vineri, 9 decembrie 2011

Uniti de Ziua Internationala A Drepturilor Omului

«UNITI DE ZIUA INTERNATIONALA A DREPTURILOR OMULUI»
10 Decembrie 2011 (12:00), Piata Universitatii, Bucuresti

Declaratia Drepturilor Omului pare acum un vis frumos de Decembrie, care renaste mereu la Km. 0 al Democratiei. Piata Universitatii este simbolul sperantei, ultimul bastion al constiintei, un loc pe care, ACUM, in ultimul ceas, avem obligatia sa-l eliberam si sa-l aparam.

La 22 de ani de la Revolutie, incercarea de a sarbatori impreuna Ziua Drepturilor Omului s-a lovit de abuzul Jandarmeriei, Primariei Capitalei si Politiei in a autoriza orice tip de adunare publica in inima democratiei romanesti, Piata Universitatii. Km ZERO al Democratiei a fost arestat

Noi suntem ROMANI neafiliati politic, activisti ai democratizarii societatii romanesti. Noi suntem cei care am reconstruit AGORA in fiecare sambata a ultimelor luni in Piata Universitatii, cu toata impotrivirea aparatului represiv. Suntem cei care vor iesi impreuna in Piata Universitatii sambata 10 Decembrie 2011. A venit momentul sa sunam desteptarea pentru trezirea romanilor si a ONG-urilor pentru a da startul actiunii unite a societatii civile. Nu ne lasam intimidati! Avem dreptul sa facem dreptate si o putem face impreuna! Ultima bariera in calea dictaturii am ramas noi, romanii liberi.

A venit momentul sa ne unim pentru drepturile omului!

Cu totii stim ca lumea in care traim astazi si vietile noastre arata complet altfel decat ne-am dori. Cu totii stim ca absolut toate institutiile ce au rolul de a ne organiza vietile sau de a ne furniza lucrurile vitale traiului pe acest pamant, sunt CORUPTE si DISFUNCTIONALE. Daca ne dorim ca lucrurile sa devina corecte atunci trebuie sa ne unim si sa ne implicam impreuna in procesul schimbarii.
Daca nu vom face nimic acum, copiii si nepotii nostri vor fi mai nefericiti si mai oprimati decat noi! Aerul pe care il vor respira va fi si mai poluat, apa pe care o vor bea va fi si mai toxica, munca va fi si mai multa, taxele vor fi si mai mari, manipularea va fi si mai puternica! Copiii nostri vor fi niste sclavi mai oprimati decat suntem noi astazi.
A venit momentul sa luam atitudine si sa schimbam acest sistem abuziv.
Primul pas catre a schimba lumea este sa o privim obiectiv si apoi sa realizam ca uniti suntem o forta de neinvins! Suntem milioane de oameni! Nu avem nevoie de pusti sau tancuri pentru a infaptui aceasta schimbare! Avem nevoie de incredere, dragoste si unitate!

SCHIMBAREA ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRA! ESTE DESTINUL NOSTRU!
Vino pe 10.12.2011, de Ziua Drepturilor Omului sa faci alaturi de noi pasii premergatori acestei schimbari!

Ce trebuie sa faci?
Nimic mai mult decat sa tragi aer in piept si sa vii cu noi.
Nu vei fi singur. Vei fi intre oameni ca si tine, care iti impartasesc nemultumirile, durerea, dorintele, sperantele si bucuriile prin AGORA si discutii.

Distribuie acest eveniment cat mai mult, adu-ti cu tine prietenii, copii, nepotii, fratii si surorile, parintii, vecinii.
Daca dispui de asa ceva, adu cu tine aparate foto-video, pentru o transparenta totala si pentru o informare corecta despre ceea ce se va intampla la acest eveniment

http://www.10december.net/
https://www.fb.com/OccupyRomania
https://www.facebook.com/pages/Occupy-Bucharest/294726537211348
http://www.OccupyRomania.tk/

Niciun comentariu: