marți, 2 august 2011

Trend

Eu niciodata nu m-am considerat o printesa. Sau o regina. M-am considerat o dinivitate, asa ca va rog frumos nu interpretati gresit. Avand 3 zile libere (nu imi vine sa cred) am meditat si am stat cu ochii beliti in calculator facand total altceva decat ce mi-am planuit. Subiectul insa nu e cum stau eu sa ma joc browser games sau alte lucuri, subiectul este despre "pretioasele" de Romania. Acuma, nu o sa stau sa vorbesc despre tot felul de personaje din lumea mondena. Pe astea toata lumea le stie, am realizat cu totii ce au si ce nu in capatana aia seaca si siliconata, ci vorbesc despre fetitele de 15-25 ani din aria mietal/goth care se simt foarte stapane daca li se da cea mai mica importanta. Daca le arati un deget, ele iti iau toata pula.

Stiu acuma ca o sa fiu asaltata de mii de injuraturi zemoase si cat mai variate la adresa mea cum ca si eu as face parte din categoria respectiva. Ba, sincer eu nu consider ca ar trebui sa fiu incadrata. Daca nu vorbesc cu tine, nu inseamna ca am aere si ma prefac ca nu te suport pentru ca e "cool" sa urasti lumea sau anumite personaje. Nu vorbesc cu tine pentru ca dupa standardele mele esti un idiot. Si nici nu voi vorbi vreodata cu tine.

Cum stateam eu si analizam tot sistemul asta ultra mietal/rock/goth din Romania am observat ca nu ai nici o speranta sa te astepti la o anumita schimbare din partea oamenilor in general (pentru ca asta oricum e o problema generala in taricica noastra). Dar, totul este in zadar pentru ca apar pe zi ce trece tot felul de specimene... Daca acum cativa ani existau pe piata anumite fiinte penale, nu e nici o problema, ele inca au mai ramas, insa pe langa ele au aparut specimene mai evoluate. Inainte era distractiv pentru ca eu credeam ca e vorba doar de varsta. Am inceput insa sa imi dezvolt un sentiment intre mila si repulsie cand am observat ca varsta nu are nici o legatura...

Cersitul atentiei face parte la ordinea zilei. Tu vrei sa fi cel mai tare, sa iti linga toti picioarele si sa te stearga la cur. Dar de ce pe internet? Nu nu nu, de fapt, de ce? Sunteti atat de frustrati in sinea voastra? Sau nevoia de afirmare e atat de mare? Daca erau 2-3 persoane as zice ca e vorba de niste frustrari, dar atat de multi? E ca si cum traim in comunism si toti suntem la fel ... oh. Stai, traim in comunism si toata lumea e la fel. Toti si-au dezvoltat o mentalitate, nu bolnava, ci stricata. Daca eu urasc, asta nu inseamna ca sunt "cool" ci pur si simplu nu s-a lipit ipocrizia de mine. Daca eu spun ca nu imi place de cineva sau ca ceva m-a deranjat, asta nu inseamna ca sunt "hater" sau "curva"(cam asa ma catalogheaza tipele carora le-am spus ca nu le plac). Pur si simplu SPUN si FAC ceea ce gandesc.

Dar pe langa cele scrise mai sus, am observat vreo 2-3 trenduri in ultimul timp. Astia sunt mai speciali:

1. Gotherul intolit. Ati observat cum toata lumea are o problema cu hainele? Cat mai multe toale, pantofi, machiaj etc? Stiu ca in general femeile au aceasta manie, insa se pare ca in aceasta scena se exagereaza cu tot. Hopa inca un corset (ptr care strangi din buci 3 saptamani sa ti-l cumperi ca sa il porti la primul eveniment), un dres, o lamaie, o maslina. Nu esti imbracat corespunzator? Doamne fereste ca esti luat la trei pazeste imediat. Nu esti in negru? Nu ai ceva din piele/pvc pe tine? Nu esti fetishist? Poti sa iti iei talpasita si sa pleci atunci, mai baiete! Cum indraznesti sa nu respecti codul "select" de imbracaminte? Si acuma nu vorbesc doar de saracii gotheri, care si asa sunt putini si sunt de fapt vreo 3-4, ci vorbesc de toata comunitatea asta rock/metal. Daca ma plangeam de lucrul asta acum 2-3 ani, supriza! Si in 2011 este la fel si asa va fi o buna perioada de timp. Recunosc, sunt pizda, si mie imi place sa imi cumpar lucruri (mai mult ca sa le tai apoi, ahem),dar consider ca nu trebuie sa port nici o costumatie ca sa fac parte dintr-un grup. Stai asa. NU MA INTERESEAZA sa fiu intr-un grup. Insa nu e vorba numai de Romania. Si asta nu intelege majoritatea.

Am spus ca vorbesc despre specimene noi insa. Chestia asta o stim de cand Pamantul, dar ce te faci cand ei evolueaza(desi nu credeam ca sunt capabili de un proces atat de complex)? Nu este indeajuns sa le ai si sa le porti, trebuie sa iti postezi pe internet toata garderoba prin poze facute de "fotografi"(niste scursuri cu bani si aparat care valoreaza cat castig eu intr-un an de zile), si desi nu e indeajuns ca ajungi sa iti arati pana si ce chiloti ti-ai cumparat (da' o poza la ob-uri nu faci?) trebuie sa apari si tu ca fufa in ele. Si sa o faci pe modeala, pentru ca nu e asa "e cool", iar cu generatia photoshop la putere nu iti faci griji de cosuri. Gotheritza intolita sau metalarul model este trv. Este vedeta. Este un idol. Si cand te lovesti si de aerele lor imputite de zici ca au mancat numai cacat (oh, they actually do) iti vine sa lesini (la propriu!).


2. Rockerul corporatist. Rockerul cu bani. Rockerul cu putere. Cel care sta cu firma in spate si se da important pentru ca face parte dintr-o firma. Ala care se pisa pe tine daca poate, la orice ora. Care se lauda la tot pasul cat de bine a ajuns. Rockerul nefutut care vine la petreceri de copchii sa isi mai gaseasca o bucata de carne. Rockerul care nu stie ce inseamna sa mergi la "impinge tava". De fapt, persoana aia ipocrita care crede ca poa' sa te cumpere cu putin cacat cu miere pe deasupra. El e batran, pare serios si se da important. Tu esti un nimeni pentru el. Sau pentru ea. Rockerul care inainte nu era rocker, dar a observat ca e cool.


3. Metalarul fetishist sau gothica dominatoare... Ne-a izbit in ultimul timp moda cu pielaraie si latex care o venit o data cu valul asta prost de pop-ish gay music. Daca Lady Laba aaa Gaga cu Rihanna, Inna si alte tampite de le mai vezi pe la televizor imbracate in pielaraie neagra si strasuri si cu clipuri foarte erotico-sado-maso (ratate si penibile de altfel) au dat startul, nu e nici o problema, acuma toata lumea vrea sa fie ca ele ... Sexy si rea! Dar in comunitatile rock/goth/metal a devenit ceva demn de observat (nu ca nu s-ar vedea cu ochiul liber)si de aratat cu degetul (ca apoi sa razi mai tare). Toate pizdele sunt rele. Sunt imbracate in negru. Sunt fetishiste si umbla cu biciul dupa ele. Vine barbatul la ea sa o agate, nu e problema, il agata ea pe el de carlige faurite de prea inaltii BDSM-isti. E cool sa fi BDSMist, e la moda. Din partea mea sa li se infinga bile anale si in cur si in gura sa vad daca o sa le mai placa. Este doar o alta forma penibila de atentie, mai ales ca toti cei care au adoptat moda asta sunt femei (pentru ca stim ca majoritatea femeilor au o nevoie mai mare de atentie, astea au ales sa fie vazute ca si curve de inalta clasa). Eu sincer stau si ma intreb daca unchiului Marcel, care e BDSM-ist de cand si-a descoperit placerea asta, ii convine sau nu. Daca asa se simte mai "acceptat" de societate sau i se pare o bataie de joc. Sau daca il doare atat de rau prostia asta incat o accepta ... pentru ca doare :) Desi am acoperit mai sus punctul cu imbracamintea, aici intervine si atitudinea dominatoare de care da dovada. Ea e cea mai importanta pizda din univers si din ea curge ambrozie! E o zeita a sexului, dar cand te gandesti si tu ca ai gasit intr-adevar una care sa te faca pizda ei (la propriu), te izbesti de o cretina care iti flutura un bici de 10 cm luat de pe sexshopuri la 2-3 milioane si iti pune o pereche de catuse. Da' cu puf negru, sa nu te doara! Si stai si te gandesti apoi de ce ai facut greseala asta, ca nici macar de futut nu poti ca o doare daca te impingi si tu cu secunda mai repede. De fapt, te-ai trezit cu o "pretioasa da metal" in care s-au investit 4059385093 milioane de bani in ea (corsete, machiaj etc), dar NU silicoane (pentru ca sunt anti-rock!!!) si singura diferenta e ca se imbraca in negru .. a stai, si pitzipoancele se imbraca in negru ... ehm.....asculta alt gen :)

Nu am mai scris de ceva timp, insa asta e din cauza lipsei de timp. Ma bucur insa ca inca mai am vizitatori.

Si da, o sa scriu mai des. I'm back in business!

5 comentarii:

Sabina spunea...

Deci sa nu ma simt vinovata ca ma prezint cu tricouri Hello Kitty la asemenea evenimente? :)) Sau la concerte Sisters?

Malevolent spunea...

Ne bucuram ca te-ai considerat o "DINIVITATE". Si noua care ne era frica ca te consideri o DIVINITATE.

Unknown spunea...

Dude, trebuie sa scriu toate ironiile in ghilimele?

Malevolent spunea...

Coaie, tu esti chiar proasta! Am incercat sa-ti atrag atentia ca ai facut o greseala gramaticala si ca ai inventat fortat un cuvant care nu exista in dictionarul roman.
Eu stiam de divinitate, nu DINIVITATE. Dupa ce ca esti proasta, te mai si caci pe tine. :)

Unknown spunea...

1. Cand ma cac, nu ma cac pe mine, ci pe tine :) Si toata natia ta :)
2. "IRONÍE s.f. 1. Cuvânt, frază conținând o ușoară batjocură, folosind semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare. ◊ Ironia soartei = situație intervenită contrar tuturor așteptărilor, ca un joc neașteptat al întâmplării. 2. Categorie estetică și filozofică desemnând expresii sau imagini cu semnificații opuse sensului obișnuit, în scopul ridiculizării disimulate. ♦ Figură de stil prin care se enunță ceva pentru a se înțelege contrariul. [Gen. -iei. / < fr. ironie, cf. it., lat. ironia, gr. eironeia – întrebare]. "
Uita-te mai sus, poate intelegi ce spune nenea DEX.
3. LOGIC ca nu exista "dinivitate", dar poate citesti, DIN NOU ce am spus mai sus.
4. Cum de altii au inteles ironia din "dinivitate"?
5. Don't you have a life? Meh ... Cred ca cer prea mult
6. Ceea ce nu iti convine ... Poti foarte bine sa apesi pe "x" din tab-ul browser-ului sau pur si simplu sa inchizi browser-ul. Are you that retard?
7. U JELLY???
8. Iti mai zic o data ... si o spun tuturor. Scutiti-ma de comentarii de 2 lei. Nu o sa bag NICIODATA in seama persoane care nu au ce face si isi pierd timpul facand ... nimic. :)

Cu asta am incheiat discutia!

P.S: Poti sa trimiti cate mesaje vrei tu, sa faci ce vrei, I do not care. De cate ori trebuie sa explic asta? Si faptul ca ti-am raspuns de doua ori nu inseamna ca m-am enervat... Ci ca simteam nevoia sa imi bat pula de cineva ... Nu o sa mai fac articole in genul celor de acum 3 ani de zile... Mi-am dat seama ca prostul tot prost ramane, indiferent ce-i faci :)