sâmbătă, 9 aprilie 2011

Tanz Die Revolution VII


Tanz Die Revolution si Viva Music va invita pe data de 16 aprilie, in Club Underworld(str. Coltei, nr.48), la Tanz Die Revolution Party, singurul eveniment lunar de electro-industrial din Bucuresti. Ajuns la a 7-a editie, va asteptam sambata seara, de la ora 23:00 pentru o noapte plina de surprize!

Tanz Die Revolution este un party cu specific electro-industrial, ce inglobeaza atat stiluri ‘80s cum ar fi synthpop-ul, cat si ritmuri actuale, foarte dansabile de genul ebm/aggrotech, totul fiind presarat cu celebrele hituri goth si cu riff-uri agresive de chitari.

Cei ce va vor face sa dansati toata noaptea, vor fi DJ Tadasus, DJane Malice si invitatul nostru special, DJ Sentinel.

DJ Tadasus ne va oferi un warm-up de o ora pe ritmuri de industrial rock, alternative si electronic, pentru a incinge atmosfera si de a va pregati pentru o noapte de neuitat.

DJane Malice(Tanz Die Revolution) o sa va rasfete cu celebrele hituri goth si piesele electro-industrial deja consacrate.

DJ Sentinel, invitatul nostru special din Africa de Sud, si totodata autorul unor petreceri de acest gen cu un mare success in Cape Town(Serpent events), ne va oferi noi ritmuri ce ne vor face sa dansam pana in zori.

Suprizele nu vor lipsi de la aceasta editie! Cu ajutorul Viva Music, avem deosebita placere sa va prezentam premiile ce vor fi la tombola (ora 2:00, participarea este gratuita):

-2 invitatii la concertul Kirlian Camera + Tanz Ohne Musik de pe data de 29 Aprilie, in Club Control

-2 CD-uri Project Pitchfork – Beholder (single)

-1 CD Tenek – Blinded By You (single)

-2 tricouri personalizate

De asemenea, avem stickere cu formatii pentru fani si glowsticks pentru petrecareti!

Intrarea este libera!

Come and join us to the new sounds of the underground!

Niciun comentariu: