joi, 7 ianuarie 2010

2010 bre

Si iaca asa am pasit in 2010, suntem cu 2 ani mai aproape de Apocalipsa inevitabila asa ca oameni buni, drogati-va, faceti sex si laba pentru cei mai saraci cu duhul si vindeti-va sufletul Diavolului.
2009 overall? Ar trebui sa scot statisticile de la naftalina insa imi e cam lene asa ca ma voi rezuma doar la cateva dintre ele:

Blogusorul meu secret a avut pe anul 2009 , 6000 de vizitatori unici, ceea ce mi se pare foarte ok pentru un blog destul de underground ca sa zicem asa. Am adunat vizitatori din Elvetia, Norvegia, Anglia, SUA, Italia, Suedia, Franta, Germania, Brazilia, si multe alte tari ajungandu-se la un total de 38 (cu tot cu Romanica). Orasele fruntase din tarisoara noastra au fost, desigur, Galati ca doar aici cel putin pipitele goth ma mai si vad pe strada, Bucuresti, Focsani, Cluj si Brasov. Ma bucur ca imi cititi secretiile mentale si sper ca si pe viitor sa faceti asta.

Ca si keywords, pe langa evidentele derivate de la "malice bathory" ar fi:
taverna dinogetia - si ma bucur ca le fac reclama, o sa fac special un post pentru ei in categoria de baruri prin care lumea tre sa umble;

ol gemeganza eol gi doalim! ol gemeganza paid aboaprit anat. zirdo teloc. - fraza care v-a dat peste cap se pare si inca o mai cautati pe blogul meu sa vedeti ce inseamna

restaurant vip galati - ha ha, se pare ca lumea chiar mi-a citit articolul despre porcaria aia. In acest caz voi continua si va voi mai da informatii despre barurile si restaurantele de pe aci.

piti goth - va inteleg setea de rasete, dar nu am prea avut timp sa ma mai ocup de specimenele de pe aici din oras. Insa va promit solemn ca pe anul 2010 nu va voi dezamagi.

Sunt multe alte keywords-uri, dar nu stau acuma sa le scriu pe toate, indiferent cat de amuzante ar fi.

Toate ca toate, dar mai tineti minte ca anul trecut am facut un articol despre dobitocii anului? Click aici ca sa va aduceti aminte. Eh, ca sa respect traditia, trebuie sa fac si pe anul acesta nu?
Sincer insa imi e greu sa fac un top, pentru ca majoritatea ar cam merita acelasi loc si acelasi premiu, asa ca ii voi numerota doar si nu vor mai fi asa de multi. Ce sa-i faci, nu am mai fost asa pe faza cu toate plecarile mele din oras.

Specimenul nr 1 pe anul 2009:
Ramane pseudo copiuta mea, mini Malice, copia Xerox a mea cum o mai numesc altii care se pare ca inca nu s-a potolit si a ajuns chiar la performanta de a-si tunde podoaba capilara la fel cum o am si eu. Incercarile sale penibile ma amuza de fiecare data cand o vad cum se screme practic sa se imbrace ca mine si sa se comporte ca mine. Penibil de altfel, iti repet si daca vrei ti-o spun si in fata, esti o proasta.
Premiu: iti dau ca premiu o pereche de chiloti pe care i-am murdarit cu menstruatie. Na si linge, daca tot ma placi atata.

Specimenul nr 2 pe anul 2009:
Pseudo rochistii sau mai bine zis pseudo industrialistii aka fetitele care se mastrubeaza pe Combichrist sau Deathstars. Inca nu au renuntat la culoarea neagra din garderoba, pentru inca este trv necro cvlt pentru ei si la machiajul de parca ar avea ochii vineti, insa se lauda cu vastele lor cunostinte in materie de industrial.... care sunt ub orice asteptare.
Premiu:Un pistol. Stiti ce trebuie sa faceti cu el. Sa vi-l bagati in cur si sa apasati pe tragaci. Haide, e fun!

Specimenul nr 3 pe anul 2009:
Stalker. Stalker. Stalker. Daca e ceva ce ma enerveaza la culme pe lumea aceasta, sunt persoanele care ma urmaresc. Get a fucken life! Nu inteleg ce va fute pe voi grija ce pula mea pun eu la status pe un anumit site sau ce poze pun sau cu cine vorbesc. Ma depaseste logica voastra, sincer, si cateodata ma intreb de ce selectia naturala nu si-a facut treaba.
Premiu: Nimic. Sunteti naspa.

As fi scris mai mult, dar duc lipsa de inspiratiune momentan. Abia m-am trezit, fiti si voi intelegatori cu mine.

2010 va aduce de la sine multa paine si circ. Sau cel putin asa presimt eu. La revedere si pe data viitoare.

2 comentarii:

Laura Quinn spunea...

:)) mini Malice e tipa la care ma ganesc eu and I know you know who I am thinkin about, right? xP

Ioana Filipaş spunea...

Uite pe cine am gasiiiit!!! :) Sefa, numa bine am unde te citi, ca de pe VF si alte alea am disparut de-o vreme.
Bafta mare cu dorintele pe 2010, trece si o bere-doua-trei cu mine printre ele, poate reusim sa ne vedem iar anul asta :D