gramada. Am cel putin cate o opinie pentru orice subiect din lume ca stiti voi, mie imi place sa aflu cat mai multe lucruri, nu ca majoritatea care vegeteaza in fata televizorului sau ca cei care spun ca nu suporta televizorul si vegeteaza in fata calculatorului, traind intr-o viata virtuala.
Tot pe viitor o sa se mai nasca un blog. Nu neaparat blog, cat site, portofoliul meu online care l-am terminat de nu stiu cat timp, dar de fiecare data mai gasesc cate ceva ca sa modific la el. Ce sa-i faci, sunt o perfectionista si nu suport sa vad cacaturi de design la care imi vine sa borasc si mai ales codare proasta.

La revedere si ne auzim zilele acestea!
Traiasca blogul meu!




9 comentarii:

shimmy-off spunea...

faptul ca numa o persoana a reusit sa traduca ce ai scris tu : "Ol gemeganza eol gi doalim! Ol gemeganza paid aboapri Anat. Zirdo teloc." m-a facut curioasa :D

I will make you with sin! I will allways serve Anat.I am death!

am I right?

Graethel spunea...

"I will make you sin! I will always serve wisdom. I am Death."

De "wisdom" nu sunt sigura, nu am gasit Anat, dar am gasit cuvinte asemanatoare si l-am ales pe asta ca suna cel mai bine :P

Nu stiam de limba asta, iar partea amuzanta e ca atunci cand incerci cu google translator zice ca e esperanto (ol inseamna atunci pe esperanto).

Tu studiezi limba asta sau pur si simpluai tradus cuvant cu cuvant ce voiai sa spui folosind un dictionar?

MB spunea...

@shimmy: It is close :p

@Gratel: Cu siguranta esperanto sau ce a aratat google nu este, si da, o studiez de ceva timp. Din pacate carti adevarate nu am despre asa ceva ci doar pdf-uri.

shimmy-off spunea...

@ Grätel

Anat este un nume de zeita care se folosea in antichitate, unii o mai pomenesc si astazi.
Anat = Mother Goddess, Earth Goddess.She is the virgin dauther of Baal and sister of Aleyin,although in some legends she is the sister of Baal.

in prima afirmatie"Ol gemeganza eol gi doalim!" este si un "with" eu de aceea m-am gandit ca se traduce "I will make you with sin":P

Anonim spunea...

Felicitări pentru anul împlinit şi la cât mai multe postări.

Laura Quinn spunea...

chiar sunt 'persoane' care cauta dupa keywords de genu'? =)) am mai vazut oameni prosti la viata mea (majoritatea) but some of these exceed the limits xD

Deea spunea...

Daca tot vrei sa-ti exprimi frustrarea intr-un mod obsesiv fata de anumite principii, in primul rand informeaza-te; apoi fa ce ai de facut. Era Tokio Hotel si nu Tokyo Hotel. (acum du-te si corecteaza). Daca altcineva iti gresea numele formatiilor tale de cacat radeai pe blog 500 de ani. hehe :)))

MB spunea...

Ma pis pe tokio hotel sau cum se scrie. Daca aia sunt artisti atunci nu e de mirare ca generatia asta in care culmea, ma aflu si eu, este de cacat (exceptie facand eu sialte persoane care stim sa apreciem MUZICA)

Astaroth Priestess spunea...

Bre....la multi ani(blogului tau).....regret ca n-am apucat sa ne vedem.....trebuie oricum sa vorbim multe...dar tot ai zis ca vegetezi vara asta pe aici deci...

Da' chiar....cine-i in spatele site-ului? Eu am o parere dar nu e sigura si nu pot sa o spun pentru ca ar fi aiurea din partea mea. Pana una-alta mi se pare OK site-ul(strict parerea mea)

PS: Oarecum ma bucur ca nu sunt singura care gaseste dubiosenii la top search queries; desi la mine sunt numai chestii legate de organe genitale, etc.

Take care!