vineri, 20 martie 2009

Interests

Astazi voi dezbate sectiunea de "Interese" prezenta in majoritatea profilelor de pe Myspace si Hi5. Nu ca as contesta interesele persoanelor respective, insa unii pun anumite lucruri doar ca sa se afle intreaba si se observa de la o posta cat de ridicoli pot fi. Bineinteles, gloata de useri cu un nivel de inteligenta sub mediu, nu observa ceea ce vad eu si sunt foarte interesati de exemplu de o persoana ce are scris la interese, muzica. O sa iau pe rand astfel cele mai comune "interese":

MUZICA - de cate ori ati vazut "muzica" pe post de interes? Eventual daca scrii "music" si nu "muzica", parca ai crescut in ochii utilizatorilor si prezinti mai mult interes. Problema e ca nu inteleg de ce scriu acest lucru. Voi chiar credeti ca simplul fapt de a baga in Winamp niste piese si a le asculta ca "suna bine" sau "suna naspa" reprezinta de fapt un interes fata de muzica? Peste 90% din cei care scriu acest lucru nu au habar sa analizeze o piesa intr-un mod rudimentar macar. De ce sa spui ca esti interesat de muzica cand tu nu stii decat numele formatiilor preferate si cateva ale colegului de banca, ca deh, asa pari mai destept cica. Daca nu ai voce, nu canti la nici un instrument, nu esti intr-o formatie, nu lucrezi in domeniul muzicii si esti doar un labar (sau chiar labara) ce nu stie decat sa dea play la winamp, nu mai scrie ca esti interesat de muzica.

MAKEUP - aoleu, va vad pe multe dintre voi, pizde cu creier de dimensiunea unui parameci ca scrieti mare si citet MAKEUP la interese. Bun, de ce? Credeti ca daca va dati cu fond de ten si cu niste creion pe la ochi inseamna ca stiti sa va machiati? Credeti ca daca aveti cat mai multe farduri si alte bazaconii inseamna ca sunteti interesate? O pula. Habar nu aveti. Mai rau e ca nici nu vreti sa aflati. Cate dintre voi tin cont de ascunderea defectelor fetei? De culori complementare? De ce tip anume de pensula folositi pentru o anumita zona a fetei? Este ca v-am bagat in ceata cand am zis de pensula? Haioase mai sunteti, mai fetitelor!

DEATH - am intalnit acest "interes" de nenumarate ori, desigur, pe paginile rocarilor frustrati, copilasi de 15-16 ani ce au impresia ca esti "cul" daca scrii asa ceva. Pai ia, muriti mai, daca tot e interesul vostru. Cu siguranta nu stati acum si analizati viata de dupa moarte in fiecare religie. Hai sa fim seriosi si renuntati la acest obicei. Sunteti pur si simplu ridicoli.

ART - ("art" ca e mai interesant in engleza. bah!) cat timp tu nu faci nimic original sau nu ai simt artistic nu inteleg de ce ai tupeul sa scrii asa ceva pe un profil. Am mai scris intr-un alt articol ca daca ai nu stiu cate fav-uri pe DeviantArt asta nu inseamna ca esti un artist. Este amuzant atunci cand vad ca lumea chiar pune accent pe acest lucru. Imi pare rau ca DeviantArt a ajuns un site plin de "drama".

Cam acestea sunt cele principale pe care le-am vazut la mii de useri. 90% dintre ei le pun de ochii lumii sau poate ca nu stiu ce inseamna sensul de a fi interesat de ceva. Restul de 10% chiar sunt dedicati acelor lucruri. E usor sa spui multe lucruri cand te aflii in spatele unui monitor...

11 comentarii:

Ena spunea...

ai uitat de:
Drawings
Poetry
Poems
Books
Photography
etc
desigur ei nici macar nu realizeaza ca acele lucruri sunt toate cuprinse in "Art"

Anonim spunea...

Ai dreptate,dar ai uitat 'Photography'.. :>

Dee spunea...

Aia cu Art e trista rau. Ma enerveaza cand vad aia. Acum pana si o poza alb negru facuta dintr-un unghi ciudat a devenit "arta". Ma rog...
Death e cea mai tare. :)) Interes pentru moarte? Pacat ca nu e legala crima atunci.
Ai uitat sa scrii ocultismul (adica "pasiunea pentru dark stuff, vampiri si alte fiinte pagane care nu am aflat inca, cum se numesc") . Cred ca merita. :D

herminedirt spunea...

:)) nu, n-am 15 ani/16 ani si da, sunt interesat de moarte intr-un sens pur fizic si stiintific

herminedirt spunea...

ah, si parca aveam si music? cant la chitara, sunt absolvit de furia ta? malice, generalizezi prea mult. si asta duce inevitabil la erori.

MB spunea...

Hey, am spus doar de cei ce nu fac nimic ca sa fie "interes" in sensul cuvantului. Am scris in articol ca cei care canta, stiu sa analizeze un album, etc, nu intra in aceasta categorie.

Anonim spunea...

lol !!! malice ... sau cum te cheama, cum iti zice , cum te strica... numai sta sa pierzi din timpu' tau pretios sa dai raspuns unor comentarii de dobitoc, dobitoaca.Herminedirt (ce nume de cacat) tot esti interesat de moarte cheama-ma si iti fut un topor in cap, da-va-n plm de strigoi... auzi interesat de moarte.De ce plm nu esti interesat de ponei sau de fluturi.Mortificatie... mai spart cu numele tau de... cacat pe romaneste.

. spunea...

why hello,you preety rotten little hateful girl !
" Hate-dominate-congregate-eliminate"
daca asta ti-ai propus sa faci cu blogul asta, mult succes.
Ai totusi grija, nervii te macina pe tine nu pe ceilati,si te stresezi degeaba, nimic nu o sa se schimbe...

Anonim spunea...

E o generalizare destul de dura (ceea ce din punctul meu de vedere e bine :) ) a generatiei actuale. Si pe mine ma amuza cei care se cred fotografi sau artisti doar pentru ca au facut odata in viata lor o poza cu un copac dezolant sau in fata oglizii, in timp ce isi iau o privire de copil exorcizat. Dar asta e Malice, o sa creasca si o sa isi dea seama ca nu sunt nici fotografi, nici poeti si in niciun caz artisti Lasa-i in Nevereland deocamdata. Se simt bine!

herminedirt spunea...

dihanie, ti-as raspunde mai pe larg (apropo, ce nick inteligent ai) dar si asa am pierdut prea mult timp scriind asta. numai bine iti doresc.

Astaroth Priestess spunea...

Bine a zis Schwarzer Wolf....toti copii sunt interesati de occultism mai nou.
PS: Ai uitat sa scrii "darkness". Chiar ieri vorbeam cu un tip pe tema asta...toata lumea la interese isi trece "darkness"(pe inglish ca e cul).
Chestiile astea ma streseaza si pe mine(occultismul aruncat pe la interese si darknessu' de toate zilele)
PS: Parca iti spusesem ca sunt la Jurnalism. Poate am incurcat borcanele...