joi, 20 ianuarie 2011

Tanz Die Revolution IV


Tanz Die Revolution va invita la primul party din anul 2011, pe data de 22 Ianuarie in club Underworld (Str. Coltei, nr.48)


Tanz Die Revolution este un party cu specific electro-industrial, ce cuprinde genuri de la synthpop, la ritmuri foarte dansabile cum ar fi ebm/aggrotech,totul presarat cu celebrele hituri goth si cu agresive riff-uri de chitari.

Avand in vedere ca am trecut intr-un nou an, va vom prezenta si oferi multe nouta...ti in aceasta editie
Astfel, editia din ianuarie va aduce ca Warm-up, pe DJ Tadasus ce va pregati atmosfera timp de o ora jumate pentru o seara de neuitat pe ritmuri de industrial rock, alternativ si electronic.
Cei ca va vor face sa nu stati nici o clipa pe loc vor fi DJane Malice, si noul nostru resident DJ, DJ Xenomorph ce ne promite noi ritmuri de electro-industrial special pentru public.

Premiile, oferite cu sprijinul VIVA MUSIC nu sunt nelipsite si vor fi date participantilor la tombola, la ora 2:00 AM
Ele constau in:
-1 invitatie la concertul Combichrist + Mortiis ce va avea loc pe 1 Martie in The Silver Church (eveniment organizat de Viva Music)
-3 CD-uri: Rabia Sorda, Nine Inch Nails si Project Pitchfork
-2 tricouri special realizate pentru voi(poze in curand)
-1 pereche de lentile de contact rosii ce pot fi purtate timp de 3 luni de zile

Stickerele cu formatii vor fi nelipsite si la aceasta editie, si desigur, sunt pe gratis!

De asemenea, tinem sa anuntam ca la acest eveniment aveti posibilitatea de a cumpara bilete la urmatoarele concerte: Darkwave Festival 3 (Project Pitchfork, Rabia Sorda, Tenek), Nine Inch Nails Live Tribute Show si Combichrist + Mortiis toate fiind organizate de Viva Music!

Intrarea este libera!

Come and join us to the new sounds of the underground!

Niciun comentariu: